Bu resimler sizin için ne ifade ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yoksa 4s 15-20 programı arkaplanda çalıştıramıyormu.ben n8 de açıyorumda.
iphone 3gs sınıf arkdaşım bi kız da var. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapamamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon. sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

distakjo

distakjo

Üye
ben cihazın kalitesine vede işlevselliğine da çok önem veririm.uygulama 2.plandadır benim için.kaldıki benim n8 cihazım da 35 adet uygulama yüklü.bunlarında hepsi kullanılabilen uygulamalar.

----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:20:10 ----------

merak ettimde hangi uygulama lazım olduda ovide yok acaba

hiçbir şey değil sadece hd oyunlarına bak derim. Daha neler var neler.

estorak

estorak

Üye
Bu resimler de tıpkı benim gibi Nokianın gerçek anlamda henüz akıllı telefon üretemediğini gösteriyor kendi görüşüm :)

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
iphone 3gs sınfı arkdaşım bi kız. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapmamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...

iphone 3gs de görev yöneticisi mi var :S ve 40 uygulama arka planda mı açık :S vay arkadaş neymiş bu 3gs de apple ın bile multitasking koyduğundan haberi yokmuş cihaza :D:D
arkadaşım dediğin cihazda baktığın yer recent app diye geçen son kullanılan uygulamalar bölümüdür ve 3gs aynı anda müzik, radyo gibi belli uylamalar dışında bir çok işlemi açık tutamaz
zaten apple sırf arka plan uygulamaları unutulursa telefonu fazla ram harcar ve kilitlenir diye multitasking tarzı işlem yapmıyor
bir işten başka bir işe geçeceksen bunu kapat diğerini aç sonra bunu kaldığın yerden tekrar aç diyorlar

----------Eklendi @ 17:56:08 ---------- Yazıldı @ 17:55:01 ----------

hiçbir şey değil sadece hd oyunlarına bak derim. Daha neler var neler.

önceki mesajlarımda yazdığım gibi HD oyunları aslında Nokia telefonlara çok da güzel entegre ederler ama satın alan pek olmadığından yapılmıyor :S

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu resimler bana nokiaya söv diyo..

• Beğen
distakjo

distakjo

Üye
iphone 3gs sınfı arkdaşım bi kız. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapmamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...

yapma gözünü seviyim güzel kardeşim. İphone 4 te ilk defa task manager kullanılmaya başlandı.

distakjo

distakjo

Üye
bi gazetede bi bankanın reklamını gördüm, iphone android ve black berry için uygulamayı indirebilirsiniz diyodu. Nerde la bu nokia?

• Beğen
aslankaplants

aslankaplants

Üye
nokia için çıkarmıyorlar demek oluyor!!!!!

nokia nın daha iyi işletim sistemine geçmesinin gerektiğini anlatıyor

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunu anlamamakta ısrar etmek neyin sendromu oluyor? : )

RevengeRR

Üye
ben her zaman demişimdir nokiayı bitiren nokianın kendisi değil diye.
bu tarz bütün sitelerin özentilik yapıp herşeyi apple a çıkarması yüzünden nokia şu anda kötüye gidiyor.
e arkadaş nokia ne yapsın yani para mı versin adamlara benim telefonumu da o resme koy diye.
bu saatten sonra yapacak bişey yok maalesef arkadaşlar apple a herkes bişeyler çıkarıyor artık kimse symbiana bakmıyor bile.
nedenini de özentilik olarak düşünüyorum başka bişey değil. yoksa symbianda o programı yazmak çok zor olmasa gerek bence...

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aslankaplants
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
iphone 3gs de görev yöneticisi mi var :S ve 40 uygulama arka planda mı açık :S vay arkadaş neymiş bu 3gs de apple ın bile multitasking koyduğundan haberi yokmuş cihaza :D:D
arkadaşım dediğin cihazda baktığın yer recent app diye geçen son kullanılan uygulamalar bölümüdür ve 3gs aynı anda müzik, radyo gibi belli uylamalar dışında bir çok işlemi açık tutamaz
zaten apple sırf arka plan uygulamaları unutulursa telefonu fazla ram harcar ve kilitlenir diye multitasking tarzı işlem yapmıyor
bir işten başka bir işe geçeceksen bunu kapat diğerini aç sonra bunu kaldığın yerden tekrar aç diyorlar

----------Eklendi @ 17:56:08 ---------- Yazıldı @ 17:55:01 ----------

önceki mesajlarımda yazdığım gibi HD oyunları aslında Nokia telefonlara çok da güzel entegre ederler ama satın alan pek olmadığından yapılmıyor :S
anlayan anladı demek istediğimi.. o ortadaki tuşa iki kere bas ve acılan ekranda basılı tut gör... tıkladıgını tak diye acıyor bi kere görmedim kastıgını c7'imde mübarek artislik yapayım diyorum rezil ediyo adamı... kaç sene sonraki telefon bi de.. bende nokiacıyım ama burda nokiayı savunmayı doğruya doğruyu adamlar b*ktan bi strajedir diye sizi bizi kandırıp işi götürüyorlar... ben en fazla bi nokia daha alırım 1 ghz üstü ve 1 gb ram o zaman görücez bu değer markaların bunları yaptıkları doğrumuymuş değilmiymiş... neyse tartısmıyorum yanlış anlaşılmasın ama hersey ortada..

----------Eklendi @ 21:22:30 ---------- Yazıldı @ 21:21:14 ----------

ya ben o dediğimin tam olarak anlamını bilmediğim için öyle dedim... iphone hiç sevmem ama adamlar yapmış.. o da aynı görevi görüyor gibi :S

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
ben her zaman demişimdir nokiayı bitiren nokianın kendisi değil diye.
bu tarz bütün sitelerin özentilik yapıp herşeyi apple a çıkarması yüzünden nokia şu anda kötüye gidiyor.
e arkadaş nokia ne yapsın yani para mı versin adamlara benim telefonumu da o resme koy diye.
bu saatten sonra yapacak bişey yok maalesef arkadaşlar apple a herkes bişeyler çıkarıyor artık kimse symbiana bakmıyor bile.
nedenini de özentilik olarak düşünüyorum başka bişey değil. yoksa symbianda o programı yazmak çok zor olmasa gerek bence...

Olayın duygusal boyutunu bir kenara bırakalım derim. Çünkü düşündüğünüz zaman bu işlerin ticarî mantık çerçevesinde döndüğünü görebiliriz. Üretici ticarî düşünüyorsa, tüketici de ticarî düşünmek zorundadır. Neticede hedef biziz, iyi olana gideriz. Sebebi her ne olursa olsun, avantaj neredeyse orada olmak zorundayız çünkü para bizde. Velhâsıl kelam, özentilik bi durum yok bana kalırsa. Kezâ statüler ortada, karşılaştırmaya gayet müsâit ama bi' o kadar da karşılaştırılmaya gerek kalmayacak kadar âşikâr.

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@ ve DenizhaNq
anılbaran

anılbaran

Üye
en iyisi anılbaran bişi demesin :oke:

m542tf

m542tf

Üye
Merhaba arkadaşlar. Hakkında, en eski Nokia kullanıcısından en yeni Nokia kullanıcısına kadar konuyu okuyan herkesin fikrini almak istediğim iki resim paylaşmak istiyorum. Burada amaç karşılaştırma ya da tartışma ortamı yaratmak değil. Birer nokia kullanıcısı olarak bu konuda ne hissettiğinizi ortak paylaşıma açmak istiyorum. Sadece sizin için ne ifade ettiğini bir cümle ile açıklarsanız çok sevinirim. Hepimizce biliniyor ki büyük kitlelere sahip olan internetin dev şirketleri, abone kazanma konusunda kıyasıya yenilikler ve mücadele içerisine girmiş durumda. Yine bildiğimiz gibi yeni nesil, büyük oranda mobil teknolojinin gelişimine paralel olarak yaşantısını yönlendirmekte. Bu durum kuşkusuz dev şirketlerin gözünden kaçmıyor ve mobil dünyasında kendilerine daha fazla yer edinebilmek için çeşitli geliştirmeler yapıyorlar. Bunların başında kendi şirket bünyelerinde bulundurdukları yazılım geliştirici mühendislerin, kullanıcıların kendi web sayfalarına hızlı, pratik ve stabil şekilde ulaşabilmeleri için uygulama yazmaları geliyor. Gel görelim, ne yazık ki bu şirketlerin bir çoğunun geliştirdikleri uygulamanın platform hedefleri arasında ne Nokia, ne de emektar işletim sistemi Symbian yer almıyor. Peki sizin düşünceniz?

Resim 1:

Resim 2:

Evet, sosyal paylaşım devi olan bu iki şirketin mobil platform için uygulama indirme sayfaları. Yorumlarınızı bekliyorum.

Resimler bana hiçbirşey ifade etmiyor;
İlk resimdeki face zaten kullanmıyorum ikinci resimdeki tweeter onuda gravity ile kullanıyorum. Buda benim düşüncem......

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
pRime.

pRime.

Üye
Resimler bence de bişey ifade etmiyor, fmobi ve gravity fazlasıyla iyi bu sitelerin kendi uygulamalarından.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

enes_x

Üye
İlk resimdeki Facebook messengeri kullansanız fmobi gravity yi bi daha kullanmazsınız . Uygulama kapalı iken bile aynen whatsapp daki gibi mesaj geliyo . O uygulamayı nokiaya çıkartsınlar Gerisi foss...

V/RS

V/RS

Üye
bütün sitelerin canı cehenneme ben Nokiamdan çoook memnunum isterseler hiç program çıkarmasınlar ben Nokia ile başladım bu yola ve Nokia ile gittiği yere kadar gidecem !!

• Beğen
Tepkiler: chuck33, Cihanî Sultan, CanKartaL ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben bunu der bunu söylerim,son gülen iyi güler.Kimse nokianın vede MS nin işbirliğini küçümsemesin,birisi mobil dünyanın lideri diğeri pc de dünya devi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt