arkadasım sen hala anna ya gecmemıssen cok gec kalmıssın.. o secenekler yazısı hep orada durur.. degıl anna bellede bıle aynı sekılde duruyor..o yuzden gecın annaya o secenekler ısınıde bırakın oyle kalsın.. saygılar
![]()
bende diyorum ne ara bu belle değişdi Ben mi yanlış biliyorum felanoluyor arkadaşım aşağıdaki ekran görüntüne bak
Bellede değişiyor seçenekler menüsüevet belle gelicekmfakat ne zaman yayınlanacağını bir Allah Bilir Nokia bile bilmiyorşuan bende anna var. gelecek olan bellemi ? telefonu yeni aldım tam bilmiyorum. Ama o seçenlkr yüzünden soğuyorum telefondan peki arkadaşlar belle güncellemesi nokia üzerinden ne zaman yayınlanır ?
teşekkürler bekleyecez artık![]()
fakat ocak gibi gelir her haldeşuan bende anna var. gelecek olan bellemi ? telefonu yeni aldım tam bilmiyorum. Ama o seçenlkr yüzünden soğuyorum telefondan peki arkadaşlar belle güncellemesi nokia üzerinden ne zaman yayınlanır ?

annadada öyle zatenbende pek sevmiyordum o seçenekler bölümünü ama şimdiden söyleyeyim belleye geçince seçenekler yazısı olmadığı için açık uygulamaları menü tuşuna basılı tutarak görüyorsun.
annada da mı öyle![]()

seçeneklerdede var menü tuşuna basılı tutuncada oluyorhayır ya o kadar da değil sanırım ben annayı bu kadar az mı kullandım yaniyok ya sanki annada da vardı seçenekler kısmı ya bakın bu bir şakaysa hiç hoş değil
![]()
seçeneklerdede var menü tuşuna basılı tutuncada oluyor
yoksa akıl hastanesine başvuracaktım abi biliyorum ben o kadar az kullanmadım annayı vardı seçeneklerde açık uygulamaları göster bölümü aaa yapmayın ama böyle