exalted55
Üye
önce yüklü uygulamalardan dijital saat uygulamasını kaldır. sonra c/private/200159c0 içindeki themes klasörünü tamamen sil ve telefonu yeniden başlat.tüm orjinal widgetlerin geri gelecek. ayrıca yarın firmwareyi güncelleyeceğim. saat orjinal yüklü gelecek. uda dan gereksiz dosyaları sildim. yarın vakit bulunca upload edeceğim. teşekkürler..Cfw çatır çatır çalışıyor ne kitlenme ne donma hiç bişey yok mükemmel ellerine sağlık. Bu arada verdiginLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyükleyince açılışta widget hatalı dedi orjinal saatte gitti verdiğin saatte çıkmadı ne yapmam gerekiyor eski haline sokmak için telefonun saatini?
maalesef öyle bir sorun var. hepimizde genelde böyle.sadece yeni widgetler gidiyor. bence hard format yerine yeniden flashlamak daha mantıklı.hard formatta ovi vs hata veriyor çünkü.bende şu sorun var ben cihaza hard format atınca widgetlerin hepsi gidiyor ne yapmam lazım hocam acaba sizdede öylemidir.
önce yüklü uygulamalardan dijital saat uygulamasını kaldır. sonra c/private/200159c0 içindeki themes klasörünü tamamen sil ve telefonu yeniden başlat.tüm orjinal widgetlerin geri gelecek. ayrıca yarın firmwareyi güncelleyeceğim. saat orjinal yüklü gelecek. uda dan gereksiz dosyaları sildim. yarın vakit bulunca upload edeceğim. teşekkürler..
----------Eklendi @ 17:59:20 ---------- Yazıldı @ 17:57:52 ----------
maalesef öyle bir sorun var. hepimizde genelde böyle.sadece yeni widgetler gidiyor. bence hard format yerine yeniden flashlamak daha mantıklı.hard formatta ovi vs hata veriyor çünkü.
İlk yazılımınızı çok beğendim bunuda beğenirim inşallah .önce yüklü uygulamalardan dijital saat uygulamasını kaldır. sonra c/private/200159c0 içindeki themes klasörünü tamamen sil ve telefonu yeniden başlat.tüm orjinal widgetlerin geri gelecek. ayrıca yarın firmwareyi güncelleyeceğim. saat orjinal yüklü gelecek. uda dan gereksiz dosyaları sildim. yarın vakit bulunca upload edeceğim. teşekkürler..
Dosya güncellendi. Detaylar ilk sayfada.. Güle Güle kullanın....
bBiraz faydamız dokunduysa ne mutlu. güle güle kullanın.Bukadar güzel cfw hazırladığın emek harcadığın için nekadar tşk etsek azdır. Bugüne kadar bence c7'ler için hazırlanmış en güzel ve en hızlı en sorunsuz cfw...

bBiraz faydamız dokunduysa ne mutlu. güle güle kullanın.![]()
Yükledim ve kullanıyorum haritalar filan eksikti hepsini tamamlamışsın hiç bi sorun bulamadım sayende telefonu kullanmaktan zevk alıyorum bence birazdan çok öte oldu bu
C7 kullananlara tavsiye ediyorum mükemmel... Bence admin konuyu sabitlemeli c7 için...
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güle güle kulanın. exalted55 kardeşim buyur sana 2 adet evolve tema. birisi transparan diğeri yarı şeffaf.Dijital saat ve kendim Türkçe'ye çevirdiğim Rompatcher 3.1 ve içinde belle de kullanılabilen tüm yamalar bulunuyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanan arkadaşlar ekolayzerde bir sorun yok dimi? yani ekolayzer düzenlenebiliyor mu? ekleme yapılabiliyormu. çünkü son anda ekolayzer için eklediğim dil dosyalarını sildim.orjinal dil dosyaları zaten core de mevcut olduğunu gördüm.ama bu şekilde flaş atıp denemedim. bir sorun varsa onuda düzeltelim. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler..
Bir sonraki CFW de bunu yapıcam inşallah. yani widgetleri rofs2 klasörüne alıcam vede hard formatta silinmeyecek.yalnız bu aralar biraz iş yoğunluğundan dolayı fazla vakit ayıramıyorum.birde belki orjinal belle fp1 güncellemesi gelir diye bekliyorum.o gelince tüm widgetleri orjinal olarak içerecek.neyse yakın bir zamanda uğraşacağım.hocam benim sorumu beden cevap vermediniz ......:(
RomPatcher ile ses kayıt programındaki beep sesi iptal edilebiliyor mu? rompatcher sistem dosyalarına ulaşmak iç in işe yarıyor, kullanımı nasıldir ve beep sesini silmeniz için hangi dosyaya ulaşıyorsunuz bilgi verebilirseniz sevinirim

otomatik kaydırması yok ama yine de guzel keske kaydırma da olsa onu flashtan sonra yukleyebilir miyim????????
----------Eklendi @ 05:58:49 ---------- Yazıldı @ 04:27:26 ----------
burada telefondaki tüm müzikler müzik çalarda war yolu degiştirmenin bi yolu warmı???