[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!
OKEY V1.0

Arkadaşlar bu gece okey oyunum Nokia Store'da 2.49tl (1 euro) den yerini aldı.
Daha öncede size söz verdiğim gibi oyunu Maxicep te ücretsiz olarak yayınlıyorum.
Destek olmak isteyen arkadaşlar oyunu mağazadan en düşük ücret olan 2.49 tl den satın alabilir.
(Kredi kartı kullanan tüm arkadaşların alacağına eminim :))

Okey v1.0 özellikleri

1) Farklı ıstaka, taş ve zemin seçeneği.
2) Göstergeli, renkli ve eşli oyun modları.
3) Değiştirilebilir düşerge değeri.
4) Oyun içinde bildirimler penceresi.
5) Sürükle bırak ile kolay oynanabilir oyun.
6) Skor çubuğu.
7) Sahte okey üzerinde hangi taşı temsil ettiği göstergesi.
8) Otomatik gösterge yapma modu.
9) Nokia Belle bildirim penceresi tarzı açılıp kapanabilir menü. (Menüyü açıp kapatmak için skor çubuğunu sürükleyin)
10) Oyun esnasında menü açılarak taş, ıstaka ve zemin deseni değiştirilebilir ve tekrar menü kapatılarak oyuna devam edilir. (Eğer Başlaya tıklanırsa eski oyun sonlanır yeni oyuna başlanır oyuna devam etmek için skor çubuğunu yukarı sürükleyin)

Okey v1.0 oyun kuralları
1) Taşların enaz 3 tanesi aynı renkte küçükten büyüğe (büyükten küçüğe sıralama desteklenmiyor) sıralanabilir.
2) Farklı renklerde aynı sayıda en az 3 enfazla 4 taş dizilebilir.
3) Okey herhangi bir taş yerine kullanılabilir.
4) Oyun okey atılarak açılabilir (Çift okey desteklenmiyor).
5) Renkli modu açık ise kırmızı ve siyah göstergede oyun 2 misli ile sonuçlanır.
6) Çifte gitme renkten bitme özellikleri desteklenmiyor.

Okey v1.0'a gelecek güncellemeler (sadece nokia storeda güncellenecek)
1) Sırama karışık olsada el açması sağlanacak örn (2-3-4-5 yerine 3-4-2-5) eğer gruptaki taşlar dizilebiliyorsa bu dizilimi doğru kaul etmesi sağlanacak.
2) Çifte gitme özelliği eklenecek.
3) Çift okey atma özelliği eklenecek.
4) Renkten bitme özelliği eklenecek.
5) Rakip zorluk seviyesi seçilebilecek.

Not: Bu güncellemeler eğer mağazada hatrı sayılır indirme olursa yapılacaktır.

Okey v1.0 Ekran görüntüleri

Okey v1.0 linkler

NOT: Arkadaşlar yeni oyunlar için lütfen destek olun Destek olmak isteyenler öncelikle imzamdaki facebook sayfamı beğenebilir :)
Kredi kartı kullananlar oyunu satın alabilir (2.5 tl hiçbişey değil)
Ve satın alacak olanlar çıkacaktır eminim satın alan herkes oyunu almaya teşvik edecek yorum yazarsa sevinirim
Eğer hatrı sayılır bir indirme olursa sıradaki oyun batak olacak bilginize :)
Önceki Bedava Pişti oyunum yaklaşık 17000 indirmeye ulaştı
Şimdiden destekleriniz için teşekkürler :)

Okey V1.1 Yenilikler (yakında mağazada)
1) Oyuna ses eklendi (ben sesi sevmedim pek oyuzden varsayılan olarak sesler kapalı :))
2) Oyuna zorluk eklendi (kapalı açık olarak zorlu oyun açıldığında ayrıca rakipler yere okey düşürmez ama siz okey atarsanız hemen kapar :D)
3) Gerçek ıstaka taş desenleri eklendi yeşil masa eklendi (bu ayar varsayılan olarak ayarlandı)
4) Düşerge artırıldı 2-10-16-20-30 olarak ayarlandı.
5) Hız artırmak için düzenlemeler yapıldı ama çok değişen bişey olmadı :D
6) Taşa çift tıklanınca taşa bir işaret verildi (Okey taşlarında kullanabilmek için)
7) Taşların altına kendi renginde nokta eklendi (Daha güzel oldu :D)
8) Görsellikte gelişmeler var (skor tablosunda yazıların rengi ve fontu değiştirildi)

Okey V1.1 Ekran Görüntüleri

GÜNCELLEME YAKINDA MAĞAZADA OLACAK
NOT: Güncelleme ile beraber 90 sn lik demo sürümüde mağazada olacak tabiki bu demo sizin için değil oyun sizde zaten var :D satın almak isteyipte nasıl bişey olduğuna bakmak isteyenler için eklenecek!
NOT2: SS leri PC den aldığım için pek net görünmüyor sonuç telefonda daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: sevimhakan, qelbınıj, spysnipper ve 35 diğerleri

laplace06

laplace06

Üye
Şimdi indiriyorum oviden ellerine sağlık

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Eline sağlık Teşekkürler hemen deneyelim :)

laplace06

laplace06

Üye
Kardeş on numara olmuş tekrar teşekkürler

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kart bilgilerimi giriyorum ama hata veriyor..çözemedim...

laplace06

laplace06

Üye
Arkadaşım yeni kart ekle den kart numarasını girip dene bem öyle yaptım

Suyaka

Suyaka

Üye
Kardeşim, ellerine sağlık. Harika iş çıkarmışsın, inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Kolay değil böyle bir oyun oluşturmak. Allah yolunu açık etsin.

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar ve satın almalar için :)

ama ben konuyu oyunlar bölümüne açtım diye hatırlıyorum benmi yanlış hatırlıyorum yoksa konuyu onaylayan modmu kanuyu buraya taşıdı taşıdıysa sebep ne anlamış değilim :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konu oyunlar bölümüne taşındı sanırım siz yanlış açmış olabilirsiniz teşekkürler kolay gelsin

uribaju

uribaju

Üye
teşekkürler yazı renkleri kırmızı olmasaymış iyi olurmuş beyaz daha iyi giderdi ayrıca birazda photoshopluk yerler var :) bunun dışında oyunun çalışmasında sorun yoksa güzel olmuş gerçekten bu tip oyunları bizim milletimiz çok sever indiren çok olur..

Cruxman

Üye
nadir haftaya cc gelsin alacam oyunu şu anlık free oynuyorum , 1-2 şey söylemek istedim oyunla ilgili

* mesela 2 kere bir taşa tıklarsak ters dönme yapabilirsen iyi olur , okey olduğunu daha rahat anlarız
* eşli+gösterge+renk oyun için ben açtım diyelim herkesden sayı düşüyor diğerlerine bakmadım daha
* istediğimiz sayıdan düşmek daha iyi olmaz mı ? 20 sayı ve renkli ve eşli dersek oyun kısa sürüyor

daha sorun bulursam yazarım burdan

ve son olarak pişti oyununu oynuyorum fakat bi zaman sonra tıkanıyor bazen ilk elde bazen 2. elde ama mutlaka tıkanıyor usta birde ona kaç oyuncu seçeneği eklersen tadından yenmez

keys1903

keys1903

Üye
indirenlerden birısı baska bır yere upload yaparmı. Rapıdden ınmıyor tesekkurler oyunu yapana

Cruxman

Üye
başka birinden değilde nadir'in upload etmesini bekle derim , sonuçta emek verdi ne kadar indirme yapıldığını görmesi iyi olur :)

keys1903

keys1903

Üye
yaw adama zahmet olmasın dıye kartım olsa dırek ovıden alırdım. Saolsun varolsun yapan arkadas.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
nadir haftaya cc gelsin alacam oyunu şu anlık free oynuyorum , 1-2 şey söylemek istedim oyunla ilgili

* mesela 2 kere bir taşa tıklarsak ters dönme yapabilirsen iyi olur , okey olduğunu daha rahat anlarız
* eşli+gösterge+renk oyun için ben açtım diyelim herkesden sayı düşüyor diğerlerine bakmadım daha
* istediğimiz sayıdan düşmek daha iyi olmaz mı ? 20 sayı ve renkli ve eşli dersek oyun kısa sürüyor

daha sorun bulursam yazarım burdan

ve son olarak pişti oyununu oynuyorum fakat bi zaman sonra tıkanıyor bazen ilk elde bazen 2. elde ama mutlaka tıkanıyor usta birde ona kaç oyuncu seçeneği eklersen tadından yenmez

o dediğin çiftık özelliğini güncelleme ile ekleyecem :) yazmayı unutmuşum
puanlamada bir sıkıntı yok gösterge otamatik yani oyun açılınca biri gösterge yapmıştır sonra sen el açmışındır o yüzden herkesten puan düşmüştür oyun her aşamasında 5 kişi ile test edildi hata bulunmuyordu son halinde :) yinede gözden kaçmış bişey olabilir hatasız kul olmaz :)
Satın almaya çalışacn arkadaşlara teşekkürler :)
eğer bu oyun tutulursa batak yapacam ve piştiyi tekrar baştan yapacam 2 kişili ve tek kişili özellikleri ile belkide hepsi bir arada bir oyun yaparım batak pişti 21 bir arada

pc ye geçtiğimde yeni link eklerim

sedat_2425

Üye
güzel ama çok eksikleri var. Bence gerçek ıstaka, taş görünümü ve sade zemin gri olursa çok güzel olur. dokunma hassadiyeti zayıf taşları sürüklerken titreşim ve desenli ıstaka ve taşların desenli olması bence kötü olmuş + ıstaka hafif ufaltılırsa daha iyi olur. Bu ilk izlenimlerim bu oyunu satabilmen için bu eksiklerin acilen giderilmesi gerekir bu haliyle para etmez bence yanlış anlama emek vermişsin eksikleri söylemem gerekirki oyun dahada gelişsin örneyin bulabilirsen iphone telefonlardaki okey oyununu bi oyna ne demek istediğimi anlarsın nokia için o güzellikte oyun olursa bırak 2.50 tl yi 50 tl bile veririm... Kısacası bir oyun oynarken zevk vermeli sıkmamalı bi el oynadım sıktı bidaha oynamam galiba

metyuu

metyuu

Üye
eline sağlık kardeşim güzel olmuş

llovell

llovell

Üye
arkadaslar herkesden tek rıcam destek olalım ovidende satın alalım

sedat_2425

Üye
bu haliyle alımaz önce eksiklerin giderilmesi lazım... Ve deneme süresi verilmeli..

hasan356

hasan356

Üye
Teşekkürler gene kapat düğmesini unutmuşsun...:)

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

Üst Alt