Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya tartışmak anlamsız ama arkadaş ne kadar çok güçlü telefonlar olursa olsun telefonda ZARİFLİK benim için en önemli kriterlerden biridir sağlamlık+zariflik=NOKİA üstüne bir şey demem. ha tablet boyunda telefonlar. uçsa bile banane elime yakışmadıkdan sonra...

• Beğen
Tepkiler: iatis ve musty522
qsaw

qsaw

Üye
n9 2 ye katlıyor nu nexus u :D

----------Eklendi @ 22:46:54 ---------- Yazıldı @ 22:44:03 ----------

ya tartışmak anlamsız ama arkadaş ne kadar çok güçlü telefonlar olursa olsun telefonda ZARİFLİK benim için en önemli kriterlerden biridir sağlamlık+zariflik=NOKİA üstüne bir şey demem. ha tablet boyunda telefonlar. uçsa bile banane elime yakışmadıkdan sonra...
yanında boyundan asmalı çanta vermeleri lazım geçen gün elime ldım da bayyaaaaa büyük

• Beğen
Tepkiler: iatis, MertcaN9, n000k ve 1 kişi daha
ustura42

ustura42

Üye
2000 tl lik piyasaya yeni çıkacak telefonu 2 yıldır piyasada olan 1000tl lik n8 le kıyaslıyosa ne mutlu n8 e ne mutlu nokia ya.

• Beğen
Tepkiler: iatis
EFG_07

EFG_07

Üye
symbian la büyüdüm onunla devam edicem nokia sağlamdır galaksi malaksi hikaye daralıyorum androidde nokia yükselişe geçti birsürü güncelemeler var gelecek olan 701 ile işlemci yüseltmeye başladığının haberini verdi bence piyasada yine zirveye çıkacak kısa bir süre içinde
NOKİA YI SEVİYORUM :)

Evet nokia gerçektende çok sağlam ve kaliteli telefonlar çıkartıyor ancak umarım ki telefonlarının sağlamlılığı gibi işletim sistemlerini de o şekilde geliştirip sağlam yaparlar

• Beğen
Tepkiler: iatis
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

Mobil sistemlerde herşey matematikdeki gibi standart değil kardeşim :)
Ekran büyüdükçe sadece boyu büyümez.Buna oranla enide büyür.O yüzden %80.
Ekran çözünürlüğüde matematiğe dayanmaz.Buna göre ekran çözünürlüğü arttıkça daha az olan çözünürlüğün üstüne eklenmiş demektir.Buda daha fazla çözünürlük yapar.
Kamerada mat. işler. Çözünürlük standarttır.
5x2.4 =12 yaklaşık olarak.

Video olarakta:Youtubeye gir ve kamera testlerine bak.PhoneArena gibi yerlerden.Benden bukadar :)

Hiç birşey bilmediğin bu yazdığın mesajdan sonra açık ve net olarak gözler önüne serildi.
Zaten '' en ve boy ölçülerek hesaplanır. :) Saçmaladım salladım uydurdum yediririm sandım deseydin bari :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
qsaw

qsaw

Üye
64 gb hafıza 1 gb ram 1ghz işlemci

Ve kamerası = Otomatik netleme, Self timer, Çift LED Flaş Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Dokunarak odaklama ve pozlama Düşük ışık koşullarında daha iyi ve daha hızlı fotoğraflar için geniş lens açıklığı F2.2 Hareket bulanıklığı azaltma

Daha bir sürü şey Gorilla glass kavislisinden hemde

• Beğen
Tepkiler: n000k
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
nokia samsunga kafa tutamaz çünkü samsung yaptığı bütün parçaları ilk kendi telefonlarında kullanır istediği gibi fiyat koyar ama nokia üretimin çoğunu taşeronlara yaptırır veya satın alır o yüzden daha maliyetli oluyo o yüzden zamanı geçmiş donanımları kullanarak ucuza orta seviye takılıyo nokianın pazarlama anlayışı bu milet 1.5 ghz çift çekirdek çıkaracak nokia ancak 1ghz tek işlemci kullanıyo 256 mb ramlarle uğraşıyor yakıda 2 gb ram takacak samsung nokia ancak 512 mb ram koydu tek şaşırdığım 12 mp camerayı nasıl çıkaardı :) ee o kadarda olsun ondan kırp bundan kırp kamerya parayı bastı ancak n8 yaptı daha da gerisi gelmedi ah nokia ah ne diyeyim seni kabul eden böyle etsin para için geçtin windows a

qsaw

qsaw

Üye
nokia samsunga kafa tutamaz çünkü samsung yaptığı bütün parçaları ilk kendi telefonlarında kullanır istediği gibi fiyat koyar ama nokia üretimin çoğunu taşeronlara yaptırır veya satın alır o yüzden daha maliyetli oluyo o yüzden zamanı geçmiş donanımları kullanarak ucuza orta seviye takılıyo nokianın pazarlama anlayışı bu milet 1.5 ghz çift çekirdek çıkaracak nokia ancak 1ghz tek işlemci kullanıyo 256 mb ramlarle uğraşıyor yakıda 2 gb ram takacak samsung nokia ancak 512 mb ram koydu tek şaşırdığım 12 mp camerayı nasıl çıkaardı :) ee o kadarda olsun ondan kırp bundan kırp kamerya parayı bastı ancak n8 yaptı daha da gerisi gelmedi ah nokia ah ne diyeyim seni kabul eden böyle etsin para için geçtin windows a
n9 özellikleri 1gb ram okumadınızmı ?

n000k

n000k

Üye
64 gb hafıza 1 gb ram 1ghz işlemci

Ve kamerası = Otomatik netleme, Self timer, Çift LED Flaş Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Dokunarak odaklama ve pozlama Düşük ışık koşullarında daha iyi ve daha hızlı fotoğraflar için geniş lens açıklığı F2.2 Hareket bulanıklığı azaltma

Daha bir sürü şey Gorilla glass kavislisinden hemde
işte N9 :) ahh ahh.. neyse bi çıksında türkiye de bide bakalım fiyatına nasıl olcak. aklım hep onda.. birde hangi rengini alsam acaba :) hepsi güzel karar veremiyor insan renk konusunda :)

hell yeahh

Üye

Android markette ücretsiz televizyon uygulamaları geziyor.Geçtin karşıma Fm radyo diyorsun.Menüde kendinden navigasyon var.Ayrıca telefon aslen Googlenin olduğu için Google Maps tamamen 5 yıl boyunca ücretsiz.

Özellikleri sayalım: :)

N8den 2 kat daha hızlı bağlantı özelliği var.(3G)
Dahili belleği 32 GB iken N8de ise bu 16 GB
Nexusda Abode Flash var.N8de ise Flash Lite.(Flash lite tamamen flashtan oluşan siteleri açamaz.)
5 Kat fazla uygulama deposu. Android Market vs. Ovi Store...
4 Kat daha fazla RAM.
1.2 GHZ işlemci.N8de ise sadece 680 MHZ.
4 Kat daha yüksek ekran çözünürlüğü: 720x1280 vs. 360x640 :D
%80 daha büyük ekran : 4.65" vs. 3.5" :)
Super AMOLED vs. AMOLED ekran :)
İncelik : 8.9 mm vs. 12.9 mm :D
Video çözünürlüğü: 1080 p vs 720 p :D
İnç başına düşen pixel yoğunluğu: 316 PP vs 210 p (%50 daha keskin yazı resim video)

N8'in Nexusa karşı üstün özellikleri :

12 MP vs 5 MP (2.4 kat yüksek çözünürlüklü kamera)

BUKADAR!

dostum ben n8 kullanıcısı olarak cevaplıyorum bu mesajını gerçekten sonuna kadar haklısın gelipte bunu symbian sayfasında yazarsan tepki görürsün ama sonuna kadar haklısın bizimkiler bi kamera tutturmuş gidiyorlar çünkü övebilcekleri başka bir özelliği yok ve burda symbianla ios yada androidi kıyaslayan arkadaşların %80 bu diğer işletim sistemi kullanmamış kişilerden oluşmakta sen bırak bizimkiler atla eşşeği kıyaslamaya devam etsinler. tamam birşey diyen yok nokia zamanını en sağlam telefon firmasıydı ama artık bitti abi siz hala kıyaslama yapılamıycak ürünleri kıyaslamaya devam edin.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hıh andorid :kotu: nokia C7 :good:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
saatte geç oldu |-)

qsaw

qsaw

Üye

----------Eklendi @ 23:24:47 ---------- Yazıldı @ 23:23:53 ----------