samsung wave 2 ve nokia n8 kullanıcıları acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eaagent

eaagent

Üye
ben olan şeyi söyledim badayi da kötüleyecek bişi söylemedim huzur senden sorulmuyo demi burda, huzuru bozuyosam cevap vermezsin zaten seninle ne şekilde muhatap olduğumuz da belli yukarıda. Huzur bozduğum yok.

olan şeyi burda söyleme o zaman git iyi karşılancak biyerde söyle. huzuru bozuyosan nie cevap vermiyim aksine hzuru bozmaman için seni uyarır cevap veririm. Huzur benden soruluomu dedim burdaki herkes bu bölümden sorumludur huzuru bozan biri varsa müdahale edilir bnde o herkesin içindeyim ve müdahale ediyroum ;)

pcwolf

pcwolf

Üye
Adam git deyip duruyo benim uslup sorunlu oluyo olaya bak.

akdenizx

akdenizx

Üye
pcwolf yorumlarınızı takip ediyorum, haklı yada haksız olabilirsiniz ancak bu forum bir bada formudur. Bada formunda baska sistemler hakkında yerli yersiz aşıroıya kacan yorumlara yer vermek ne kadar mantıklı olur onu size bırakıyorum. Burada yapılan konusmalar karşı tarafları size cevap vermeye yöneltmekten cok bada üzerine yapıcı fikirler vermeli. Kısacası yaptıgınız " Müslüman mahallesinde salyangoz satmak1 ile şe değer. Bu ne size bir fayda sağlar ne de diğerlerine. iyi forumlar

pcwolf

pcwolf

Üye
pcwolf yorumlarınızı takip ediyorum, haklı yada haksız olabilirsiniz ancak bu forum bir bada formudur. Bada formunda baska sistemler hakkında yerli yersiz aşıroıya kacan yorumlara yer vermek ne kadar mantıklı olur onu size bırakıyorum. Burada yapılan konusmalar karşı tarafları size cevap vermeye yöneltmekten cok bada üzerine yapıcı fikirler vermeli. Kısacası yaptıgınız " Müslüman mahallesinde salyangoz satmak1 ile şe değer. Bu ne size bir fayda sağlar ne de diğerlerine. iyi forumlar

Peki badada n8 ya da her ne telefon olursa olsun ona tutup bunu ezer geçer bu kullanılar bişiden anlamıyo gibi laflar ne derece doğru, benim de yaptığım o derece doğrudur. Kimseye burda eleştirisel şey söylemedim telefonu yermedim bişi yapmadım, kamera kısmı denirse o sadece 5 mplilerle 12 arasında olan birşeydi n8 ve wave değil. Bunun dışında eleştiriye benzer bişi söylemedim ama dedim şeyler yanlış oluyor nedense. Ben buraya gelip de symbian alın demiyom ki salyangoz olayına dönsün.

burakburti

burakburti

Üye
arkdaşlar kaç gündür telefon almaya gidicem ama şu iki telefon arsında kaldım samsung wave 2 mi nokia n8 mi arkadşlar benim için önemli olan şeyler şunlar lütfen artık şu kafamdaki soru işaretlerini bi silin lütfen bana biraz yardımcı olun

arkadaşım bence wave 8500 al derim wave 2 demem

nescafe656

Üye
WAVE 2 ALDIM ÇOK MEMNUNUM almanızı tavsiye ederim
ama flash lite desteği biraz canımı sıkıyor. ama bada2.0 bekliyoruz inşallah sorunlarımızı çözer

mangdaşire

mangdaşire

Üye
n8 alırsan en aşagı 2 sene rahat edersin.waweyi bilemem.bir wawedroid muhabbeti dönüyor.eger android yüklenirse hertürlü n8 i sollar.

eaagent

eaagent

Üye
n8 alırsan en aşagı 2 sene rahat edersin.waweyi bilemem.bir wawedroid muhabbeti dönüyor.eger android yüklenirse hertürlü n8 i sollar.
arkadaşım android yuklendi zaten 1-2 eksiği var oda kapatılır wave de bu islemci ram varken herşey rahat ;) badada gayet gelişiyor n8 de olmayan birçok oyun var wave de ;)

silver021

silver021

Üye
n8le 2 sene rahat edebilen bi insan wavele bi 5 sene rahat eder. nedeniyse kullanilan donanimin üstüne bir senedir yeni bir donanimin çikamior olmasi. hersey acikca ortada. telefonunun kaldiramadigi iş yok. çogu yeni uygulama ve sistemleri kaldirabilmesine donanimi olabildigince elverior.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya tamam herşeyi kaldırıyor olabilir ama mesele o kaldırabildiklerini yüklemede.n8 ios kaldırır ama yüklenmiyor.eger wawe hem kaldırıp hem yükleniyorsa wawe daha iyi.

burakburti

burakburti

Üye
N8 le Wave kıyaslanıyoya walla zoruma gidiyor arkadaş donanımsal özellikleri Wave nin %50 si =)=)

--------------- Ekleme ---------------

senin telefonunda 5800 ne işin var buralarda hep geliyosun farklı farklı konulara n8i savunuosun wave i yeriosun rezl oluosun ne gerek var . hadi bakalım git sende kendi bölümüne :)

bu arada son zamanlarda smartphonelarda kameraya bakan çok nadir insan vardır . genelde önemli olan iç donanım ( işlemci ram grafk modülü vb..) işletim sistemi ,hız oyun ve uygulamadır .. multimedia ble bunların gerisinde kalır o yuzden gelip bana kamera savunma. n8 de 24 fps hd video çekio tamam mı biz 30 fps kameraysada kamera ;) hadi tutmayalım seni...

:evet::evet::evet: ahaha çok dogru dedin ayakta alkışlıyorum bide şöle bi durum war kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş aynen o misal adamın işi gücü yok paso wave sayfasında gezio yorumlar yapıo madem sewmiyo bu teli neden bu kadar yorum yapıosun neden tartışma konusu açıosun ben sybian mıdır nedir hiç sewmem bi kere bile girmedim sayfasına gelip burda akıl karıştırmana hiç gerek yok pcwolf arkadaşım sana diorum ok !

pcwolf

pcwolf

Üye
N8 le Wave kıyaslanıyoya walla zoruma gidiyor arkadaş donanımsal özellikleri Wave nin %50 si =)=)

:evet::evet::evet: ahaha çok dogru dedin ayakta alkışlıyorum bide şöle bi durum war kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş aynen o misal adamın işi gücü yok paso wave sayfasında gezio yorumlar yapıo madem sewmiyo bu teli neden bu kadar yorum yapıosun neden tartışma konusu açıosun ben sybian mıdır nedir hiç sewmem bi kere bile girmedim sayfasına gelip burda akıl karıştırmana hiç gerek yok pcwolf arkadaşım sana diorum ok !

Ulaşamayacağımı, sevmediğimi, isi gücü bırakıp paso buraya yazdığımi, tartışma konusu açtığımı nerden çıkardın?? Burda bana sataşan sizsiniz, s3e yorum yapıp yaralandınız mi bilmiyorum ama buraya tartışma amaçlı girmedim. Nereye ne yazacağımı sana soracak değilim!

eaagent

eaagent

Üye
Ulaşamayacağımı, sevmediğimi, isi gücü bırakıp paso buraya yazdığımi, tartışma konusu açtığımı nerden çıkardın?? Burda bana sataşan sizsiniz, s3e yorum yapıp yaralandınız mi bilmiyorum ama buraya tartışma amaçlı girmedim. Nereye ne yazacağımı sana soracak değilim!
insanla konuşuosun...

pcwolf

pcwolf

Üye
eaagent

eaagent

Üye
Bana bulaşmazsan sevinirim, muhatap olduğum kişi cevap versin. Sana gerekli cevabı en kibar şekilde böyle veriyorum, yoksa kesinlikle banlanırım.

o zaman düzgün yaz yada önermi yaptım daha önce ... doğruları söyleyince zoruna gidio insanların...

pcwolf

pcwolf

Üye
o zaman düzgün yaz yada önermi yaptım daha önce ... doğruları söyleyince zoruna gidio insanların...

Bana nasıl davranılıyosa o şekilde davrandım, suçmalara dayanamıyorum maalesef..
Doğru söyleyeni badadan kovuyolar o da zoruna gidiyo insanın

eaagent

eaagent

Üye
Bana nasıl davranılıyosa o şekilde davrandım, suçmalara dayanamıyorum maalesef..
Doğru söyleyeni badadan kovuyolar o da zoruna gidiyo insanın
Töbe töbe ya :D Kovuolarmış :D Fareli köyün kavalcısı seni :D Dedklerinden bitane doğru gösterrmsn? Sana gayet adam gibi davranıldı ve uyarı yapıldı .
ama sivrisinek saz davul zurna az muhabbeti ;)

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar herkesin teli kendine bosuna tartisipta birbirimizi kirmayalim

pcwolf

pcwolf

Üye
Töbe töbe ya :D Kovuolarmış :D Fareli köyün kavalcısı seni :D Dedklerinden bitane doğru gösterrmsn? Sana gayet adam gibi davranıldı ve uyarı yapıldı .
ama sivrisinek saz davul zurna az muhabbeti ;)

Tamam ben doğru konuşmadım, davulun sesi geldi simdi. Mümkünse öteki arkadaş cevap versin bundan sonra.

Arkadaşlar herkesin teli kendine bosuna tartisipta birbirimizi kirmayalim

Iste sorun orda, kimsenin telefonuna bişi dediğim yok ama böyle oluyo nedense

eaagent

eaagent

Üye
Tamam ben doğru konuşmadım, davulun sesi geldi simdi. Mümkünse öteki arkadaş cevap versin bundan sonra.

Iste sorun orda, kimsenin telefonuna bişi dediğim yok ama böyle oluyo nedense

Arkadaş yerio yerio badayı bşey demiorum dio sonra bşey demedğin için msjlarn silinio zaten.. tartşma değil k bu ben gayet düzgün bi şeklde anlatıorum derdimi.
Davulun sesi geldiysede umarım işe yarar . Bende sözü o arkadaşa bırakıyorum o zman ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt