Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam
Iyi gunler arkadaslar. kendime telefon bakiyorum ama bi turlu karar veremedim. shu anda E7 kullanicisiyim. 8 aya yakin kullaniyorum. ram, ishlemci hizi falan rahatsiz ediyor beni. shimdi nasil bi shey ariyorum. en azin 1.0 GHZ cift cekirdekli islemci, en az 750 MB ram, 8mp Kamera, +AF, yuksek ekran cozunurluyu... ne onerirsiniz?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
htc desire hd,iphone 4s(pahalı kaçar),htc evo 3d(pahalı),samsung galaxy s 2
ancak fiyat ve özellik olarak en uygun desire hd burada:oke:

LORİEN

LORİEN

Üye
htc sensation 1500 gözden çıkarmalısın

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Arastirdim kardesim. saolasin. fakat evo 3d de beyenmedigim sunlar: ekran cozunurlugu az (540x960), shimdiki telefonum kadar agir (170G), piksel yogunlugu (256 PPI)....

pta123

pta123

Üye
fiyat olarak verebileceğin ne bilmiyorum fakat galaxy s2 galaxy s yada iphone 4 düşün derim galaxs 2 1600 civarı bulabilrsn üzerine 800 1000 tl arası verirsin e7 nin

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
desire hd 8mp,1 GHz,720p,768 mb ram vs vs..bide android arayüzü

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hııı bi de galaxy nexus vardı.türkiyeye geldimi bilmiyorum.yani çift çekirdek istedin diye söylemedim ama ben olsam gelince n9 alırım.1ghz,8mp,1gb ram,1 gb rom,meego

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
fiyat onemli digil. telefonu bulursam kendi telimi saticam. ustune de koyucak para bulurum. esas olan shunlar. en az!:
1GHZ dual core, 1 GB ram, 8 mp autofocus, 720p hd kayit, 16 GB kapasite.
agirlik olarak en cok 150 civari, kalinlik olarak da en cok 10-11 mm...
cok olmadi digmi...? :(
tabii bi de flash destegi cok onemli.. lite diyil :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
şey desire hd 135 gr dı galiba

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
hııı bi de galaxy nexus vardı.türkiyeye geldimi bilmiyorum.yani çift çekirdek istedin diye söylemedim ama ben olsam gelince n9 alırım.1ghz,8mp,1gb ram,1 gb rom,meego

N9 un bazi eksikleri var diye okumustum forumda. Nexus 5 mp ve super amoled. halbuki galaxy s2 8mp, ve super amoled+ )

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
n9:12.1 mm boyut.135 gr.dediğim gibi 640 usd felan ama değer diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
şey desire hd 135 gr dı galiba

kiyas.la da baktim.
164 g gram, bluetooth 2.1, ram 768, bi de ekran TFT... bence o kadar para verirken bir az ileri gitmek gerek :)
bende shu anda 176 gr, ve Bluetooth 3.0, amoled varken :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
N9 un bazi eksikleri var diye okumustum forumda. Nexus 5 mp ve super amoled. halbuki galaxy s2 8mp, ve super amoled+ )

evet n9 daha beta sürümünde.nexus a gelince 5mp ancak 1080p video çekiyor.en iyi cihazlardan biri..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kiyas.la da baktim.
164 g gram, bluetooth 2.1, ram 768, bi de ekran TFT... bence o kadar para verirken bir az ileri gitmek gerek :)
bende shu anda 176 gr, ve Bluetooth 3.0, amoled varken :)

o zaman galaxy s2,iphone 4s,n9 bu üçü iyi cihazlar

TheMadness

TheMadness

Üye

Şimdilik biraz beklemelisin. Yakında muhteşem telefonlar çıkacak 2012 nin yarısına kadar. Hem fiyatları da düşük olacak. Ben de Galaxy Note almayı düşünüyorum ama daha iyisi çıkarsa diye bekliyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy Note üstüne cihaz tanımam.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Şimdilik biraz beklemelisin. Yakında muhteşem telefonlar çıkacak 2012 nin yarısına kadar. Hem fiyatları da düşük olacak. Ben de Galaxy Note almayı düşünüyorum ama daha iyisi çıkarsa diye bekliyorum.

muhtemelen çıkar,nokiadan bir atak bekleniyor(n9 gibi)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yahu bu nokiayi anlamiyorum. ne dantik telefonlar icad ediyor ))) nokia n9: Bluetooth - v2.1, flash yok, radyo yok... ehh