yavaştan parçalamaya başladı forumu:D
spy ghost Üye minoo yu iyi olarak görüyorum hatta ona attığım özel mesajlarda smiley kullandım hiç birşey söylemedi ama bilemiyorum
minoo yu iyi olarak görüyorum hatta ona attığım özel mesajlarda smiley kullandım hiç birşey söylemedi ama bilemiyorum
minoo Üye spy ghost' Alıntı: minoo yu iyi olarak görüyorum hatta ona attığım özel mesajlarda smiley kullandım hiç birşey söylemedi ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... uraki' Alıntı: ben ne kadar smiley kullansamda mesajlarda felan birşey demedi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar o bir oyundu bir zamanlar oynadığımız. 1 hafta oyuna katılanların ifade kullanması yasaktı. O zaman açıldı bu konu da. Artık serbest
spy ghost' Alıntı: minoo yu iyi olarak görüyorum hatta ona attığım özel mesajlarda smiley kullandım hiç birşey söylemedi ama bilemiyorum Genişletmek için tıkla ... uraki' Alıntı: ben ne kadar smiley kullansamda mesajlarda felan birşey demedi Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar o bir oyundu bir zamanlar oynadığımız. 1 hafta oyuna katılanların ifade kullanması yasaktı. O zaman açıldı bu konu da. Artık serbest