ultrayer6
Üye
minoo nickli moderatör forumu parçalamak istemektedir
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/etkinlik-daveti-ifade-kullanmak-yasakk-562824.html
Yukarıdaki konuda moderatör forumun temel taşlarından biri olan smileyleri kullanmamamızı istemektedir, bu da nasıl ki devletin temel taşları toprak, dil, bayrak, millet vs. ise forumun yapı taşlarından olan smileyleri iptal etmek istiyor, böylece önceden planladığı gizli planı gerçekleştirmiş olacak, foruma gelen üye akışı duracak, smiley olmayınca herkes birbirini ciddiye alacak veya almayacak, tam bir tartışma ve kavga forumu olacak ve en sonunda forum durulmaz hale gelecek.
Bu moderatörün amacı budur.
En az bir hafta olmak üzere, minoo isimli moderatöre ban talep ediyorum.
Saygılar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Dikkat edilirse konuda hiç smiley kullanmadım. Bu da eminim birkaçınızda ciddi olduğum çağrısını uyandırdı. Oysa ciddi değildim. Ciddi olsaydım "site hakkında" bölümüne açardım.
Diyeceğim o ki, tekrar ediyorum, bu smiley eyleminin durdurulmasını ısrarla talep ediyorum. Aksi taktirde yukarıdaki gibi yanlış anlamalar olabiliyor.
Saygılar...
Yukarıdaki konuda moderatör forumun temel taşlarından biri olan smileyleri kullanmamamızı istemektedir, bu da nasıl ki devletin temel taşları toprak, dil, bayrak, millet vs. ise forumun yapı taşlarından olan smileyleri iptal etmek istiyor, böylece önceden planladığı gizli planı gerçekleştirmiş olacak, foruma gelen üye akışı duracak, smiley olmayınca herkes birbirini ciddiye alacak veya almayacak, tam bir tartışma ve kavga forumu olacak ve en sonunda forum durulmaz hale gelecek.
Bu moderatörün amacı budur.
En az bir hafta olmak üzere, minoo isimli moderatöre ban talep ediyorum.
Saygılar...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Diyeceğim o ki, tekrar ediyorum, bu smiley eyleminin durdurulmasını ısrarla talep ediyorum. Aksi taktirde yukarıdaki gibi yanlış anlamalar olabiliyor.
Saygılar...