Nokia c7 ye belle kuran arkadaşlar nasıl bi izlenim aldınız paylaşırmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

carbon_o7

carbon_o7

Üye
mükemmelde şu şarj yüzde kaç kalmış onu göremiyorum :D

uribaju

uribaju

Üye
ya zaten %10lara falan geldiğinde kırmızı oluyo anlarsın ondan

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arldaslar belleyı yuklerken telefonun yanlıs yapılan bı durumdj çokme sansı varmı

Silence45

Üye
Herkese tavsiye ederim.Bende çok bekledim Ovi'ye gelmesini ama Anna'dan sonra bu çok iyi geldi.

cetvel111

cetvel111

Üye
2 gündür belle kullanıyorum ve belle yükledim ama anna daha iyidi diyene sasırır kalırım neredese tel işletim sistemi tamamen değişmis gibi bi hisse kapılıyor insan söyle artıları ve eksileri olarak aklıma gelenleri sizlerle paylasıyım ve yüklemiyenler nası bişi olduğunu anlasınlar:)
artıları:
yepyeni görsellik
giris ekranı ekleyebilme (3den fazla)
kullandıgınız uygulama weya tel herseyi tek olarak ekrana atıp bunu istediginiz yerde görebilme (bence bu cok önemli cunku gayet kolaylastırıcı bişey tel kullanmak için ben artık menüye girmiyorum:)
üstten asagi inen segmeden pratik olarak baglantıları yonetebilme
annala gelen browserin daha stabillesmis hali beni tatmin etcek boyuttadi sizin düsüncelerinizi bilmiyorum
ekran koruyucu olarak saat efektinin kucultulmesi bu artımı eksimi supheliyim
we tabiki daha stabil kullanım
eksileri:
artık sarjın 100de kac kaldıgını gorememek kucultulmus sarj gostergesinin pek fikir verici olarak beim için eksi üstten baglantılar için acılan sayfada batarya bilgisi yazsadi cok hos olurdu
mesajlar oturumlarda eskiden yazıyı okuduktan sonra duygusal simge eklemek direk asagıda wardı we kolayca kullanılıyordu artık bu durum yok seceneklerden yapmak gerekiyor benim gibi devamlı simge yollayan birini hiç düsünmemişler:)
mesajlara girdiginde direk oturumlara gecmesi we taslaklar klasörler tarzı bölgeye gecmenin zorlayıcı olması iki secenek olup ekranda mesajlar we oturumlar secenekleri olmalıdı dedirtiyor
acık uygulamaları ben hala warmı yokmu göremiyorum bilen biri yardımcı olsa sewiniriim:D
birazda neler olsa tadından yenmez diye dusundugumde:D
işlemci we ramin 100de kacı kullanılıyor hangi uygulama 100de kac harcıyor direk baglantı için olan sayfada gösterilsede bunun için program kullanmak zorunda kalmasak
bide ısınlasa beni istediğim yere:D:D:D:D

hangi uygulamaların açık olup olmadığını home tuşuna sürekli basarak görebiliyoruz :bye2:

ekreem12

ekreem12

Üye
hangi uygulamaların açık olup olmadığını home tuşuna sürekli basarak görebiliyoruz :bye2:

tesekkurler dostum yardımın için eksi olmaktan cıktı benim için bu durum :) sizin bunlar dısında baska farkettiğiniz neler war belki baska farklılıklarda wardır:d

esatkaymak

Üye
ben beklemeden kurdum dead phone olmasından korkmuştum ama gerçekten beklediğime pişman oldum sızdırılmış olanını kurdum ve oldukça seri hareket ediyor. hiç bir problemim yok

ordoseclorum

Üye
sanki anna daha kullanışlı oturumlar bildirimler falan yok daha görsel olmuş ama zaten spb kullaniyordum . . Arkadaşlar bi sorum vVAR ben hackli olanı yükledim sitede olan . Peki orjinali çıktığında onu yükleyebilirniyim ? Bunun için özel bir işlem yapmam gerekir mi ?

romaz

romaz

Üye
arkidaşlar belle yi yukledim fakat şu rss ler widget olarak ekrana yuklenmıyor deneyen varmı aranızda

labamba_55

Üye
annaya göre çok hızlı.
batarya 1 gün daha uzun gidiyor.
harita gps ve wifi daha iyi çekiyor.
int. gezmek daha hızlı.
yani ne duruyorsun hala geçin belleye

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
annaya göre çok hızlı.
batarya 1 gün daha uzun gidiyor.
harita gps ve wifi daha iyi çekiyor.
int. gezmek daha hızlı.
yani ne duruyorsun hala geçin belleye
ah bi flash atmayı bilsem hemen bellicemde :)

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
kardş blmene gerek yok çok bsit ya

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
kardş blmene gerek yok çok bsit ya
riske atmak istemiyorum telefonu benim telefon yurt dışı çıkışlı zaten Anna güncellemesinin orjinali 1 hafta önceden geldi bana bellede öyle olur diye tahmin ediyorum onun için birazdaha sabretcem

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şu flash atma işinde bana tam yardımcı olacak biri olsa girecem bu işede ama daha önce hiç tecrübemem olmadığı için yani hiç yapmadığım için telefonu riske sokmak istemiyorum :(

* KaF KeF *

* KaF KeF *

Üye
şu flash atma işinde bana tam yardımcı olacak biri olsa girecem bu işede ama daha önce hiç tecrübemem olmadığı için yani hiç yapmadığım için telefonu riske sokmak istemiyorum :(
bilmiyosan hiç bulaşma benim gibi :) yakın zamanda belle gelcek zaten o zaman oviden güncelleriz hiç riske girme bence ;)

kalbimdesiin

Üye
Telefonu güç tasarrufu moduna alıyorum tema efektleri halen açık kalıyor temalardan kapatıyorsun manuel olarak bir de ve ana ekran sayfasını değişirken kasılma yapıyor menüde aşağı inerken takılarak iniyor

slant1111

slant1111

Üye
Ben yüklemeyeceğim hep sorun yaşıyorum bi türlü olmuyor bu flash.yapıyorum açılmıyor falan .telefonun yazılım güncelleme bölümüne ne zaman gelir ?

Üst Alt