Vatan Borcu Para İle Ödenmez...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici

Her yerde ekonominin iyiliğinden bahsediyorlardı ne oldu bir depremle afrikaya falan mı döndük? 1 ekmeği 2 liraya falan almaya gerek yok her gün benzine öyle yada böyle bindiriyorlar birşeyleri zaten.

Ancak fakirin çocuğu hunharca katledilip,zenginin askerlik yapmamasını sindiremiyorum.Ha diyeceksiniz zengin çatışıyor mu elbette hayır.

Haklısın daha önce hiç görmedim ben Villada taziye çadırı kurulduğunu.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve greenmile

Burak

Üye
gazete başlığına dikkat

• Beğen
Tepkiler: greenmile
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekonomi iyi veya kötü orasını bilemem sonuçta bu bir gelir kaynagı ve yönetimde gelir gider hesabı temeldir.
20 milyar tl az para degil ve bu devletin vergilerden baska geliri var mı?
Vergilere daha fazla yüklenmektense yeni gelir kaynakları elde edilmis olur.
Tabi fakir ailenin çocugu sehit olur bedelli olan rahat eder gibi anlayıs dogacak bununda önüne profesyonel ordu olusturularak geçilir yani;
herkesi göndermiyceksin kardesim çatısmaya yada agır göreve.
Ama o zamanda askerlik meslek oldu vatan borcundan çıktı diyenler olur.
Siyasetten nefret ediyorum.

DPool

DPool

Üye
Sonra elektriğe , suya vs. zam gelicek.Yine herkes başbakana yüklenicek.

greenmile

greenmile

Üye
Maşallah herkes iktidar sevdalısı burada:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Başbakanla onla bunla alakam yok partiyle de isim olmaz ama herseye mualefet olmayı çok iyi beceriyoruz.
Şuan ki terör ortamında 5-10 bin liraya bedelli yapılsa aksere giden olur mu?
Ee kim yapicak bu askerligi?.Fiyatın yüksek olması caydırıcı olmus.Millet askerlikten sogumamıs olur her Türkün asker dogdugunu anlamıs oluruz.
Birde bu açıdan bakın derim ben.

Burak

Üye
Maşallah herkes iktidar sevdalısı burada:)
ben siyaset sevmem

----------Eklendi @ 01:12:35 ---------- Yazıldı @ 01:11:43 ----------

Başbakanla onla bunla alakam yok partiyle de isim olmaz ama herseye mualefet olmayı çok iyi beceriyoruz.
Şuan ki terör ortamında 5-10 bin liraya bedelli yapılsa aksere giden olur mu?
Ee kim yapicak bu askerligi?.Fiyatın yüksek olması caydırıcı olmus.Millet askerlikten sogumamıs olur her Türkün asker dogdugunu anlamıs oluruz.
Birde bu açıdan bakın derim ben.

Her Türk Asker Doğar" sözünün, "Gariban, Parası Pulu Olmayan Her Türk Asker Doğar" olarak değiştiği gündür bugün.

değişti artık o söz...

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
O ona bakarsak kılıçdaroğlunun dediklerini bir söylesek ortalıkta adam kalmaz ne sözcü kalır ne gözcü :d:

greenmile

greenmile

Üye
30 bin lira verebilecek gücü olupta şehit olan askere ne diyeceğiz.Kusura bakma sen öldüğünle kaldın falan mı? Neyse bu konu uzar gider,ama benim kişisel görüşüm bu uygulama ile parası olmayanın bu ülkede ikinci sınıf adamdan sayıldığıdır.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Burak
Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu bir ara özerklik veriyordu :)

SHS

SHS

Üye
Yaw zaten sabaha kadar tartışsakta karar verilmiş..

greenmile

greenmile

Üye
siyasete girip girmemek değil mesele,herkesin hatalı bir yönü var diyorum.....

Biz burda kişileri,kurumları ayrı ayrı ele almıyoruz.Bedelli askerlik olmalı mı olmamalı.Sen bunu özerklik falan filan şeklinde uzatıyorsun.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
30 bin lira verebilecek gücü olupta şehit olan askere ne diyeceğiz.Kusura bakma sen öldüğünle kaldın falan mı? Neyse bu konu uzar gider,ama benim kişisel görüşüm bu uygulama ile parası olmayanın bu ülkede ikinci sınıf adamdan sayıldığıdır.İyi forumlar.

Sorunu anlamadım tam ama 30 bin lira vericek gücü varsa versin gitmesin.
Hele hele böyle bi ortamda kuru delikanlılık yapmaya gerek yok.
Dagda k*çını dayadıgın komutan dedigin adam seni satıyosa bu askerlik vatan borcu falan degil suan için.
30 bin lirası varsa vatan borcudur deyip giderse vallahi de billahi de enayiliktir bu ortamda.
Adilce savasılcak çatısılcak durumları olsa askerlerin gidilsin vatan borcudur ama suan kim için sehit oluyor bu askerler?
Ve bunu az çok düsünebilen bi insan eger bedelli daha ucuz olsa asla gitmez askere.
Bu da benim görüsüm..

• Beğen
Tepkiler: Burak ve greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Dagda k*çını dayadıgın komutan dedigin adam seni satıyosa bu askerlik vatan borcu falan degil suan için.
30 bin lirası varsa vatan borcudur deyip giderse vallahi de billahi de enayiliktir bu ortamda.
Adilce savasılcak çatısılcak durumları olsa askerlerin gidilsin vatan borcudur ama suan kim için sehit oluyor bu askerler?
Ve bunu az çok düsünebilen bi insan eger bedelli daha ucuz olsa asla gitmez askere.
Bu da benim görüsüm..

Tamam bende bunu savunuyorum,diğer mesajlarımı gördüysen eğer ya herkese olur yada hiç kimseye olmaz bu bedelli anlatmak istediğim bu

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye

Biz burda kişileri,kurumları ayrı ayrı ele almıyoruz.Bedelli askerlik olmalı mı olmamalı.Sen bunu özerklik falan filan şeklinde uzatıyorsun.
avrupada yaşayanlar için olabilir ama Türkiyede yaşayanlar için olmamalı......

Burak

Üye
Bu da benim görüsüm..

senin paran olsa gitmezsin yani

----------Eklendi @ 01:27:24 ---------- Yazıldı @ 01:26:58 ----------

Tamam bende bunu savunuyorum,diğer mesajlarımı gördüysen eğer ya herkese olur yada hiç kimseye olmaz bu bedelli anlatmak istediğim bu
anladım abi ben anlatmak istediğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt