Acil !!! symbian belle widgetler silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
Acil !!! symbian belle widgetler silindi
arkadaslar, kurtulus abinin yeni saatlerini denedim, olmadi cünkü hafiza kartina yüklemistim, kaldirip tekrar yüklemek istedim, kaldirinca orjinal saat widgeti gitmisit, ayni derdi asagidaki arkadas da yasamis

medincel http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...aat-htc-ozelliginde-2-577275.html#post4129251

yükledim hoşuma gitmedi sildim bi baktım orjinal widget de yok!

kurtulus abi de sunu önermis:

bunlarida silmeniz gerek
C \ Private \ 200159c0 \ themes \
C: \ resource \ apps \ migitalclock.mif
ve yeniden baslatin

bende sildim birde baktim ki tüm orjinal widgetler gitmis, nasil getirecegim, yardim lütfen, Allahini seven yardim etsin...

medincel

medincel

Üye
www.maxicep.com/symbian-3-genel/sistem-dosyasi-ve-program-yuklemek-isteyenleri-bilgilendirme-571565.html kurtuluş arkadaş iyi hoşda kendi açtığı konuyla resmen çelişkiye düştü.açtığı konunun adresini yazdım yukarda isteyen okuyabilir...

engin_erg

engin_erg

Üye
evet aynısı bende de oldu tekrar yükledim ben beğendim fakat beyaz saat yine siyah oluyor o nedenle kaldırmıştım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
www.maxicep.com/symbian-3-genel/sistem-dosyasi-ve-program-yuklemek-isteyenleri-bilgilendirme-571565.html kurtuluş arkadaş iyi hoşda kendi açtığı konuyla resmen çelişkiye düştü.açtığı konunun adresini yazdım yukarda isteyen okuyabilir...

arkadaslar, kurtulus abinin yeni saatlerini denedim, olmadi cünkü hafiza kartina yüklemistim, kaldirip tekrar yüklemek istedim, kaldirinca orjinal saat widgeti gitmisit, ayni derdi asagidaki arkadas da yasamis

medincel http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...aat-htc-ozelliginde-2-577275.html#post4129251

bende sildim birde baktim ki tüm orjinal widgetler gitmis, nasil getirecegim, yardim lütfen, Allahini seven yardim etsin...
arkadasim neden benimle iletisime gecmiyorsun anlamadim.

Birde benim actigim butun konularin hakkinda tam yrtkim ve destegim var bana actigim konulari hatirlatmana gerek yok ben tek tek hepsi nhafizamda kazili.
arkadasim ben hic bir zaman celiskiye dusmedim dusmemde.
herseyin bir cozumu vardir bende.

medincel

medincel

Üye
arkadaşım ben sana hatırlatmadım konuyu.açtığın konuyu sen tabiki hatırlarsın.ben widgetleri silinen arkadaşlara hatırlattım.umarım arkadaşın silinen widgetlerinin geri dönüşünü sağlarsın çünkü ben flash atmak zorunda kaldım...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaşım ben sana hatırlatmadım konuyu.açtığın konuyu sen tabiki hatırlarsın.ben widgetleri silinen arkadaşlara hatırlattım.umarım arkadaşın silinen widgetlerinin geri dönüşünü sağlarsın çünkü ben flash atmak zorunda kaldım...
ben saglarim flashsiz ama sizden ricam lutfen benim konularimda beni bilgilendirin ben konularimin herturlu arkasindayim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar kurtuluş abi böyle vurdum duymaz aman diyecek bir abimiz değil kendisinin her konuda çok desteğini gördüm hiç bir şekilde ne kendi paylaşımlarda ne de diğer türlü her hatalarda ve sorunlarda yanımızda işinin arkasında her türlü halleder canınızı sıkmayın :oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
konuyu acan arkadasa yolladim dosyalari ama widgeds tum giden varsa ekdeki dosyayi C atin geri gelir atamazsaniz private icndekini atin.

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus abi yanlis anlama, sadece bu konuyu actigimda cok acelem vardi, yaptigim yanlis, elbette irtibata gecmek zorundaydim seninle, özür dilerim...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Symbian ve Kurtuluş abi bir arada oldukça her türlü sorun çözülür :))

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşlar bu kadar güzel paylaşımlar yapan insanları böyle rastgele yorumlar yapıp ezersek bu forumunhiçbir anlamı kalmaz.. bu sadece kurtluş abi için değil herkes içi geçerli bir olay.. eğer böyle bir sorunlar karşılaşmışsak çözümü için programı foruma koyan kişiyi bulmak her zaman için en iyisidir.. ve kurtluş abinin yayınladığı programlara gelince.. hepsi gayet güvenilir ki zaten bir çoğunun testerı benim.. sorun olursa sizden önce ben yaşıyorum ve zaten o program düzeltilmeden de buraya gelmiyor..

hacırüstem

hacırüstem

Üye
e6 kullanan arkadaşlar bende dijital saatle küçük anajog saati sildim. Kopyasını atarmısınız sizden ricam. Konudaki benim telefonumla uyumlu değil. Şimdiden tesekkür ederim...

atakan25

atakan25

Üye
hortlatmayın arkadaşım konuyu yeter lan!!!

hacırüstem

hacırüstem

Üye
atakan sende adamım die geziosun!!! Troll kılıklı!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt