samsung wave 2 ve nokia n8 kullanıcıları acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aybek1453

Üye
Böyle konulara fazla yazmam ama n8 ile wave nin karşılaştırılması 2-3 ay sonra bitecektir.Hayatta fazla örneği olmayan cinsten wave, hem daha ucuz hem de bariz daha düzgün bir telefon.Program sayısı sorun ediliyordu ki o da yavaş yavaş sorun olmaktan çıkıyor.550mb lık Gameloft oyunlarını gördük.Hem de çok akıcı bir şekilde oynayabiliyoruz.Muhteşem ekranda,muhteşem efektlerle.
Takip ettiğim kadarıyla symbian kullanıcılarının başta dalga geçtiği Bada şu anda Symbiandan daha tercih edilir durumda.Çok daha stabil,çok daha kullanışlı.Bizzat biliyorum.
n8 işlemcisi için o kadar abartılı kağıt üstü yazı dolaştı ki (hatta ocak ayında çıkacak pr 1.1 yazılımla süper olacaktı) şu an hayal kırıklığı çok üst seviyede.
Tek üstün yanı kamerasında bile sorunlar olan telefonun pek de savunulacak tarafı kalmadı.Hele ki Symbianın.
Anubisin 'gece çekimlerinde Wave 2 nin n8 den daha iyi çekiyor,çünkü çift led flaşı çok iyi ışık veriyor' demesi beni çok şaşırttı.
Hele bir de sorunlu sürümleri olan telefonun tercih edilebilirliğinin hiç olmadığını düşünüyorum.

Nokia bile 'yanıyoruz' diyor,en baba symbian savunucuları hala arm11 680 mhz/250 mb e kızıyor biz daha neyi konuşuyoruz.HDMI çıkışını mı artı göstereceksiniz Usb OTG yi mi?

Elalemin çift çekirdek 1ghz üstü kullandığı bu devirde hala arm11 680 mhz/250 li telefonlar çıkaran Nokia ya herkes gülüyor,dalga geçiyor.Bir de Nokia bu tellerden bir dünya para istiyor. (Alışmış çünkü)

Neyse bu kadar yeter :)

Şunu da ekleyeyim.Nokia n8 vs Samsung Wave yazıp,forumlarda kullanıcı fikirlerine göre hareket edenlerin %90 ı Wave aldı. (O %10 u da pek hatırlamıyorum ama açık bırakayım biraz:) ) .

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic

pcwolf

pcwolf

Üye
Çok haklısin o donanım onun hız olarak iyi değil, tek temenni optimizasyon. Eğer optimizasyon olup hız yine olmazsa(webde gezinme felan) bu sefer işlemci hızını arttırmaktan başka çare kalmaz. Yine olmazsa n8 sınıfta kalır.

eaagent

eaagent

Üye
Çok haklısin o donanım onun hız olarak iyi değil, tek temenni optimizasyon. Eğer optimizasyon olup hız yine olmazsa(webde gezinme felan) bu sefer işlemci hızını arttırmaktan başka çare kalmaz. Yine olmazsa n8 sınıfta kalır.
işlemci hızı sadece overclockla artar oda 850 ye kadar k o zman telefon çalşmaz boşluk brakmak lazm yani max. 700 olur k buda çok yetersiz.

pcwolf

pcwolf

Üye
Arkadaş yerio yerio badayı bşey demiorum dio sonra bşey demedğin için msjlarn silinio zaten.. tartşma değil k bu ben gayet düzgün bi şeklde anlatıorum derdimi.
Davulun sesi geldiysede umarım işe yarar . Bende sözü o arkadaşa bırakıyorum o zman ;)

Silinen mesajım sana yazdığım uslupla alakalıydi başka silinmişse bilemem, badayı yerdiğim yok o telefonu düşündüğümü de söyledim. Flaş gelirse almayı düşündüğüm bir telefon, hem yerip hem niye alayım. N8i de yerdim ya da yereyim babamin mali değil başka mesajda da vazgeçilmezim değil yazdım. N8in bana daha uygun olduğunu düşünüyorum hepsi bu, nerde yazdım badaya yerici bir şeyi. Demişse gelişmeyi bekliyo demişimdir s3e dediğim gibi

aybek1453

Üye
@pcwolf kardeşim henüz n8 almamışsın.Bir dünya para vereceksin n8 i bidaha düşün.Yine n8 dersen bizim diyecek lafımız kalmaz.

Overlock işe yaramaz çünkü işlemci zaten işe yaramaz.Optimasyon işi de yaş.Symbian bunca zamandır beceremedi de bir güncellemeyle mi yapacak? Hem yapsa ne kadar olur ki? Yazılanların hepsi satma amaçlı çıkarılmış yazılar o kadar.Pratikte hiçbir örneği olmayan. Hala tarayıcıyı beceremediler bırakın tarayıcıyı dikey qwerty klavye çıkmadı.
İlla flaş diyorsan şu an sadece android.n8 in tarayıcısıyla flaş falan kullanılmaz.
Şu anki performansı belli olan telefonun gelecek bir güncellemeyle süper olacağına inanmak hayalden başka bişey değil.Ocakta 1.1 ile gelecekti.pr1.1 ne getirdi ki?
Sen n8 fikrini bi daha gözden geçir dostum :oke:

pcwolf

pcwolf

Üye
Iste ben de gelip hem burda hem orda kontrol ediyorum, birkaç gün sonra evde olmayacam internetten uzak kalacam. Pişman olmak istemiyorum. Optimizasyon konusunda sunu diyecem: s 3 sv5e göre daha iyi olduğu ve önemli tutulduğu için önemserler diye düşünüyorum. Eğer olmazsa nokia yine beceremeyecek bu işi. Şu n8deki usb otg ıvır zıvırları bada telefonda olsa benim için harika olurdu ama bakacam iste bada 2yi de bekliyorum pr güncellemelerini de

--------------- Ekleme ---------------

Şu tarayıcı sorununu da anlamış değilim, yeni çıkan her telefonda hep bi kapanma sorunu oluyor. Nokia milleti ciddiye almıyor ya da pişmeden dağıtıyo bunları, millete az pişmiş veriyo kendiniz pişirin diyecek nerdeyse.

burakburti

burakburti

Üye
pcwolf benle adam gibi konuş herşeyden önce bu 1
ben sana kötü bişi demedim bu 2
burda dikkat ettiysen tartışmalar senin yüzünden büyüyo sen uzatıyosun ben burda hiç bir arkadaşmızın bu şekilde bir konuşma yaptıgını görmedim taki sen çıkıyosun bişiler sölüyosun ve hiç bişi yapmadım diosun yorum yapıosan yorumlarını kendine sakla veya allah akıl vermiş o aklını kullan bence öle bişiler yazmaya karar ver sırf ben yorum yapım işte mesaj sayım artsın rütbe yukselsin olayındasın sen bence gösteriş yeri deil burası arkadaşım biz ciddi konular konuşuyoruz kardeşlerimle ama sen bize göre ciddi deilsin labaliliğe hiç gerek yok işine bak arkadaşım bi dahaki sefere bu kadar kibar olmaya bilirim sana karşı !!:off:

pcwolf

pcwolf

Üye
pcwolf benle adam gibi konuş herşeyden önce bu 1
ben sana kötü bişi demedim bu 2
burda dikkat ettiysen tartışmalar senin yüzünden büyüyo sen uzatıyosun ben burda hiç bir arkadaşmızın bu şekilde bir konuşma yaptıgını görmedim taki sen çıkıyosun bişiler sölüyosun ve hiç bişi yapmadım diosun yorum yapıosan yorumlarını kendine sakla veya allah akıl vermiş o aklını kullan bence öle bişiler yazmaya karar ver sırf ben yorum yapım işte mesaj sayım artsın rütbe yukselsin olayındasın sen bence gösteriş yeri deil burası arkadaşım biz ciddi konular konuşuyoruz kardeşlerimle ama sen bize göre ciddi deilsin labaliliğe hiç gerek yok işine bak arkadaşım bi dahaki sefere bu kadar kibar olmaya bilirim sana karşı !!:off:
simdi de mesaj sayısı yükselmesiyle suçlanıyorum o da güzel, mesaj sayımı bile bilmiyom napim mesaj sayısıni ya tecrübe onla mi oluyo sanki. Ben o yazdıklarını sindiremedim kötü yazan ilk ben değilim bana laf söyleyen sendin, yapmadığım şeyler...

burakburti

burakburti

Üye
simdi de mesaj sayısı yükselmesiyle suçlanıyorum o da güzel, mesaj sayımı bile bilmiyom napim mesaj sayısıni ya tecrübe onla mi oluyo sanki. Ben o yazdıklarını sindiremedim kötü yazan ilk ben değilim bana laf söyleyen sendin, yapmadığım şeyler...

ya arkadaşım uzatmak üstelemek istemiyorum görüyorsunki sana katılan kişi sayısı yok burda satenn demekki haksızsınn güzel şeyler sor mantıklı şeyler söle biz saten sana gereken açıklamayı düzgün bi hitapta dile getiririz burdaki hiç bi arkadaşım anlayışsız deil medeni bi şekilde adabına uygun hareket ediyoruz insanların sana kızmasına kızma gerçekten kızdırıyosunn beim sana bi kastım yok beni yanlış anlama ama bana karşı hitap ediş şeklini deiştir hele ki önceki msjlarında ok arkadaşım !

eaagent

eaagent

Üye
Nse tamam tartşmak yersz . Pcwolf kardeşim madem düşünüosun almayı sende ona göre taraf tut braz . Ve madem daha almadn seçimini iyi yap sonra pişman olma iyice incele öğren mllete değil kendin için uygun olanı al . Kendin için en iyisine karar ver. Mesela benim için oyun ve hız telefonda çok çok önemlidir ilk aradığım özelliklerden biridir bu yüzden iki telide bedava verseler yine gözüm kapali wave 2 derim o yüzden sende kendine göre en iyisini seç ;)

• Beğen
Tepkiler: burakburti
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
bence android 2.2 sürümlü bir tel al htc ler daha güzel bu fiyatları kesinlikle tavsiye ederim ama n8 inde usb on the go 12 mp kamera gibi çeok üstün bir özelliği var sen düşün ama android konusunda ıslarlıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt