qsaw
Üye
1650 mAh galiba bu samsunglar çok byük bir ekrana sahip hızı bitmesini sadece buna bağlaya biliyorum çünk android çok hafif bir işletim sistemi.Bu arada şarj da sorun olmadığına eminmisin?ben de galaxy sl var walla pisman oldum aldigimasarji dayansin diye ne varsa sildim. Suan tek ev ekrani be iki widget var ama yine de n8in yerini tutamiyo bu konu da. Satabilirsem ben de 701 alicam walla. asiri oyun meraklisi degilsen hic bulasma androide. Ben bi anlik hefes aldim ama abartildigi gibi degil hic de. Nokia candir. Ya n8 al yada 701
----------Eklendi @ 23:14:59 ---------- Yazıldı @ 23:14:03 ----------
samsung Note nin şarj ı çok fakat oda tablet gibi

----------Eklendi @ 23:16:14 ---------- Yazıldı @ 23:14:59 ----------
kamera çok önemlimi ?vallaha oyun yönündende çok lazım sonradan da eklediğim gibi 850-1200 civarı bir cihaz arıyorum en fazla 1300 olsun
sarji dayansin diye ne varsa sildim. Suan tek ev ekrani be iki widget var ama yine de n8in yerini tutamiyo bu konu da. Satabilirsem ben de 701 alicam walla. asiri oyun meraklisi degilsen hic bulasma androide. Ben bi anlik hefes aldim ama abartildigi gibi degil hic de. Nokia candir. Ya n8 al yada 701
siz hafif işletim sistemi nedir biliyor musunuz acaba? Tüm uygulamalar kapalıyken 800mb ayrılmış ramin 550-600 mb'ını (htc flyer) kullanmak bu sistemi hafif mi yapıyor gerçekten?