samsung wave 2 ve nokia n8 kullanıcıları acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pcwolf

pcwolf

Üye
ssaolun kardeşim bende wave 2 de kara kıldım benim için dediğim gibi özellik hız ve güç önemlidir 12mp kamera olsa ne olcak olmasa sonuçta bana video çekme özelliğini veriyomu bu telefon hd bir şekilde veriyo o zamna bi kamera felen vb. şeyler için okadar para vermeye gerek yok bi,de i,şletim sisteminin yeni olması onun gelişebilir olması yeterlidir herkezden allah razı olsun yardımlarınız için çok teşekkür ederim
12 mp olunca fotoğrafı bilgisayarda açtığında zum yaptıkca oha hâlâ görüntü bulanmadı diyecen, 5 olunca da biraz zum yaptım görüntü bozuldu diyecen. Simdi bana tutup da 5 mpyi savunmazsan sevinirim 3 4 senelik n95te de 5 mp var hd çekmese de

dla11

Üye
12 mp olunca fotoğrafı bilgisayarda açtığında zum yaptıkca oha hâlâ görüntü bulanmadı diyecen, 5 olunca da biraz zum yaptım görüntü bozuldu diyecen. Simdi bana tutup da 5 mpyi savunmazsan sevinirim 3 4 senelik n95te de 5 mp var hd çekmese de
bir telefonda kamera çok önemli değildir dostum. iphone 4 de bile 5 mp var çok önemli olsaydı apple ona 12 mp koyardı.
bir cep telefonu için en ideal kamera pikseli 5 mp dir bunu unutma:oke:
nokia gibi istersen 20 mp koy 5 para etmez umarım anlamıssındır.millet telefonu kamera için almıyor
herkes şimdi hız işlevsellik görsellik arıyor. dakkada bir fotograf mı cekecek millet ne gereği varr
samsung istese bir cep telefonuna 15 mp bile koyabilir ama neden koymuyor bir düşün:oke:

pcwolf

pcwolf

Üye
bir telefonda kamera çok önemli değildir dostum. iphone 4 de bile 5 mp var çok önemli olsaydı apple ona 12 mp koyardı.
bir cep telefonu için en ideal kamera pikseli 5 mp dir bunu unutma:oke:
nokia gibi istersen 20 mp koy 5 para etmez umarım anlamıssındır.millet telefonu kamera için almıyor
herkes şimdi hız işlevsellik görsellik arıyor. dakkada bir fotograf mı cekecek millet ne gereği varr
samsung istese bir cep telefonuna 15 mp bile koyabilir ama neden koymuyor bir düşün:oke:

Iphone 5 mpden fazla koyarsa onun çizgisi bozulur tipsiz bişi olur incelikten çıkar büyük ihtimalle. Aslında millet kamerayı umursuyodur da onun dışında cazip olan görsellik ve hız olunca kamerayı umursamiyolar. Yoksa androidli olan bir n8e hiç kimse hayır demezdi.

eaagent

eaagent

Üye

senin telefonunda 5800 ne işin var buralarda hep geliyosun farklı farklı konulara n8i savunuosun wave i yeriosun rezl oluosun ne gerek var . hadi bakalım git sende kendi bölümüne :)

bu arada son zamanlarda smartphonelarda kameraya bakan çok nadir insan vardır . genelde önemli olan iç donanım ( işlemci ram grafk modülü vb..) işletim sistemi ,hız oyun ve uygulamadır .. multimedia ble bunların gerisinde kalır o yuzden gelip bana kamera savunma. n8 de 24 fps hd video çekio tamam mı biz 30 fps kameraysada kamera ;) hadi tutmayalım seni...

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve schnellmajestic
pcwolf

pcwolf

Üye
senin telefonunda 5800 ne işin var buralarda hep geliyosun farklı farklı konulara n8i savunuosun wave i yeriosun rezl oluosun ne gerek var . hadi bakalım git sende kendi bölümüne :)

bu arada son zamanlarda smartphonelarda kameraya bakan çok nadir insan vardır . genelde önemli olan iç donanım ( işlemci ram grafk modülü vb..) işletim sistemi ,hız oyun ve uygulamadır .. multimedia ble bunların gerisinde kalır o yuzden gelip bana kamera savunma. n8 de 24 fps hd video çekio tamam mı biz 30 fps kameraysada kamera ;) hadi tutmayalım seni...

Benim telefonum 5800 diye badaya giremem diye kaide mi var hani göster nerde bakalım?? İnsan iftira atar da bu kadar mı atar Allah adamı kuru iftiradan saklasın nerdeymiş wavei yerdiğim mesajlar yaz buraya sonra konuş..
Ben bakıyorum 12 mp benim için gayet iyi o yüzden almayı düşünüyorum wave de aklımdan geçti merak etme. Şu an laf atıyo deyip aynı zamanda wave 30 fps çekiyo diye savunmaya geçen sensin. Ben kamera mı savundum 12 mpden bahsettim (telefon kamerası olsun olmasın) hangi fotoyu karşılaştırırsan karşılaştır 12 5ten her zaman büyüktür ben genel anlamda konuştum..

silver021

silver021

Üye
Kardeşim sen 12 pixel dijital zoomlu olan bir nokia n8 ile gene bir 12 megapixel optik zoom nikon kamerasiyla istersen ayni fotoğrafi bir çek. çekilen resimleri yanyana getir n8 in resimlerinin. aradaki farkida gördükten sonra megapixel lafinın ne kadar hikaye kaldığını anlarsin. o yüzden doldurma megapixel sayilariyla n8 in kamerasiyla digerlerini karsilastirma büyûk hata yaparsin ve hayal kirikligina ugrarsin. =)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
furkant

furkant

Üye
......Kamera bence yeterli ama n8 gibi deil 5 magapixcellllll.........
Nedir şu mp çılgınlığı anlamadım gitti.. Çok büyük boyutlarda poster falan mı yapıcaksın neden lazım 12mp ? Mp arttıkça resmin boyutu artar, kalitesi değil. Önemli olan merceği. Bi bak bakalım profesyonel kameralar kaç mp ? Şuan canon un en iyi kameralarından birisi 3mp fiyatıda wave kadar...
Söylediğin olumsuz taraflardan da teknolojiyi fazla takip etmediğin belli oluyor.
Badanın önü açık değilmiş ve böyle kalacakmış...(imkansız)
uygulama kurarken para alıyormuş...(hayatımda uygulama kaldırılırken ilk defa para talep edildiğini duyuyorum, sadece telefon için değil genel olarak)

pcwolf

pcwolf

Üye
Kardeşim sen 12 pixel dijital zoomlu olan bir nokia n8 ile gene bir 12 megapixel optik zoom nikon kamerasiyla istersen ayni fotoğrafi bir çek. çekilen resimleri yanyana getir n8 in resimlerinin. aradaki farkida gördükten sonra megapixel lafinın ne kadar hikaye kaldığını anlarsin. o yüzden doldurma megapixel sayilariyla n8 in kamerasiyla digerlerini karsilastirma büyûk hata yaparsin ve hayal kirikligina ugrarsin. =)

Ooff offf tamam wave 1 numara herşey onda, kamerası bütün mercekleri ezer geçer. N8in kamerasını inceleyenler halt etmiş, wave görmemiş onlar.

baby_face_

baby_face_

Üye

:alkis:alkis

--------------- Ekleme ---------------

Ooff offf tamam wave 1 numara herşey onda, kamerası bütün mercekleri ezer geçer. N8in kamerasını inceleyenler halt etmiş, wave görmemiş onlar.

belki dalga geçiyorsun ama waveyi bir kullansan gerçekten 1numara olduğunu görürsün...

pcwolf

pcwolf

Üye
Yaa ben wave için ne söylemişim gidin bi araştırın şu profilimden yazdığım mesajlara da sonra söyleyin bakalım söyleyeceğinizi...
Ha o beğendiğiniz şeye saygı duyuyorum, herkesin insanlığa ihtiyacı var. Mesele, ondan ne kadar sebeplendiğiniz...

akdenizx

akdenizx

Üye
pcwolf arkadasım, fotoğraf'ın kaliteli olması ile pixelin uzaktan yakından alakası yok. 30 mp kamera al ama zoom yapmasın odaklama olmasın, neye yarar ?

Ceva vereyim : Hicbirşeye.. Ne olur pekı bılgısayarınızı atınca 12 mp yı carsaf gıbı olur, 5 mp daha derli toplu. işte tek fark bu. bunları bılıp bılmeden gereksız yorum yapmanızın bı anlamı yok.

pcwolf

pcwolf

Üye
pcwolf arkadasım, fotoğraf'ın kaliteli olması ile pixelin uzaktan yakından alakası yok. 30 mp kamera al ama zoom yapmasın odaklama olmasın, neye yarar ?

Ceva vereyim : Hicbirşeye.. Ne olur pekı bılgısayarınızı atınca 12 mp yı carsaf gıbı olur, 5 mp daha derli toplu. işte tek fark bu. bunları bılıp bılmeden gereksız yorum yapmanızın bı anlamı yok.
N8de yapılan zumda mi piksel daha çabuk bozulur 5 mp telefonda mi? Kaliteyle alakalı bişi söylediğimi hiç sanmıyorum

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Badanın geleceği hakkında böyle kalıcağına ihtimal vermiyorum bu kadar kısa sürede bukadar gelişmesi bunun örneği ;)

Bak arkadaşım badanın şimdiye kadar ne geliştiii söylermisin yani samsung ne yaptı bada 1 ile 8500 çıkarttı bada 1.2 ile 8530 çıkartı ondan başka bir şeyi yok appsa gelirsek o tamamen bada geliştiricileri tarafından yapiliiyor.... Bada 2.0 çıkınca göreceğiz ama bada 1.2 çok eksiiği çook eksigi var....

yabancı ülkelerde de aynı bizdeki gibi kullanıcılar beklemede yani bu bekleyiş sadece türkiyede deil....

akdenizx

akdenizx

Üye
neyin ne olduğunu bileden yorum yapan çok fazla. o nedenle herkes itediğini alsın. n8 de wave 2 de cok guzel.

eaagent

eaagent

Üye
Benim telefonum 5800 diye badaya giremem diye kaide mi var hani göster nerde bakalım?? İnsan iftira atar da bu kadar mı atar Allah adamı kuru iftiradan saklasın nerdeymiş wavei yerdiğim mesajlar yaz buraya sonra konuş..
Ben bakıyorum 12 mp benim için gayet iyi o yüzden almayı düşünüyorum wave de aklımdan geçti merak etme. Şu an laf atıyo deyip aynı zamanda wave 30 fps çekiyo diye savunmaya geçen sensin. Ben kamera mı savundum 12 mpden bahsettim (telefon kamerası olsun olmasın) hangi fotoyu karşılaştırırsan karşılaştır 12 5ten her zaman büyüktür ben genel anlamda konuştum..
5800 die bada giremezsn demiyorum ama hzuru bozarsan biz engel oluruz . nerde diosun hep konularda girmişssin n8 i savunmuşsun yok symbian 3 ü savunmuşsun al sana kanıt. ben senn 12 mp yi göklere yüceltmene karşılık hd videoyu yazdm boşuna övme die tamam? sana kameranla mutluluklar...

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir telefonda kameranın önemi ne kadar büyük olabilirki 12 mp n8 in ama işletim sistemi saybmbian yani bana kalırsa yani kendi düşüncem hıh kamera önemsiz demiyorum ama 12mp biraz geresiz bence wave hd bi,r şekilde çekiyor ama 5mp sonuçta resimde görüntü çok iyi 12mp olsa neolcakki telefonun özellikleri çok iyi olsun hızlı canlı ve geliştirilebilir olsun yeterlidir siz tefonu alınca kameraylamı dolaşcanız bende kameradan önce bir telefon için düşünülecek en önemli şey işletims sistemi hızı gücü bukadar.

pcwolf

pcwolf

Üye
5800 die bada giremezsn demiyorum ama hzuru bozarsan biz engel oluruz . nerde diosun hep konularda girmişssin n8 i savunmuşsun yok symbian 3 ü savunmuşsun al sana kanıt. ben senn 12 mp yi göklere yüceltmene karşılık hd videoyu yazdm boşuna övme die tamam? sana kameranla mutluluklar...

Zaten ben de arkadaşa 5 ve 12yi kamera acısından söylemiştim, tutup da sen dedin 24 30 fps diye... Benim savunduğum yok, bildiğim kadarını nesnel olarak yazıyom.

Kimseye de tartışma amaçlı bişi yazmıyom, yazdığım tartışma konusu oluyo. Tartışma yapılırsa yapılır ama onda da senin ne işin var burda diye bişi SÖYLENEMEZ

mavrick

mavrick

Üye
beyler n8ci çogu arkadaş benimle aynı fikirde peki siz
bağlantı aynı
boyut ağırlık wave daha iyi
kamera n8 daha iyi
ses çıkışı iki telefonun da range oranı gürültü seviyesi ve frekansı hemen hemen aynı birinde eksik olan diğerinde fazla ama stereo hoparlorde n8 biraz daha üstün son seste wave n8den daha fazla çızırtı veriyor
çözünürlük wave daha iyi
ekran wave daha iyi
performans işletim sistemi bada daha iyi (stabil)genel olarak tarayıcı ve uı özellikleri
depolama n8 daha iyi
şarj ömrü wave daha iyi
grafik kartı n8 daha iyi
işlemci wave daha iyi
video çekimi wave daha iyi
fotoğraf çeklimi n8 daha iyi
kalite aynı (malzeme) kimi kaynakta wave alimimyum üzerine çelik kaplama alaşımla beraber satılır yazıyor ama ben bilgiyi doğruluyamadım
ses kayıt n8 daha iyi(şüpheliyim)
market n8 daha iyi
flaş fotoğrafta n8 daha iyi videoda wave daha iyi
hdmi n8 daha iyi
dolby srs n8 daha iyi
ram wave daha iyi
multimedia özellikleri hangisi daha iyi siz karar verin n8 de ki multimedia öz (FM Transmitter , Flash Lite , Video Ringtones) wavede multimedia öz (DNSe , Flash Lite , Music Recognition , Bass Boost)
bağlantı özeliikleri siz karar verin n8 de hdmi usb otg ,upnp var wavede wifi router,dlna,hdmi 1.2 arayüsü (tv out)
gps hakkında birşey yazmıcam benim route66 var 4 aydır bedava kullanıyorum ve wave gps i 10 sn de buluyo hatta bazen ilk açışta 2 sn de buluyor pozisyon önemlidir alete suç atmayın
biraz daha ayrıntıya girersek
mesaj teknolojisinde n8 daha iyi çünkü n8 de IMAP , Instant messaging , Lotus Domino , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var wavede IMAP , Instant messaging , Microsoft Exchange , POP3 , SMTP , Threaded SMS , RSS Feeds , MMS var
bluetooth teknolojisinde wave daha iyi wave A2DP , AVRCP , BPP , AVDTP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , AVCTP , HFP , HSP , OPP , PBAP , SPP , SAP , SDP özellikleri var n8 de A2DP , AVRCP , BIP , DUN , FTP , GAVDP , GAP , GOEP , HFP , HSP , OPP özellikelri var
son olarakta fiyat olarak wave daha ucuz

birde n8 deki 12 megapisel sadece 12 rakamının yazdığı birşey degil şunu inceleyin

e

eaagent

eaagent

Üye
Zaten ben de arkadaşa 5 ve 12yi kamera acısından söylemiştim, tutup da sen dedin 24 30 fps diye... Benim savunduğum yok, bildiğim kadarını nesnel olarak yazıyom.

Kimseye de tartışma amaçlı bişi yazmıyom, yazdığım tartışma konusu oluyo. Tartışma yapılırsa yapılır ama onda da senin ne işin var burda diye bişi SÖYLENEMEZ

sorunda orda sen o şeyleri gelip ''!!!BADA!!! '' bölümünde söyleynce tartşma oluo ... Ayrıca kmse huzur bozulsun istemez bz terbyeszlk olsun die söylemioruz huzuru korumaya çalışıorz ;)

pcwolf

pcwolf

Üye
sorunda orda sen o şeyleri gelip ''!!!BADA!!! '' bölümünde söyleynce tartşma oluo ... Ayrıca kmse huzur bozulsun istemez bz terbyeszlk olsun die söylemioruz huzuru korumaya çalışıorz ;)

ben olan şeyi söyledim badayi da kötüleyecek bişi söylemedim huzur senden sorulmuyo demi burda, huzuru bozuyosam cevap vermezsin zaten seninle ne şekilde muhatap olduğumuz da belli yukarıda. Huzur bozduğum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt