[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

keys1903

keys1903

Üye
senın pıstı çalısıyor onda sıkıntı yok mesela bır dene bakalım lınkte problem yoksa yapacak bısyeımde yok artık belleyı beklıycem

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Oyunda buldugum tek eksik şu ki Oyun menüsünde Çıkış var ama Oyun içinde bitir yada çıkış tuşu yok bu da olsa tadından yenmez :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

evet geliştirmeler olacak oyunda ovide güncelleyebilirsiniz güncelleme yayınladığımda ama bu yakın zamanda olmaz takdir edersinizki zaten 1 ayı geçti oyunu yazmam 2 günde güncelleme yayınlamak imkansız gibi :)

Sesi eklemeyi unutma :))

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
denedim hotfiledan indirip yükledim normal çalışıyor

distakjo

distakjo

Üye
Oyunda buldugum tek eksik şu ki Oyun menüsünde Çıkış var ama Oyun içinde bitir yada çıkış tuşu yok bu da olsa tadından yenmez :ehe

Yukarıdaki yazıların ordan tutup aşağı çekerseniz o menü açılıyor.

maviakbaba

maviakbaba

Üye
symbian için oyun yaptığın için teşekkürler benim tel 5800 bizde calışmıyor yoksa alıcaktım ilerde belki bizimde bi okey imiz olur ss ler çok güzel başarılarının devamını dilerim

u_cosar

u_cosar

Üye
oyunu güzel olmuş eline sağlık

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
symbian için oyun yaptığın için teşekkürler benim tel 5800 bizde calışmıyor yoksa alıcaktım ilerde belki bizimde bi okey imiz olur ss ler çok güzel başarılarının devamını dilerim

aynı oyun 5800 içinde yazılabilir ama yapan yok flash lite 3.1 var onda as2 ile yazılması lazım ben as3 biliyorum keşke 5800 a flash lite 4 gelseydi ozaman yazdığım tüm oyunlar s60v5 tede çalışırdı symbian 3 tede

apof1s

Üye
teşekkurlr kart olmdgı içn hf dn indrdm. Kontr duserk odeme sistmi varmı?

asii78

Üye
sen Hiç 4kişi pisti oynadin mi yapmışın bi pisti ama olmamış salataya şeker atmak gibi oyun olmuş onu dedim yapacaksan doğru düzgün yap burada reklam yapma kendini Kasma

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Taş Ters Dönmüyor mu ya Üstünü basılı tuttum yie donmedı yok mu dönme

ens_clk

:tşk:

WebStyle

WebStyle

Üye
Geçenler de yükledim gerçekten iyi iş çıkartmışsın ancak taşların yerini değiştirmekte zorlanıyorum. Keşke biraz daha stabil olsa daha iyi olacakmış. Istaka da taşı aşağıya doğru kaydırıyorum ama sağa sola doğru gidiyor. :)

cardinalbeat

cardinalbeat

Üye
teşekkürler vallahi kafa yedirtcek bu nokıa aldıgıma bin pişmanım uygulama yönünden bu kadar zayıf bir telefon görmedim allahtan senin gibi arkadaşlar yardımcı oluyor emeğin için çok teşekkür ederim.

madx

Üye
tşkk mükemmel olmuş kardeş emeğine sağlık

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Geçenler de yükledim gerçekten iyi iş çıkartmışsın ancak taşların yerini değiştirmekte zorlanıyorum. Keşke biraz daha stabil olsa daha iyi olacakmış. Istaka da taşı aşağıya doğru kaydırıyorum ama sağa sola doğru gidiyor. :)

:) taşların yerini değiştirirken sol üstten bakarak kontrol ediyor ilk hangisine değiyorsa taş oraya koyuyor taşı

taşı taşırken sol üst köşesini taşımak istediğiniz yere koyarsanız daha rahat taşıyabilirsiniz

buda ip ucu olsun :D

• Beğen
Tepkiler: WebStyle
marsharun

marsharun

Üye
Teşekkürler başarılarının devamını dilerim. Sonraki oyun batak olacaksa çok güzel bekliyoruz sabırsızlıkla. Oyunu nokia store dan satın alacağım.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler başarılarının devamını dilerim. Sonraki oyun batak olacaksa çok güzel bekliyoruz sabırsızlıkla. Oyunu nokia store dan satın alacağım.

teşekkürler sonraki oyuna karar vermek üzereyim ve büyük bir oyun olacak ama şimdilik okey oyununa bir güncelleme yapmak istiyorum istekler doğrultusunda
bide bitirmek üzere olduğum bir voleybol oyunu var
bunlar bittikten sonra yeni oyuna başlayacam

Yeni oyun hepsi bir arada bir oyun olacak;

batak (koz maca),
pisyedili (mau gibi değil türk usülü orjinal kurallar),
pişti (2kişilik ve 4kişilik eşli modları ile yoğun istek üzerine :D),
blackjack(21 oyunu)
.
.
.

şimdilik aklıma gelen kağıt oyunları bunlar hepsibir arada güzel bir oyun çıkacak sanırım tasarım konusunda çok titiz olunacak bu sefer gerekirse bir grafikerle çalışabilirim oynanabilirlik konusunda gelişmeler olacak dokunmatik hassasiyeti daha iyi olacak daha çok animasyonlu ama daha hızlı olacak ve yeni bişey daha düşünüyorum bu oyun için tüm oyunlar işin özel bir puanlama sistemi yapmayı düşünüyorum mynetteki puan gibi isteyen puanını net üzerinden paylaşabilecek

oyunun yapımına başladığımda yine tartışma fikir sunma istekte bulunma yeni kağıt oyunları ekleme için formda konu açabilirim

----------Eklendi @ 15:04:12 ---------- Yazıldı @ 14:57:25 ----------

Ayrıca satın alan arkadaşlara çok teşekkürler destek oldukları için
ovideki yarumlarınızda benim için çok önemli ;)

jatvalca

jatvalca

Üye
ilk önce ücretli bir uygulamayı burda bizimle bedava olarak paylaştığın için teşekkürler
ayrıca emeğin için ayrıca saygılar

Üst Alt