yeni versiyonu güzel ama şuna bir kapatma butonu eklesen iyi olacakmış![]()

Merhaba oyunu şimdi denedim.
yorumlardan anladığım kadarıy symbian v 3 te daha önce böyle 1 oyun çıkmış oda paralı imiş bu oyunun ücretsiz olması çok iyi ve bir ilk olması yönünden mükkemmel.
oyuna gelirsek oyunun müzikleri biraz kötüde olsa oyun gayet zevkli. kolay bir şekilde oyananıyor masanın rengini değiştirebilmemiz ve bunun yanı sıra fazla renk seçeneğinin olması bir ayrı güzel. göze zevkimize uygun olan oyunu seçip oynayabiliriz zannediyorum ki uzun yollada iyi bir arkadaş olacak bize. başarılar.
Okey de bekliyoruzEllerine sağlık teşekkürler
![]()
çalışmalar sürecek 

Eline emeğine sağlık, bayağı ilerleme olmuş ilk sürümünden beri.
Bir iki el denedim, çok ayrıntılı inceleyemedim ancak gayet iyi görünüyor son sürüm.
Yalnız tek bir güncelleme eksik.
"2 kişilik oynama seçeneği"
Eğer öyle bir imkan varsa, ekleyebilirsen tadından yenmez.
Dört kişi olunca, kağıdı kesenin bir işine yaramıyor
Ayarlar bölümüne, bilgisayarla başbaşa dans edebileceğimiz "2 kişilik oynama" seçeneği ekleyebilirsen harika olur.
Tekrar eline sağlık.
Başarılı çalışmalarının devamını dilerim.
Ve diğer arkadaşların da dediği gibi, bu çalışmalar tam oturunca artık bir "okey" lazım bu S^3 piyasasına![]()
orayada yükledim bedava olarak 6-8 iş günü içinde onaylanırsa yayınlanacakmış 
2 kişilik oynatabilmek için tum kodu tekrar yazmam gerekebilir üzerine düşünmem lazım okey yazmaya bu gece başladım test edecek arkadaşlara yazdığım kısımları gönderiyorum yavaş yavaş bu hafta içi okey final sürümü yetiştiririz umarım
ama ara ara 2 kişilik oynama seçeneği üzerinde çalışacam
----------Eklendi @ 23:19:29 ---------- Yazıldı @ 23:17:33 ----------
zaten burdaki amacımızı biliyorsun burda paylaşıp eksikleri söyleyin demesem ilk sürümü gibi berbat bir şekilde kalacaktı ama şimdi tam bir oyun oldu sayenizde
bugün oviden hesap açtım 1 euro karşılığundaorayada yükledim bedava olarak 6-8 iş günü içinde onaylanırsa yayınlanacakmış
![]()

oncelikle kutlarım ve tesekkur ederiim ancak bu son surumdede ndan oncekındede oynarken bı sureksızlık oluo kagıtlar ust uste bana dagıtıo 4 tanesı bıtmeden 1 kez daha bana 4 kart werıo bole ust uste yapıo we bazen ben kart atmadan benı atlıo bu sadece bendemı bole oluo anlamadıım![]()
sen v3.1 i tekrar indir kur bence sorun kalmayacaktır
elimi ekranda gezdirdim sürekli kartlara tıklayıp sürükledim falan normal çalışıyor sen 3.1 i tekrar indir yükle benceemeğine sağlık kardeş süpersin ilk sürümleri denememiştim hatalar war deniyodu bu son sürümü şimdi denedim gerçekten sorunsuz çok güzel olmuş. Başka kart oyunlarıda bekleriz![]()