Yeni C7 Belle 111.030.0609 Widgetler ekli hacklı, modifiyeli,fiyakalı firmware. Güncelleme 20.03.12

Sponsorlu Bağlantılar

exalted55

exalted55

Üye
Cfw çatır çatır çalışıyor ne kitlenme ne donma hiç bişey yok mükemmel ellerine sağlık. Bu arada verdigin yükleyince açılışta widget hatalı dedi orjinal saatte gitti verdiğin saatte çıkmadı ne yapmam gerekiyor eski haline sokmak için telefonun saatini?

covar

covar

Üye
güzel calışma..

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Cfw çatır çatır çalışıyor ne kitlenme ne donma hiç bişey yok mükemmel ellerine sağlık. Bu arada verdigin yükleyince açılışta widget hatalı dedi orjinal saatte gitti verdiğin saatte çıkmadı ne yapmam gerekiyor eski haline sokmak için telefonun saatini?
önce yüklü uygulamalardan dijital saat uygulamasını kaldır. sonra c/private/200159c0 içindeki themes klasörünü tamamen sil ve telefonu yeniden başlat.tüm orjinal widgetlerin geri gelecek. ayrıca yarın firmwareyi güncelleyeceğim. saat orjinal yüklü gelecek. uda dan gereksiz dosyaları sildim. yarın vakit bulunca upload edeceğim. teşekkürler..

----------Eklendi @ 17:59:20 ---------- Yazıldı @ 17:57:52 ----------

bende şu sorun var ben cihaza hard format atınca widgetlerin hepsi gidiyor ne yapmam lazım hocam acaba sizdede öylemidir.
maalesef öyle bir sorun var. hepimizde genelde böyle.sadece yeni widgetler gidiyor. bence hard format yerine yeniden flashlamak daha mantıklı.hard formatta ovi vs hata veriyor çünkü.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
önce yüklü uygulamalardan dijital saat uygulamasını kaldır. sonra c/private/200159c0 içindeki themes klasörünü tamamen sil ve telefonu yeniden başlat.tüm orjinal widgetlerin geri gelecek. ayrıca yarın firmwareyi güncelleyeceğim. saat orjinal yüklü gelecek. uda dan gereksiz dosyaları sildim. yarın vakit bulunca upload edeceğim. teşekkürler..

----------Eklendi @ 17:59:20 ---------- Yazıldı @ 17:57:52 ----------

maalesef öyle bir sorun var. hepimizde genelde böyle.sadece yeni widgetler gidiyor. bence hard format yerine yeniden flashlamak daha mantıklı.hard formatta ovi vs hata veriyor çünkü.

Yükleyinde telefonu adam akıllı kullanalım :) İlk yazılımınızı çok beğendim bunuda beğenirim inşallah .

exalted55

exalted55

Üye

Ellerine sağlık gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş gereksiz uygulamalar kalkınca daha güzel olacağından şüpem yok yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Tşkler...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Dosya güncellendi. Detaylar ilk sayfada.. Güle Güle kullanın....

exalted55

exalted55

Üye
Dosya güncellendi. Detaylar ilk sayfada.. Güle Güle kullanın....

Bukadar güzel cfw hazırladığın emek harcadığın için nekadar tşk etsek azdır. Bugüne kadar bence c7'ler için hazırlanmış en güzel ve en hızlı en sorunsuz cfw...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Bukadar güzel cfw hazırladığın emek harcadığın için nekadar tşk etsek azdır. Bugüne kadar bence c7'ler için hazırlanmış en güzel ve en hızlı en sorunsuz cfw...
bBiraz faydamız dokunduysa ne mutlu. güle güle kullanın. :)

exalted55

exalted55

Üye
bBiraz faydamız dokunduysa ne mutlu. güle güle kullanın. :)

Birazmı :) Yükledim ve kullanıyorum haritalar filan eksikti hepsini tamamlamışsın hiç bi sorun bulamadım sayende telefonu kullanmaktan zevk alıyorum bence birazdan çok öte oldu bu :) C7 kullananlara tavsiye ediyorum mükemmel... Bence admin konuyu sabitlemeli c7 için...

Keşke N8 içinde aynısını bulabilsem :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim son güncellemeyle tam istediğim gbi olmuş. Seni takdir ediyorum bu şekilde uğraşarak bizlere birşeyler verdiğin için. Bunu yapan pek az insan var. Bu yüzden çok teşekkür ederim sana. Bu arada ilk fırsatta yükleyeceğim mutlaka yorum yazarım. Çok teşekkürler.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
eline sağlık hocam . bu yazılım çok güzel ama hard format attığımızda widgetler siliniyor onu ne zaman çözeceksiniz ....

exalted55

exalted55

Üye
@ozcangoral bu sisteme RomPatcher yüklense sorun yaratırmı. Ses kayıt programında beep sesi için?

Birde burda kullandığın evolve transparan tema ve saati link olarak ayrıca verebilirmisin desem çokmu şey istemiş olurum...

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güle güle kulanın. exalted55 kardeşim buyur sana 2 adet evolve tema. birisi transparan diğeri yarı şeffaf.Dijital saat ve kendim Türkçe'ye çevirdiğim Rompatcher 3.1 ve içinde belle de kullanılabilen tüm yamalar bulunuyor.
Kullanan arkadaşlar ekolayzerde bir sorun yok dimi? yani ekolayzer düzenlenebiliyor mu? ekleme yapılabiliyormu. çünkü son anda ekolayzer için eklediğim dil dosyalarını sildim.orjinal dil dosyaları zaten core de mevcut olduğunu gördüm.ama bu şekilde flaş atıp denemedim. bir sorun varsa onuda düzeltelim. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler..

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güle güle kulanın. exalted55 kardeşim buyur sana 2 adet evolve tema. birisi transparan diğeri yarı şeffaf.Dijital saat ve kendim Türkçe'ye çevirdiğim Rompatcher 3.1 ve içinde belle de kullanılabilen tüm yamalar bulunuyor.
Kullanan arkadaşlar ekolayzerde bir sorun yok dimi? yani ekolayzer düzenlenebiliyor mu? ekleme yapılabiliyormu. çünkü son anda ekolayzer için eklediğim dil dosyalarını sildim.orjinal dil dosyaları zaten core de mevcut olduğunu gördüm.ama bu şekilde flaş atıp denemedim. bir sorun varsa onuda düzeltelim. bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler..

hocam benim sorumu beden cevap vermediniz ......:(

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim sorumu beden cevap vermediniz ......:(
Bir sonraki CFW de bunu yapıcam inşallah. yani widgetleri rofs2 klasörüne alıcam vede hard formatta silinmeyecek.yalnız bu aralar biraz iş yoğunluğundan dolayı fazla vakit ayıramıyorum.birde belki orjinal belle fp1 güncellemesi gelir diye bekliyorum.o gelince tüm widgetleri orjinal olarak içerecek.neyse yakın bir zamanda uğraşacağım.

By_DİYAR

By_DİYAR

Üye
tamam hocam yeni cwf de bekliyoruz ... Allah razı olsun .....

kucukdunyam

Üye
RomPatcher ile ses kayıt programındaki beep sesi iptal edilebiliyor mu? rompatcher sistem dosyalarına ulaşmak iç in işe yarıyor, kullanımı nasıldir ve beep sesini silmeniz için hangi dosyaya ulaşıyorsunuz bilgi verebilirseniz sevinirim

exalted55

exalted55

Üye
RomPatcher ile ses kayıt programındaki beep sesi iptal edilebiliyor mu? rompatcher sistem dosyalarına ulaşmak iç in işe yarıyor, kullanımı nasıldir ve beep sesini silmeniz için hangi dosyaya ulaşıyorsunuz bilgi verebilirseniz sevinirim

Yukarıda @ozcangoral dostumun verdiği dosyayı indirip içindeki RomPatcher kurarsan cihazına içeriğinde remove rec tone var onu seçeceksin olay bitecek.

ozcangoral Dostum harikasın mükemmel bir paylaşım tüm gün sistemin heryerini kurcaladım hiçbir sorun yok sorunsuz çalışıyor. Ekolayzer düzenlenebiliyor sorun yok tşkler... Bence c7 için bu konuyu admin sabitlemeli... N8 için kurtuluşun cwf'yi yükledim ama senin c7 için yaptığın bu sistem kadar keyif alamadım... Ayrıca istedigim saat ve temayı kurtuluşun n8 cfw sine yüklemek için istemiştim onlarda çalıştı saol :)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
otomatik kaydırması yok ama yine de guzel keske kaydırma da olsa onu flashtan sonra yukleyebilir miyim????????

----------Eklendi @ 05:58:49 ---------- Yazıldı @ 04:27:26 ----------

burada telefondaki tüm müzikler müzik çalarda war yolu degiştirmenin bi yolu warmı???

exalted55

exalted55

Üye
otomatik kaydırması yok ama yine de guzel keske kaydırma da olsa onu flashtan sonra yukleyebilir miyim????????

----------Eklendi @ 05:58:49 ---------- Yazıldı @ 04:27:26 ----------

burada telefondaki tüm müzikler müzik çalarda war yolu degiştirmenin bi yolu warmı???

Yüklersin yazılım hackli ben yükledim...

Üst Alt