[BAYRAKTAR MEDYA] Pişti Symbian ^3 game v1.0 (kendi yapımımdır)(HATASIZ FİNAL SÜRÜMÜN

Sponsorlu Bağlantılar

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bende eset 4 var güncel herhangi bir sıkıntı çıkarmadı upload ettiğim siteyle ilgili bir durumsa bilemem
,,,
rica ederim iyi oyunlar

benighted

benighted

Üye
:tşk:

tonyboy03

Üye
üstadım bu oyun biraz sade ve iki kişilikte oynanabilse çok süper olacak

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
oyuna 2 kişilik modunu başta düşünmüş olsaydım çok kolay olacaktı ama ben tüm oyunu 4 kişi olarak tasarladım tüm kodları baştan aşağı değiştirmem gerekecek yani onu yapabilmek için şimdilik okey oyunu için uğraşıyorum daha sonra sadece 2 kişi oynanabilen pişti yazabilirim bunun üzerinde değişiklik yapmayacam şimdilik

• Beğen
Tepkiler: tonyboy03
nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyun ovide onaylandı mağazada şuanda destek için mağazadan indirebilirsiniz

necoloks

Üye
dostm ck guzel eline sglik ama oyun da hatalar var. Oyun bi sure snra ilerlemyor

sinanayba

sinanayba

Üye
teşekkürler

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
oviden indirdim ama ovideki V2.0 :( gerçi v2.0 da da biraz oynadım gayet iyiydi
akşam onu kaldırıp burdakini yüklerim artık :)
eline sağlık, teşekkürler

throner

throner

Üye
adamsın be.helal olsun.eline emeğine sağlık. eşli batak yapsan bi de var ya oviye 5 tlye koysan satın alırım şerefsizim :d

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
v3.1 i de kurdum gayet sorunsuz güzel ve akıcı oynanıyor ;) eline sağlık :)

metyuu

metyuu

Üye
eline sağlık kardeşim. teşekkürler oyun için, daha akıcı olmuş sanki bu versiyon

aslankaplants

aslankaplants

Üye
eline sağlık daha güzel olmuş

bir de ovide de gördüm

gt22

gt22

Üye
Bende yükledim sorunsuz kullanıyorum .Ellerine sağlık nadir kardeş

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar yorumlar için ovideki v2 ile burda v3.1 aynı ilk oyunum tasarımda eksiklikler var biliyorum ama desteklerinizle gelişecek şuanda yazdığım okey oyunum tasarım olarak daha iyi durumda ve aynı zamanda yazdığım süpriz bir oyun var onun tasarımı çok daha iyi olacak

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler güzel olmus
iki kişilik arayanlar pisti 1.01 sitede var

geziciii

geziciii

Üye
ben biraz cahilim nasıl indiricem bulamadım dovland fln

polımıo

polımıo

Üye
tesekurler nadır hemserım elıne saglık super otesı batkta beklıyoz :tşk:

legolas29

legolas29

Üye
:D teşekkürler

celik1122

Üye
nadir kardeş biz 5 arkadaş symbian^3 yazılımlı tel kullanıyoruz oviden batak oyunu bulamadık eger online bulututlu yada normal batak oyunu yapabilirsen 10 defa yine satın alırız kac para olursa olsun sorun degil emegin karşılıksız kalmaz yaparsan bi mailini bekliyorum [email protected] şimdiden eline saglik

Üst Alt