yorum ve destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
güzel ama çok eksikleri var. Bence gerçek ıstaka, taş görünümü ve sade zemin gri olursa çok güzel olur. dokunma hassadiyeti zayıf taşları sürüklerken titreşim ve desenli ıstaka ve taşların desenli olması bence kötü olmuş + ıstaka hafif ufaltılırsa daha iyi olur. Bu ilk izlenimlerim bu oyunu satabilmen için bu eksiklerin acilen giderilmesi gerekir bu haliyle para etmez bence yanlış anlama emek vermişsin eksikleri söylemem gerekirki oyun dahada gelişsin örneyin bulabilirsen iphone telefonlardaki okey oyununu bi oyna ne demek istediğimi anlarsın nokia için o güzellikte oyun olursa bırak 2.50 tl yi 50 tl bile veririm... Kısacası bir oyun oynarken zevk vermeli sıkmamalı bi el oynadım sıktı bidaha oynamam galiba
öncelikle şunu belirteyim ben symbian^3 için okey oyunu yazdım ios için değil ıphonedaki ile karşılaştırmak için yazmadım sebebine gelince ben flash lite 4 ile yazıyorum ios de air ile yapılıyor flash lite 4 touch event desteklemiyor yani dokunmatik değil oyun oyüzden dokunmatik hassasiyetini tartışmaya gerek yok aynı oyun ios de olsa daha iyi olacaktı yani
titreşim olayıda benimle alakalı değil telefondaki dokunmatik ekran titreşimi ile alakalı
tasarım konuşunda haklısın herkesin zevki farklı orda 48 farklı kombinasyondan hiçbiri senin hoşuna gitmemiş olabilir ilk güncellemede normal ıstaka taş ve zemin rengi uygulanacak
ıstakanın küçültülmesi gereksiz yine ıphone ile kıyaslayacak olursa onun ekranı kareye yakın ama nokialar ince uzun yani ekran kullanımı gayet iyi ıstaka küçülürse taşlarda küçülmesi lazım ozamanda taşlar ele rahat gelmez
benim ordaki açıklamamı okuduysan eğer gereken ilgi görürse istekler doğrultusunda güncelleme gelecek demişim yani hangi oyunda bunu yapabilirsiniz isteğinize göre güncelleme gelmesini şimdi 2.5 tlden kaçıyorsun 50 tl olsa alırım diyorsun sen böyle kaçarsan 50 tll lik oyun yapılmasını bekleme ben oyunun çok iyi olduğunu iddia etmiyorum ama symbian^3 içinolmayan bir oyunu yazdım okey oyunu yazdım ve hatasız çalışır durumda oynamak isteyen indirir oynar
hangi işi bırakıp hangi iş yapacağımı kendim bilirim
varsa tek başıma ben daha iyisini yaparım diyen yapsın
tasarımını programlamasını herşeyini kendim yapıyorum ve sonuçta oynanabilir urumda hatasız bir oyun herkesin beklediği ve symbian^3 te olmayan bir oyun
ayrıca bedava paylaştığım bir oyun teşekkür etmek yerine sen bu işi bırak demenin anlamı yok beğenmiyorsan kaldır telefonundan
normal eleştrileri herzaman dikkate alırım önceki konularımdan arkadaşlar bilir ama seninki hakarete giriyor artık bu oyun para etmez falan diyerek para eden bir okey oyunu yükle ozaman telefonuna bulabilirsen tabi
laplace06 kardeşim öncelikle destek olduğun için teşekkür ederim söylediğin sorunu konuda yazmıştım farketmemişin demekki sorunda değilde aslında bir eksik ve güncellemelerin içinde olacağınıda yazdım yani 3-2-1 değilde 3-1-2 olarak sıralasanız bile çalışacak şekilde güncellenecek tabi söylediğim gibi güncellemeye değecek ilgi görürse
asii78 kardeşim ben piştiyi çok oynadım elli türlüsünüde pişti 4 kişide oynanır 3 kişide ynanır 2 kişide kartların hepsi yerde açıkta oynanır kapalıda herkesin aldığı kendinede yazılır bir öncekinede yada istediğin kişiyede verilir (dost kazığı) merak etme hepsini biliyorum kuralların özelliklerin 4 kişi olursa eşli daha iyi olur hatta
ama ben o oyunu 4 kişili herkes tek olarak tasarlardım şimdi ister yere yat gülerek oyna istersen amuda kalk ağlayarak oyna bedava verdiğim bir oyun düzgünce forum da iletseydin istediğin özelliği eklerdik bana 2 li oyun olsun diye rica edenler oldu onlara ilerde yapacağımı söyledim bunu hatta batak pişti 21 hepsi bir arada bir oyun yapabilirim dedim ama sen emeğe saygı gösterip teşekkür etmesini bile bilmiyorsun
bu iki arkadaşa bu sözüm asii78 ve sedat_2425 siz size hediye edilmiş şeyler hakkında daha güzel yorum ve eleştiri yapmadığınız sürece üslubunuzu değiştirmediğiniz sürece kimseden daha iyi oyun uygulama beklemeyin
bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama ben eleştiriye karşı değilim her zamanda size fikirlerinizi sordum oyunun yapım aşamasında konu açtım herkes fikrini paylaşsın diye ama bu iki arkadaşın yaptığı eleştiri veya yorumdan çok dalga geçmeye giriyor ayıp ediyorlar
bu arada arkadaşın biri kapatma tuşunu unutmuşun yine demiş

unutmadım çıkış butonu var ama menüde menüyü açmak için skor tablosunu aşağı doğru sürükleyip menüden çıkış yapabilirsin arkadaşım
Tüm yorumlar için teşekkürler arkadaşlar özellikle laplace06 satın aldığın için teşekkürler başka alan varmı bilmiyorum ama

sedat arkadaşın dediği gibi para etmez bir oyunmu yazdım yoksa