nokia c7 giriş ekranındaki seçenklr.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 giriş ekranındaki seçenklr.
merhaba arkadaşlar, telefonun giriş ekranındaki seçenklr. yazısını nasıl düzeltebilirim? oraya simge yerleştrilebilirmi ? bunu temaylamı yapmam lazım yoksa anna güncellemesinimi beklemem gerekli ?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım sen hala anna ya gecmemıssen cok gec kalmıssın.. o secenekler yazısı hep orada durur.. degıl anna bellede bıle aynı sekılde duruyor.. :D o yuzden gecın annaya o secenekler ısınıde bırakın oyle kalsın.. saygılar :D

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım sen hala anna ya gecmemıssen cok gec kalmıssın.. o secenekler yazısı hep orada durur.. degıl anna bellede bıle aynı sekılde duruyor.. :D o yuzden gecın annaya o secenekler ısınıde bırakın oyle kalsın.. saygılar :D

oluyor arkadaşım aşağıdaki ekran görüntüne bak

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
şuan bende anna var. gelecek olan bellemi ? telefonu yeni aldım tam bilmiyorum. Ama o seçenlkr yüzünden soğuyorum telefondan peki arkadaşlar belle güncellemesi nokia üzerinden ne zaman yayınlanır ?

qsaw

qsaw

Üye
şuan bende anna var. gelecek olan bellemi ? telefonu yeni aldım tam bilmiyorum. Ama o seçenlkr yüzünden soğuyorum telefondan peki arkadaşlar belle güncellemesi nokia üzerinden ne zaman yayınlanır ?
evet belle gelicekmfakat ne zaman yayınlanacağını bir Allah Bilir Nokia bile bilmiyor

hicrettaylan

hicrettaylan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bekleyecez artık :)

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

Seçenekler yüzünden telefondan soğuyanıda ilk kez duyuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
bende pek sevmiyordum o seçenekler bölümünü ama şimdiden söyleyeyim belleye geçince seçenekler yazısı olmadığı için açık uygulamaları menü tuşuna basılı tutarak görüyorsun.

qsaw

qsaw

Üye
bende pek sevmiyordum o seçenekler bölümünü ama şimdiden söyleyeyim belleye geçince seçenekler yazısı olmadığı için açık uygulamaları menü tuşuna basılı tutarak görüyorsun.
annadada öyle zaten

MertcaN9

MertcaN9

Üye
annada da mı öyle :bilmm

MertcaN9

MertcaN9

Üye
hayır ya o kadar da değil sanırım ben annayı bu kadar az mı kullandım yani :D yok ya sanki annada da vardı seçenekler kısmı ya bakın bu bir şakaysa hiç hoş değil :d:

qsaw

qsaw

Üye
hayır ya o kadar da değil sanırım ben annayı bu kadar az mı kullandım yani :D yok ya sanki annada da vardı seçenekler kısmı ya bakın bu bir şakaysa hiç hoş değil :d:
seçeneklerdede var menü tuşuna basılı tutuncada oluyor

MertcaN9

MertcaN9

Üye
seçeneklerdede var menü tuşuna basılı tutuncada oluyor

eveet istediğim cevap buydu:sarıl: yoksa akıl hastanesine başvuracaktım abi biliyorum ben o kadar az kullanmadım annayı vardı seçeneklerde açık uygulamaları göster bölümü aaa yapmayın ama böyle :kop:

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasm annada da belledede secenekler kısmı war.. Birnde secenk yazıyor birnde 3 cizgi war.. Aynı sey yanı.. Gsterdklrniz belle fotoları

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ya neyin tartismasini yapiyorsunuz?
Konu sahibi arkadasin belleden haberi yok.
Belki anna guncellemesi tekrarlanir oyle olur belki

SuaT6027

SuaT6027

Üye
;) ;)

serinaga

serinaga

Üye
Evet arkadaşım o resimlerdeki tel modeli 701 ve belle yüklüdür. Senin tel ne bilmiyorum ama N8 ve C7 lere gelecek çok yakında. Hatta bekleyemeyip sızdırılan belleyi yükleyenler var benim gibi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt