samsung wave 2 ve nokia n8 kullanıcıları acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave 2 ve nokia n8 kullanıcıları acil
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar benim için önemli olan şeyler şunlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun

kayipdunya78

Üye
tabiki wave 2 her yönüyle n8 sorunlu bir cihaz tavsiye etmem

alikartall

Üye
bende aynı cihazlar arasında kalmıstım fakat wave2 yi tercih ettim

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
wave 2 1 ghzden bahsediyorsun 512 mb ram

battlefield2

battlefield2

Üye
wave al n8 çok hatalı benim arkadaşım telefonuna haftada bir format atıyor

Waveman

Waveman

Üye
Kesinlikle wave al dedikleri gibi çok hatalı bi cihaz babamın telefonu n8 telefonu adam edemedi pişman

pcwolf

pcwolf

Üye
Badayı da araştır Symbian ^3ü de araştır sonra kendin karar ver hangisinde hata daha az varsa o azdır(?!)...

followme83

Üye
Selam ben iki telefonuda kullanıyorum n8 öle söylendiği gibi hatalarla dolu bi telefon değil.Hani ikisinde istekleri karşılamadığı yönleri var.Basit bir örnek vermek gerekirse gps bağlanmakta samsung,nokia nın yanına yanaşamaz.Ama video konusundada olay tam tersi oluyor.Onun için bence kisisel isteklere bağlı telefon tercihi değişiyo.İkiside çok iyi telefon ama sölediğim gibi zevkler ve renkler değişik bence bir telefoncuya gidip ikisinide inceleyip tercihini yapabilirsin.

ares_53

ares_53

Üye
herşekil wave 2 akar dostum...:oke:

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar allah razı olsun yardımcı oldunuz için bende wave 2 yi almayı düşünüyorum inaşlaah onu alıcaz çok saolun yardımlar için bide ben youtube de bi video izledim samsung wave 2 pes 11 gerçekten öylemi oyunlar feln bilgisayardaki ne çok yakındı ya oyunlar felan ölemi gerçekten ve oyun performansı n8 den yüksekmi

ceycey111

ceycey111

Üye
saolun arkadaşlar allah razı olsun yardımcı oldunuz için bende wave 2 yi almayı düşünüyorum inaşlaah onu alıcaz çok saolun yardımlar için bide ben youtube de bi video izledim samsung wave 2 pes 11 gerçekten öylemi oyunlar feln bilgisayardaki ne çok yakındı ya oyunlar felan ölemi gerçekten ve oyun performansı n8 den yüksekmi

Baya yüksek :) :oke:

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim

silver021

silver021

Üye
Dedikleri gibi grafiK açisindan wave çok üstün. ram ve islemci butür seyleri gayet rahat bir sekilde kaldırabiliyor. wavede 600den fazla oyun var suan hergünde bu sayi artior. ancak uygulama konusunda belli başli halen sıkıntılar söz konusu. bunun dışında çok fazla msjlaşan birisiysen msjlar normal tuş takimiyla yazilanin 6 ila 7 kati daha hizli yazip yollayabilmene olanak veriyor. klavyesi çok genis ve kullanimi rahat. ve ayriyetten ek olarak tüm filmleri çevirmeye gerek kalmadan atip izleyebilirsin. ek özellik olarak laptobun icin bir mousea dönüşebilme uzaktan klavyeye donüşebilme yada laptobuna bir modem olabilmek gibi yetenekleride mevcut. bu anlamda bu makul fiyata waveden daha üstün bir cihazi bulman mümkün değil şu an için.

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
vayy kardeşim çok saolasın valla bu özellikleri bilmiyordum laptopa mouse ve modem gibi allah arazı olsun yardımcı olduğunuz için

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Waveyi değişmem hiçbirşeye bende yeni aldım wave 2 yi 2 ay kadar oluuyor once nokia kullanıyordum saybiyan işletim sistemii beladan başka hiç birşey deil evet saybian güzel hackliyebiliiyorsun telinii tamamen kişiselleştirebiliyorsun ama dediğim gibi bela flashlıyosun 1 hafta somra tekrar flashlıyosun bu şekilde telin azına ..... ediiyorsun..... Kasma çok fazla yok n8 deil n80000 de olsa sybiamn işletim sistemi her telii kasar....
NEDEN WAVE 2
1 ghz işlemci
512 ram
3.7 inc ekran
süper kalite görüntü
metalik kasa
dokunmatık hassasiyet(dikkat parmajlara duyarlıdır yani kalemle vb. ile kullanamazsın
ekran asla çızılmez (videolar var bende denedim anahtar biçak felan nafile çizilmiyor)
Saybian göre hada görsel, efekleri güzel.....(En başta teli yan çevirince saybian baya bekletiyor ve ekranı parça parça getiriyor... ama bada da böyle deil çok akışkan bir şekilde ekran dönuyor)
Saybianda bazı özelllikler için ek pro krman gerekiyor(mesela prof hesap mak.+ radyo kayıt+ekran görüntüsü almak)

bilmiyorum bu kadar yeterlimi şimdide olumsuz tarafları

Uygulamalar yetersiz ve ücretli olması
Badanın geleceği (Belkide böylekalır samsung geliştirmez)
Kamera bence yeterli ama n8 gibi deil 5 magapixcellllll
N8de olan radyo fm verici yok
dahili bellek 2 gb (eğer sizce sorunsa)
Hafiza kartı bataryanın altında olması
Her uygulamada kurarken kaldırırken 1kr gibi internet ücreti alıyor(ben hala anlam veremedim belki sorun bende birşeyleri kapatmam gerekiyordu kapatmadım)

ceycey111

ceycey111

Üye
Waveyi değişmem hiçbirşeye bende yeni aldım wave 2 yi 2 ay kadar oluuyor once nokia kullanıyordum saybiyan işletim sistemii beladan başka hiç birşey deil evet saybian güzel hackliyebiliiyorsun telinii tamamen kişiselleştirebiliyorsun ama dediğim gibi bela flashlıyosun 1 hafta somra tekrar flashlıyosun bu şekilde telin azına ..... ediiyorsun..... Kasma çok fazla yok n8 deil n80000 de olsa sybiamn işletim sistemi her telii kasar....
NEDEN WAVE 2
1 ghz işlemci
512 ram
3.7 inc ekran
süper kalite görüntü
metalik kasa
dokunmatık hassasiyet(dikkat parmajlara duyarlıdır yani kalemle vb. ile kullanamazsın
ekran asla çızılmez (videolar var bende denedim anahtar biçak felan nafile çizilmiyor)
Saybian göre hada görsel, efekleri güzel.....(En başta teli yan çevirince saybian baya bekletiyor ve ekranı parça parça getiriyor... ama bada da böyle deil çok akışkan bir şekilde ekran dönuyor)
Saybianda bazı özelllikler için ek pro krman gerekiyor(mesela prof hesap mak.+ radyo kayıt+ekran görüntüsü almak)

bilmiyorum bu kadar yeterlimi şimdide olumsuz tarafları

Uygulamalar yetersiz ve ücretli olması
Badanın geleceği (Belkide böylekalır samsung geliştirmez)
Kamera bence yeterli ama n8 gibi deil 5 magapixcellllll
N8de olan radyo fm verici yok
dahili bellek 2 gb (eğer sizce sorunsa)
Hafiza kartı bataryanın altında olması
Her uygulamada kurarken kaldırırken 1kr gibi internet ücreti alıyor(ben hala anlam veremedim belki sorun bende birşeyleri kapatmam gerekiyordu kapatmadım)

Badanın geleceği hakkında böyle kalıcağına ihtimal vermiyorum bu kadar kısa sürede bukadar gelişmesi bunun örneği ;)

baby_face_

baby_face_

Üye
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar benim için önemli olan şeyler şunlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun

arkadaşımın kardeşinde n8 bende wave var birgün cafeye oturmaya gittik, wifi den internete bağlandık ben rahatça bağlandım hemen buldu, arkadaşımın n8i ağı bulmasına rağmen bir türlü giremedi, sonra bu yüzden teli elinden çıkardı, ben bunu sana yaşadığım olay olduğu için calı canlı şahid olduğum için anlatıyorum. etkilemek istemem illaki n8inde waveden üstün olduğu bişe vardır bilemem hiç incelemedim. ama burda o kadar arkadaşlar paylaşım yapıyor hepsini bi güzel incele sonuçda 1milyara yakın para vereceksin, ben wave kullanıcısı olarak yanımda ne laptop ne fotoğraf makinesi nede kamera taşıyorum, her yönüyle mükemmel, şarjda sıkıntı yaşıyordum ama yeni firmware'ye (bada 1.2) geçince şarj sıkıntımda gitti, iyi düşün :)

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
ssaolun kardeşim bende wave 2 de kara kıldım benim için dediğim gibi özellik hız ve güç önemlidir 12mp kamera olsa ne olcak olmasa sonuçta bana video çekme özelliğini veriyomu bu telefon hd bir şekilde veriyo o zamna bi kamera felen vb. şeyler için okadar para vermeye gerek yok bi,de i,şletim sisteminin yeni olması onun gelişebilir olması yeterlidir herkezden allah razı olsun yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt