esatgelmedi
Üye
tavsiye için çok teşekkür ederim. ancak titreşim benim için önemli. çünkü telefonun dokunuşumu algıladığını anlıyorum bu sayede. hemen açılmayan programlarda algılayıp algılamadığını anlamak zor oluyor bazen. bir de telefon kilitlendi ya da donduysa dokunuşuma tepki vermemesinden rahatlıkla anlayabiliyorum.(titreşim zaten 1. seviyede)dediğini anladım ama oyun içinde sei kapatınca telefonun sesi kapanmıyor eğer ses kapalıysa sesi çalma diye kod ekliyoruz örneğin taşı her attığında şu ses çıksın dedim herzman o ses çıkar ama ses açıp kapatma ayarı eklersem taşı her attığımda aynı zamanda ses açıksa şu sesi çıkar diyorum o yüzden ses kontrolü var
titreşim kontrolu bende değil yani yinede bir araştırayım bir yolu varsa kapatmanın
ama size tavsiyem bu ayarı kapalı kullanmanız gereksiz ve fazla şarj yiyor ben 3 senedir falan dokunmatik telefon kullanıyorum o özelliği hiç açmıyorumyinede bir araştırma yapayım
----------Eklendi @ 12:01:02 ---------- Yazıldı @ 11:58:46 ----------
teşekkürler yorum için maalesef 5800 da çalışmaz flash lite 4 istiyor çünkü çalışsa benim içinde çok iyi olurdu ama çalışmaz
yinede ben herkesin eleştirisini ciddiye alarak yeni bir güncelleme hazırladım telefonunda çalışmaz ama konuda pc versiyornu var indirip oynaya bilirsin test edebilirsin![]()
ayrıca her yoruma ve soruya cevap veriyor olman ayrı bir güzellik.

yinede bir araştırma yapayım