Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat!

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
ben de galaxy sl var walla pisman oldum aldigima:( sarji dayansin diye ne varsa sildim. Suan tek ev ekrani be iki widget var ama yine de n8in yerini tutamiyo bu konu da. Satabilirsem ben de 701 alicam walla. asiri oyun meraklisi degilsen hic bulasma androide. Ben bi anlik hefes aldim ama abartildigi gibi degil hic de. Nokia candir. Ya n8 al yada 701
1650 mAh galiba bu samsunglar çok byük bir ekrana sahip hızı bitmesini sadece buna bağlaya biliyorum çünk android çok hafif bir işletim sistemi.Bu arada şarj da sorun olmadığına eminmisin?

----------Eklendi @ 23:14:59 ---------- Yazıldı @ 23:14:03 ----------

samsung Note nin şarj ı çok fakat oda tablet gibi:ehe

----------Eklendi @ 23:16:14 ---------- Yazıldı @ 23:14:59 ----------

vallaha oyun yönündende çok lazım sonradan da eklediğim gibi 850-1200 civarı bir cihaz arıyorum en fazla 1300 olsun
kamera çok önemlimi ?

musty522

Üye
    Konu Sahibi
1650 mAh galiba bu samsunglar çok byük bir ekrana sahip hızı bitmesini sadece buna bağlaya biliyorum çünk android çok hafif bir işletim sistemi.Bu arada şarj da sorun olmadığına eminmisin?

----------Eklendi @ 23:14:59 ---------- Yazıldı @ 23:14:03 ----------

samsung Note nin şarj ı çok fakat oda tablet gibi:ehe

----------Eklendi @ 23:16:14 ---------- Yazıldı @ 23:14:59 ----------

kamera çok önemlimi ?

evet kardes camera önmli hemde çok ama şu 701 i konussak onu almayı planlıyorum ama 701 den bahsederseniz yazılarnız sonunada önerilerinizi eklerseniz sevinirim

pRime.

pRime.

Üye
1650 mAh galiba bu samsunglar çok byük bir ekrana sahip hızı bitmesini sadece buna bağlaya biliyorum çünk android çok hafif bir işletim sistemi.

Hafif mi? :zuhaha: siz hafif işletim sistemi nedir biliyor musunuz acaba? Tüm uygulamalar kapalıyken 800mb ayrılmış ramin 550-600 mb'ını (htc flyer) kullanmak bu sistemi hafif mi yapıyor gerçekten?

SilentOne

SilentOne

Üye
ciddimisin okadr yiyormu ya

mcnpl4

mcnpl4

Üye
603 le 701in cok farki var mi peki?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kamera , Görüntülü Görüşme , Led Flaş haricinde fark yok 603 daha çok alıncak telefon bence

Lenneth

Üye
O kadar ram yemesi imkansiz sense yiyordur belki

LG Optimus Black te tum uygulamalari kapatinca 512 mb ramin 210 u bos oluyordu, S+ ta 352 Mb ramin 120 si bos oluyor.

musty522

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış anlamayında konu çok dağılıyor sizlerden ricam 701 nasıl bir telefon almalımıyım felan yazsananızda yorumların sonunada varsa başka bir telefon önerileriniz onu yazsanız umarım anlamıssınız beni arkadaşlar

SilentOne

SilentOne

Üye
al gitsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bencede al gitsin.

Suyaka

Suyaka

Üye
O kadar parayı gözden çıkarmışsan eğer, Nokia'nın selamını bile alma derim.
HTC Incredible S, Samsung Galaxy S. Hâttâ Turkcell T20 bile daha iyidir sanırım hem ondan 2 tane de alabilirsin. Çünkü Nokia; CİNNETting People. ; )

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
O kadar parayı gözden çıkarmışsan eğer, Nokia'nın selamını bile alma derim.
HTC Incredible S, Samsung Galaxy S. Hâttâ Turkcell T20 bile daha iyidir sanırım hem ondan 2 tane de alabilirsin. Çünkü Nokia; CİNNETting People. ; )

t20 mi:zuhaha:yani ayıp ya tel 256 mb ram.konuyu açan arkadaşım sen böylelerinin yorumuna bakma.android diye iyidir mantığı güdüyor.asphalt 6yı bile açmıyo..kesinlikle öneririm.asla pişman olmazsın.androidde oyun çokta n'oluyo.bizde pes11 le asphalt6 çok güzel genelde onları bile oynamıyoruz.çünkü telefonlarımızın şekli yetiyor:oke:

----------Eklendi @ 19:34:38 ---------- Yazıldı @ 19:33:25 ----------

htc flyer'dandır resimdeki görüntü.

----------Eklendi @ 18:49:49 ---------- Yazıldı @ 18:46:17 ----------

yiyor Hakan işte savunma boşuna.

bide symbianı kötülerler.benim c6 256 mb ramin 140ı boş(max)genelde 120mb boş oluyor.buda symbian ve androidin farkı:oke:

Suyaka

Suyaka

Üye
t20 mi:zuhaha:yani ayıp ya tel 256 mb ram.konuyu açan arkadaşım sen böylelerinin yorumuna bakma.android diye iyidir mantığı güdüyor.asphalt 6yı bile açmıyo..kesinlikle öneririm.asla pişman olmazsın.androidde oyun çokta n'oluyo.bizde pes11 le asphalt6 çok güzel genelde onları bile oynamıyoruz.çünkü telefonlarımızın şekli yetiyor:oke:

----------Eklendi @ 19:34:38 ---------- Yazıldı @ 19:33:25 ----------

bide symbianı kötülerler.benim c6 256 mb ramin 140ı boş(max)genelde 120mb boş oluyor.buda symbian ve androidin farkı:oke:

Bu benim fikrim, doğru ya da yanlış. Edepsizlik etmenin ne âlemi var? Hem sana bizim için 'böyleleri' deme haddini kim veriyor?

TheMadness

TheMadness

Üye
N8-00

Üst Alt