"tv de izleme" başlığı altında kullanıcı kılavuzu bölümünde yazıyorE6 nin ekran yansıtma özelliği var mı? Bildiğim kadarı ile klavyeli bir telefon. Bu telefonların ekran yansıtma özelliği yok.
Telefonda uygulaması varsa o zaman dönüştürücü kablo ile baglayabilirsin."tv de izleme" başlığı altında kullanıcı kılavuzu bölümünde yazıyor
kılavuz da av kablosundan bahsetmiş ama tv de av çıkışı olmadığından usb dönüştürücüyü sormuştum yani bu kabloyla oluyorsa alacaktım olmayacaksa boşuna masraf etmemek içln. Bu arada uygulama dediğiniz harici bir uygulama mı oluyor?Telefonda uygulaması varsa o zaman dönüştürücü kablo ile baglayabilirsin.
N8 de hem tv ye yansıt hemde Nokia kumanda uygulaması vardı. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorum. Ben baglamistim ama o kadar da güzel olmuyor. Hem masraf etmeye hemde uğraşmaya değmez.kılavuz da av kablosundan bahsetmiş ama tv de av çıkışı olmadığından usb dönüştürücüyü sormuştum yani bu kabloyla oluyorsa alacaktım olmayacaksa boşuna masraf etmemek içln. Bu arada uygulama dediğiniz harici bir uygulama mı oluyor?
anladım teşekkürlerN8 de hem tv ye yansıt hemde Nokia kumanda uygulaması vardı. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorum. Ben baglamistim ama o kadar da güzel olmuyor. Hem masraf etmeye hemde uğraşmaya değmez.
Bence gayet iyi.N8 de hem tv ye yansıt hemde Nokia kumanda uygulaması vardı. Diğer telefonlarda var mı bilmiyorum. Ben baglamistim ama o kadar da güzel olmuyor. Hem masraf etmeye hemde uğraşmaya değmez.
5800'da var mübarekE6 nin ekran yansıtma özelliği var mı? Bildiğim kadarı ile klavyeli bir telefon. Bu telefonların ekran yansıtma özelliği yok.
tv nin arkasına baktık 4 tane hdmi 2 tanede hdmi dan daha kalın giriş var ama rca girişleri yok. Telefonun usb girişine otg kablo takıp hdmi to usb kablonun usb ucunu otg'ye hdmi ucunu da televizyona taksam görüntü yansır mı peki?A/v kablosunın karşılığın rca sarı kırmızı beyaz olan kablo olacak . Tv'de sarı kırmızı beyaz portlar varsa olacaktır.
Ben 5800 da yok demedim? Üniversitede kullanmıştım5800'da var mübarek
evet bu yazının aynısı kullanıcı kılavuzunda da var ordan okudum zaten sorun o 3 renk soketin tv de olmamasıTV'de fotoğraf ve video izleme
Fotoğrafları ve videoları uyumlu bir TV'de görüntüleyerek bunları ailenize ve arkadaşlarınıza daha kolay gösterebilirsiniz.
Nokia Video Bağlantı Kablosu (ayrı olarak mevcuttur) kullanmanız gerekir ve TV çıkışı ayarlarını ve en-boy oranını değiştirmeniz gerekebilir. TV çıkışı ayarlarında değişiklik yapmak için, Menü > Ayarlar öğesini seçin ve Telefon > Aksesuarlar > TV çıkışı seçeneğini belirleyin.
Fotoğrafları ve videoları standart bir TV'de görüntüleme
1 Nokia Video Bağlantı Kablosu'nu uyumlu bir TV'nin video girişine bağlayın. Fişlerin rengi soketlerin rengiyle eşleşmelidir.
2 Nokia Video Bağlantı Kablosu'nun diğer ucunu telefonunuzun Nokia AV konektörüne bağlayın. Bağlantı modu olarak TV çıkış kablosu seçmeniz gerekebilir.
yani bilen deneyen biri varsa ona göre kablodan alıyim dedim ama.tv yeni model ozaman
yada o kablodan bulup, cekli bi aparat alıp bi ucuna hdmı girişi takıp falan..baya bi denemen lazım bişeyler![]()
Rca to hdmi dönüştürücü alacaksın boynuz kulağı geçecek .yani bilen deneyen biri varsa ona göre kablodan alıyim dedim ama.