Bende samsung wave 2 var nasıl oyun atabilirim lütfen çok zor durumdayım !!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

salih_486

Üye
    Konu Sahibi
Bende samsung wave 2 var nasıl oyun atabilirim lütfen çok zor durumdayım !!!!!!
Slm arkadaşlar bende samsung wave 2 var daha dün aldım

bada versiyonu 1.2
8530 jvjl3 bana yardımcı olun lütfen

takıldığım konular şunlar

1. Bende birçok flv dosyası var nokia 5800 da bir programla izleyebiliyordum ama bu telde izleyemiyorum lütfen yardımcı olun !!!!

2. Bada 2.0 a geçmemi önerirmisiniz galiba şimdilik 2.0 beta var sadece geçmem bir sorun çıkartırmı ???

3. Ve en önemlisi nasıl oyun ve program atabilirim .

Sizin tecrübelerinize güveniyorum

lütfen yardımcı olun

şimdiden herkese teşekkürler

tonyboy03

Üye
Slm arkadaşlar bende samsung wave 2 var daha dün aldım

bada versiyonu 1.2
8530 jvjl3 bana yardımcı olun lütfen

takıldığım konular şunlar

1. Bende birçok flv dosyası var nokia 5800 da bir programla izleyebiliyordum ama bu telde izleyemiyorum lütfen yardımcı olun !!!!

2. Bada 2.0 a geçmemi önerirmisiniz galiba şimdilik 2.0 beta var sadece geçmem bir sorun çıkartırmı ???

3. Ve en önemlisi nasıl oyun ve program atabilirim .

Sizin tecrübelerinize güveniyorum

lütfen yardımcı olun

şimdiden herkese teşekkürler
flv oynatmıyor, wifi üzerinden markete üye ol ve ücretsiz oyunlar program indir, bada 2 final sürümü bekle

ceycey111

ceycey111

Üye
Öncelikle hayırlı olsun

1)flv oynatmıyor ama bada 2.0 ile gelebilir emin diilim yada bunun için program olabilir araştırmak lazım

2)Bada 2.0 ın betasını ml ile yükleyebilirsin daha önce yapmadıysan riske girme derim. Bence kiesi bekle aralık sonunda gelir diye düşünüyorum

3)Bilgisayarından kiesle,telefonundan samsung apps ile telefonuna oyun,program,tema yükliyebilirsin. Birde spoof yöntemi var bununla alakalı forumda konular var.

fullwar

fullwar

Üye
Film yada müzik dosyalarını telefonuna atarken zaten uyarı verir. Dönüştürülsünmü diye. Dönüştür dersen telefonunda çalışacak formata getirir videoyu. Yada Format Factory isimli programı indirip dosyalarını 720p'de istediğin formata çevirebilirsin.

salih_486

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aklıma takılan diğer sorun
internetten flaş oyun oynayamamam
video izleyememem
flaş destekli bir tarayıcı yok mu skyfire gibi

bada 2.0 ile bu sorunlar çözülecek mi
telefonuma nasıl oyun atarım dosyalarıyla birlikte verirseniz size çok minnetkar kalırım
telefonu çok beğendim ama
güzel oyunlar hep ücretli ve işe yarar programları yok veya onlarda ücretli

teşekkürler

ceycey111

ceycey111

Üye
arkadaşlar aklıma takılan diğer sorun
internetten flaş oyun oynayamamam
video izleyememem
flaş destekli bir tarayıcı yok mu skyfire gibi

bada 2.0 ile bu sorunlar çözülecek mi
telefonuma nasıl oyun atarım dosyalarıyla birlikte verirseniz size çok minnetkar kalırım
telefonu çok beğendim ama
güzel oyunlar hep ücretli ve işe yarar programları yok veya onlarda ücretli

teşekkürler

Bada 2.0 ile gelecek hatta son çıkan fw de faceden okey oynanabiliyor dizi ve video izlenebiliyor
birazdaha bekle gelcek bada 2

Bada 2.0 ile yeni oyunlar gelcek ea, glu ve gameloft ile anlaşmışlar ücretsiz oyunlar gelebilir.
bi kaç hafta öncesinde çoğu oyunu ücretsiz sunmuşlardı

Spoof yöntemiyle resmi olmadan yukliyebilirsin forumda anlatımı var şuan link veremiyorum ama araştırırsan bulursun

Üst Alt