[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim.fakat nokia e6 telefona indirdim.sorunum oyun yatay oluyor oynayamıyorum.lütfen e6 ya uygun halede getirirseniz sevinirim.

e6 nın çözünürlüğü farklı uygun hale getirmek için baştan yazmak lazım neredeyse oyuzden pek mümkün görünmüyor ama bundan sonraki oyunlarda e6 yıda göz önünde bulundurmaya çalışacam ;)

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın dostum

HawkNY

HawkNY

Üye
uygulama çok basit geliştiği zaman indiririm belki.

czlego

Üye
Teşekkürler

55lim

Üye
teşekkürler nadir 5 yıldız ve yorum ekledim başarılarının devamını dilerim eline sağlık güzel Oyun

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Oyunun yeni versiyonunu oviden indiremedim hata verdi.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
6bin kişi indirdi sorun senin telefonda veya ovidedir

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Aynı telefona farklı uygulamalar yükledim bunlardan biride senin uygulaman olan pişti. Bunlar indi okey inmedi.

Servise bağlanılamadı hatası alıyorum.

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
mağaza veya internet bağlantında sorun olabilir ozaman çünkü oyunun indirilip indirilememesi oyunla veya benimle alakalı değil telefondada sorun yoksa ya netinde sorun var yada mağazada

AngvanLee

AngvanLee

Üye
mağaza veya internet bağlantında sorun olabilir ozaman çünkü oyunun indirilip indirilememesi oyunla veya benimle alakalı değil telefondada sorun yoksa ya netinde sorun var yada mağazada

Oyunu bilgisayardan indiriyorum. Bir problem var bende anlamadım bu durumu. Servise bağlanılamadı şeklinde uyarı geliyor. Halbuki diğerlerinide aynı şekilde indirmiştim.

baran241995

baran241995

Üye
Aynı telefona farklı uygulamalar yükledim bunlardan biride senin uygulaman olan pişti. Bunlar indi okey inmedi.

Servise bağlanılamadı hatası alıyorum.

evet aynı hatayı bende alıyorum bir türlü indiremedim

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
oyunun indirilebilmesiyle benim hiçbir alakam yok maalesef yapabileceğim bişeyde yok ancak nokia store un destek adresinden yardım almayaçalışabilirsiniz

AngvanLee

AngvanLee

Üye
oyunun indirilebilmesiyle benim hiçbir alakam yok maalesef yapabileceğim bişeyde yok ancak nokia store un destek adresinden yardım almayaçalışabilirsiniz

Maalesef olmuyor. Hata veriyor. Başka hiç biryerde de s^3 için okey oyununuda bulamadım. Msn den gönderme şansı veya indirme linki verme şansınız var mı ?

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef olmuyor. Hata veriyor. Başka hiç biryerde de s^3 için okey oyununuda bulamadım. Msn den gönderme şansı veya indirme linki verme şansınız var mı ?

maalesef nokia store harici link veya gönderme yapmıyorum

- - - Eklendi - - -

bu başlıktaki versiyonu indirebilirsiniz

AngvanLee

AngvanLee

Üye
maalesef nokia store harici link veya gönderme yapmıyorum

- - - Eklendi - - -

bu başlıktaki versiyonu indirebilirsiniz

Bu versiyonuda indirdim, denedim. Buda olmadı açılmadı. :/

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Teşekkürler.

samigo

Üye
arkadaşlar v1.1 i paylaşırmısınız çok merak ediyorum ve ovidende alamıyorum ne olur arkadaşlar ramazan ayında bir iyilik yapsanız..

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

Üst Alt