[BAYRAKTAR MEDYA] Pişti Symbian ^3 game v1.0 (kendi yapımımdır)(HATASIZ FİNAL SÜRÜMÜN

Sponsorlu Bağlantılar

uran22

Üye
51de olsa fena olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: miracyigit

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bu gidişle tüm iskambil oyunlarını yaparız :)
ama büyük projem bunları online oynatmak pişti okey batak bakalım önce offline sürümleri bitsin sıra ona gelecek galiba

fatih54102

fatih54102

Üye
birşey soracam 1 euro nerden ödedin mobil ödememi paypalmı?

----------Eklendi @ 22:12:14 ---------- Yazıldı @ 22:10:07 ----------

birde eğer bu oyun için widget yaptıysan gereksiz görüp kabul etmeyebilirler. Çünkü zaten kısayollar widgeti var adam oraya koyar. Ama büyük ihtimal kabul ederler çünkü oyun kıtlığı var ovide :D

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartı ile ödedim
cevap geldi verdiğim web sitesi kapalı olduğu için kabul etmemişler başka adres yazıp gönderin dediler
okadar dandik uygulama oyun var bunu kabul etmeyipte ne yapacaklar :D

----------Eklendi @ 23:07:04 ---------- Yazıldı @ 23:04:00 ----------

başka site verdim bakalım 1 günde cevap verdiler busefer ne diyecekler bakalım :)

Cruxman

Üye
batakta bekliyorum 4 gözle :D ellerine sağlık

tonyboy03

Üye
evet üstad ya bi ihale batak birde koz maça yapta duacın olalım be çok teşekkürler üstad

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
piştiyi saat yönünün tersine döndürmeyi unutma:) hala saat yönünde sıra:)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
şuanda okey yazıyorum 2 gündür o biterse batak yazarım içinde farklı modları olur

bizim piştinin diğerlerinden farkı bu ters dönmesi :D
şaka bir tarafa çok önemli değil o ya ters dönsün neolacak :)

• Beğen
Tepkiler: tonyboy03
keys1903

keys1903

Üye
ılgınc kagıt bna fazla verıyor ahuda sınırlenıp masayı terkettı. Ama cogu zaman duzgun ahaha. Harıka allah razı olsun

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
:) nasıl fazla kağıt veriyor bende ve test eden arkadaşlarda bir sorun çıkmadı böyle anlamadım
microsoft gibi cevap vereyim arıza çıkardığında kapatıp açın düzelir :D

amficci

amficci

Üye
paylaşımlarının devemını dört gözle bekliyoruz

Vasiyetim

Üye
bide okey yapan olsa :D

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
kaqan18

kaqan18

Üye
ben bunu rapidden indiremiyorum nadir kardeş başka bi siteye upload edebilirmiyiz ya da maxicep e

alparslan46

Üye
arkadaşım ben pişti yi yükledim ama oyunu açmak için dokunduğumda sadece siyah ekran geliyor hiç görüntü yok.daha doğrusu oyun açılmıyor.ram sorunu yok.tel n8 ilgilenirsen sevinirim

----------Eklendi @ 19:40:22 ---------- Yazıldı @ 19:31:29 ----------

arkadaşım ben pişti yi yükledim ama oyunu açmak için dokunduğumda sadece siyah ekran geliyor hiç görüntü yok.daha doğrusu oyun açılmıyor.ram sorunu yok.tel n8 ilgilenirsen sevinirim

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
flash lite ile ilgili bir sorun olabilir telefonda orjinal yazılım kullanıyorsan sorun olmaması lazım

alparslan46

Üye
kardeşim pr 1.2 yüklü ondan olurmu

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
ondan olabilir
*#0000# den flash sürümüne bir bak istersen 4.0 olmasılazım

angel_54

Üye
Arkadaşlar İlk 3 Resimde Bilgisayarım virus buldu bilginize.... virus programı: avast güncel

Üst Alt