eline sağlık harika olmuş. Yalnız taşları sürüklerken sürekli titremesi iyi olmuyor. Hem şarj açısından hemde oynanabilirlik açısından. Bununla ilgili bir ayar olsa süper olacak.
)telefondan kaynaklandığı aklıma gelmemişti teşekkür ederim. ama sürekli titremesi kötü oluyor telefon ayarlarında da bulamadım maalesef.evet söyenenler mümkün titreşim haricinde çünkü böyle bir ayar yok flashta telefonun dokunmatik titreşimini kapatmanız gerekiyor maalesef diğer söylenen şeyler yapılacak![]()
telefondan kaynaklandığı aklıma gelmemişti teşekkür ederim. ama sürekli titremesi kötü oluyor telefon ayarlarında da bulamadım maalesef.
ben yinede ilgilenecem
sol uyanıklık yapmasın düzgün oynasın![]()
)
Birde oyun sırasında 2 kez okey yere attılarherhalde kafası dağınık oyunun
bir de bu yeni güncelleme de bildirimler kısmı gizli olsa daha iyi olacak. Bildirimlerin üstüne bir kez basınca açılsın tekrar basınca gizli olsun.. Böyle daha iyi olacak sanırım..

eyvallah kardeş. aslında bildiğim bir şeydi ama bazı şeyleri fazla kullanmayınca menüdeki yerlerini unutuyorum .tercihlerden dokunmatik titreşimini kapalı yapman lazım
ayarlar/tercihler/
eyvallah kardeş. aslında bildiğim bir şeydi ama bazı şeyleri fazla kullanmayınca menüdeki yerlerini unutuyorum .
çok detaylı bilgim yok ama şöyle bir şey olsa mesela sen bir kod eklesen oyuna oyun içindeki ayarlardan tercihlere erişse sadece oyun açıkken titreşimi kapatsa oyundan çıkınca açılsa tekrar. ses olayında olduğu gibi (bildiğin gibi oyun sesini ne kadar değiştirirsen değiştir sistem sesleri aynı kalıyor.) sadece bir öneri.
yinede bir araştırma yapayımYorumları okudum. genelde memnun millet bir kaç haddini bilmez dışında..emeğinize sağlık..sizin gibi kişilere ihtiyacımız var..ve bir sorum 5800 xm'de çalışır mı ? bazı s3 oyunları s1'de açılmıyor ondan soruyorum..