Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

sorejan

Üye
sorunsuz yükledim ilk ing yüklemişim sonra degiştirdim teşekürler arkadaşım.....

emr353

emr353

Üye
Yeehoo :aha::aha: artık bende belleliyim ohh be uzun bekleyişin sonunda süper oldu valla.:alkis Teli açarken bile süper hızda açıldı hemen fark ettirdi kendini belle ve açılış melodiside 10 numara olmuş Herkese Teşekkürler...

emelli

emelli

Üye
ewet arkadaşlar bende belle yi yükledim..harika oldu teşekkürler

qwerty1266

Üye
Teşekkürler çok stabil ve hiçbir sorunum kalmadı telefonumun yapmayayı bilene tavsiyemdir :)

emreipekci

emreipekci

Üye
videodaki son düzeltmeden sonra halletim biraz uzun oldu ama şükür kavuşturana.
emeği geçen yorum yapan ve konuyu açan madness arkadaşa tekrar teşekkürler...

uribaju

uribaju

Üye
aynen bende yükledim gerçekten harika

• Beğen
Tepkiler: serinaga

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla herkes yüklüyor bi ben yükleyemedim bi kafeye gidebilseydim

• Beğen
Tepkiler: serinaga

devil____boy

Üye
şuan belle ile yazıyorum tarayaci hala hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor benim açımdan en azından son hali geldiğinde umarım daha iyi olur. Emeği geçen herkese teşekkürler...

emreipekci

emreipekci

Üye
şuan belle ile yazıyorum tarayaci hala hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor benim açımdan en azından son hali geldiğinde umarım daha iyi olur. Emeği geçen herkese teşekkürler...

aynen katılıyorum dostum. bellede düzelir diye ümütliydim ama olmadı. herhalde bizim veri indirme hızında mı bişe var anlayamıyorum |-)

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

cetvel111

cetvel111

Üye
:good: bende yükledim.gerçekten güzel.emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.

ags2002

ags2002

Üye
gece gece daha önce hiç yapmadığım birşeye kalkıştım ve oldu gerçekten güzel ellerinize sağlık

haggar73

haggar73

Üye
Kardeş eline emeğine sağlık. Telefon artık Belle. Benim CFW belleden iyi imiş valla. Neyse Usta arkadaşlar umarım güzel CFW hazırlar. Emağinize Yüreğinize sağlık.
Arkadaşlar Videoyu aynen takip edin korkacak bir şey yok

ciwan__47

ciwan__47

Üye
yaptım şimdi inceleme zamanı :)))))))))))) çok çoook çoooook teşekkür ederim....

----------Eklendi @ 05:07:07 ---------- Yazıldı @ 05:04:23 ----------

:tşk:

----------Eklendi @ 05:32:20 ---------- Yazıldı @ 05:07:07 ----------

:tşk::tşk::tşk::tşk::tşk:

efendisiz85

Üye
Yükleyemen arkadaslar sıkıntı yasayanlar yazın buraya yardımcı olalım

umut1739

Üye
annaya geri dönüş var mı

umut1739

Üye
olurda güncelleme çıktığında sıkıntı olmasın eski fw ye dönüp güncelleme yapmak isterim anna euro 2 germany yüklediğimde dönme olmamıştı anna çıktığında navifarmdan indirim 59b534 koduna dönebilmiştim uğraşırken kaç defa ölü çığaza yazılım atıp düzelttim bunlar başıma gelmesin diye

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
olurda güncelleme çıktığında sıkıntı olmasın eski fw ye dönüp güncelleme yapmak isterim anna euro 2 germany yüklediğimde dönme olmamıştı anna çıktığında navifarmdan indirim 59b534 koduna dönebilmiştim uğraşırken kaç defa ölü çığaza yazılım atıp düzelttim bunlar başıma gelmesin diye

Zaten bu yeni çıkacak sürüm. Sorun çıkmayacak güncellemede. Anna'ya dönüş yok şu anlık. Bulursam ilk sizinle paylaşacağım. Bu arada yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
bence yine olur gibi ya biz artık belleyi beklemek istemiyoruz 2-3 aya anca gelir bizde bunun sefasını sürelim gün gele zaman gele buluruz bir çaresini ama geri dönüş C7 yok diyorlar vardır bir çaresi gelsinde servise veririm onlar yükler tek orjinali gelsin de :)

Üst Alt