[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
kardeşim uzun zamandr bunu bemkiliyodum eline sağlık ğerçekten. Yalnız güncellemeye ihtiyaç var okey taşı masa ıstaka renkleri düzenlenmeli vede bi kapat butonu şart tabi :)))

high45

high45

Üye
:tşk:teşekürler

benighted

benighted

Üye
kapat butonu var arkadaşlar yorumları veya ilk baştaki açıklamayı zahmet edip okuyun lütfen belledeki gibi üstten kaydırmalı bir bölüm var orayı açınca KOCAMAN bir ÇIKIŞ butonuyla karşılaşıyorsunuz.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Usta benim kartım yok malesef banka kartıyla nakit ödemeye çalıştım olmadı anlamadım valla ksra bakma :s eline sağlık =)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
teşekkürler güzel olmuş. ellerine sağlık. üstten kaydırışı ve oynanışı rahat
bir de diğer yapacakların olursa bence çok güzel olur

RUKO

RUKO

Üye
teşekkürler

WebStyle

WebStyle

Üye
Eyvallah usta eline sağlık. Oyunu indirdim yarın kısmet olursa yükleyeceğim n8'e..

keys1903

keys1903

Üye
usta bunu c601 anna acmadı beyaz ekran ust tarafta siyahlık cıkıp gerı menuye donuyor 2 kere sıldım kurdum. Hotfıle lınkınden ındırdim

turkotello

turkotello

Üye
kardeşim emeğine sağlık şimdi oviden bakıcam bulursam hemen indiricem paylaşımlarının devamını dilerim saygılarımla.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlar destekler için teşekkürler :)

usta bunu c601 anna acmadı beyaz ekran ust tarafta siyahlık cıkıp gerı menuye donuyor 2 kere sıldım kurdum. Hotfıle lınkınden ındırdim

bendede c6-01 var anna yüklü daha hiç sıkıntı çıkarmadı her aşamasında telefonuma yükledim test ettim halada yüklü çalışıyor aynı dosya tekrar indirmeyi dene belki indirirken sorun olmuştur moderatör arkadaşlar hotfile veya rapid linkini konuya eklenti yaparsa daha iyi olur

aydnzara

Üye
Helal kardeşim sana kutluyorum seni,az önce mağazaya baktım en çok satan 20 oyun arasına girmiş okey oyunu!

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Güncellemelerden sonra daha da mükemmel olacaktır.
Sabırsızlıkla bekliyoruz haberini. Tekrar teşekkürler...

USAForever

USAForever

Üye
bu platform da iyi oyun.

melgklay1

Üye
selamlar..
öncelikle hocam eline emeğine sağlık muhteşem olmuş.. neden muhteşem? çünkü s^3 için yazılmış ilk okey oyunu.. türkçe.. çalışıyor.. kullanışlı.. hatta görselliği güzel.. kişiselleştirilebilir olması kaçınılmaz olarak harika.. hızlı.. anlaşılır..

bayağı oynadım ve beğendim açıkçası.. yani olmuşmu?? evet olmuş..

eleştiri adı altında saçma sapan aşağılamalar yapmaya çalışanlara yorum yapmıyorum.. gerekte yok zaten..

ben oviden aldım ve sana söz bundan sonra yaptığın tüm oyunlarıda oviden alacağım.. herkes ''symbian öldü, oyun çıkmıyor, çıksada signedide düşsede indirsek'' diye utanmadan ağlarken sen bunu yapıyorsan, bende buna para verir alırım.. oynamasamda alırım.. ki aldığım para para değil zaten.. 2,5 tl nedir ya.. velhasıl eline emeğine sağlık hem çok iyi yapmışsın hemde ''çok iyi'' yapmışsın ;)

şimdi tüm yorumları okudum ve genel olarak herkes söylenmesi gerekenleri kendi açısından yorumlayarak söylemiş zaten, senin yapman gereken bunları harmanlayıp, gerekeni gerektiği gibi değiştirmek.. bu yüzden bende kendime göre olması gerekenleri, artı ve eksi yönlerini yazmak istiyorum..

eksikler;
sahte okeyin altında, gerçek okeyin hatırlanması için konulmuş sayı, gerçek okeyin rengi hangisiyse o olmalı bence.. daha iyi olur..
ses lazım kesinlikle..
üstteki bildirim barındaki yazı rengi en iyi beyaz olur bence..
taş renklerinden sarı biraz acayip :S yani sanki okunmuyor gibi.. ton olarak değiştirilebilir sanırım..
diğer oyunculara mantık eklenmeli.. ( ör; attığım taşa göre oynamalılar)
dokunmatikteki sorun sanırım flash olmasından kaynaklı (ki sende öyle demişsin zaten) eğer ona çare olsa iyi olur ama olmasada yapacak birşey yok..

oyunun artılarını tek tek saymak yerine kısa birşey ekleyeyim; bu adam, karşılık beklemeden (ki burada paylaşmış oyunu), pek çok yabancı kağıt ve masa oyunundan daha kaliteli, uzun süre uğraşıp zaman harcayarak, emek vererek, beklenin üzerinde bir OYUN yapmış..

kısacası nankörlüğe gerek yok, oyunu beğenmesenizde, adamı alkışlamak zorundasınız..

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar yorumlar için tüm yorumları okuyorum ordada belirttiğim gibi istekler doğrultusunda güncelleme olacak tüm istekleri eleştirileri dikkate alıyorum

satın alan almak isteyen kartım olsa alırdım diyen herkese teşekkürler destekle daha iyi noktaya geliriz symbian 3 te sınırlı kalınmayacak zaten flash kullandığım için aynı oyunu he symbian hem ios hem android belki ilerde windows phone içinde yayınlayabilirim

destekleriniz için teşekkürler

----------Eklendi @ 17:26:15 ---------- Yazıldı @ 17:24:29 ----------

aynı oyun derken ozamanlar yazacağım oyunları aynı anda tüm platformlarda yayınlamayı düşünüyorum:)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Oyunu kurdum ama Bulamıyorum :)) Aramada da çıkmadı yardım lütfen :off:

----------Eklendi @ 17:39:33 ---------- Yazıldı @ 17:39:03 ----------

Sis Dosyası olarak inmedi Sis dosyası degil mi bu

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
sis değil wgz formatı uygulamalar klasöründedir cfw veya menü mod falan kullanmıyorsan

keys1903

keys1903

Üye
nadır kardes bu nimet bende nıye calısmıyor mobılden ındırdıgım ıcın hotfıleden ındırıyorum 3 kere ındırdım guzelce kuruyor sımgesı de gelıyor tıklıyorum oyun beyaz ekran uste bır ksıım sıyahlık 4 sn sonra atıyor emınımkı çalısıyor ama anlıyamadım telde mi sıkıntı var acaba ama hemen hemen her oyunda yuklu bende yada acaba hotfıle lınkınde olan dosyadamı sıkıntı var lutfen mod arkadaslar dırek lınk yapsınlar tekrar tesekkurler

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye

----------Eklendi @ 18:00:59 ---------- Yazıldı @ 17:59:46 ----------

tamam kardesim sonradan geldi Çok teşekkürler çok güzel bi oyun olmuş babamın işine yaradı sağol :oke: Bu arada geliştircek misin oyunu

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
valla ya flash player ile ilgili sorun var telefonda ya ram le ilgili yada indirdiğin dosya ile ilgili şimdi hotfile dan indirip kuruyorum ben bakalım çalışacakmı

evet geliştirmeler olacak oyunda ovide güncelleyebilirsiniz güncelleme yayınladığımda ama bu yakın zamanda olmaz takdir edersinizki zaten 1 ayı geçti oyunu yazmam 2 günde güncelleme yayınlamak imkansız gibi :)

• Beğen
Tepkiler: tinasoft ve keys1903

Üst Alt