saçmalıkmı? sen bana simdi iphone galaxy s2 den daha iyi olduğunumu iddia ediyorsun kardeşim? şimdi internette hangi siteye gidersen git 30 oy iphone alırsa 200 oy galaxy alıyor yani bu kadar kişi saçmalıyor siz azınlık olarak doğrusunuz öylemi@coacoa saçmalıyorsun kağıt üzerinde karşılaştırma süpersin 4s in çift çekirdek gpu su yeter

saçmalıkmı? sen bana simdi iphone galaxy s2 den daha iyi olduğunumu iddia ediyorsun kardeşim? şimdi internette hangi siteye gidersen git 30 oy iphone alırsa 200 oy galaxy alıyor yani bu kadar kişi saçmalıyor siz azınlık olarak doğrusunuz öylemi![]()
ya kardesim bak bu sitedeki en kralınızın aylık geliri 2000 tl bile yoktur o telefon 2650 civarı komik değilmi? istese herkes taksitle alır ben eminim sen o telefonu donanımı için almamışsındır.. (sen anladın) milletin ayranı yok içmeye faytonla gider s... paranın lafını yapmayın burdakardeş bu işler ne kadar para okadar kalite tabi parası yetmeyen daha ucuzunu alır mecburende onu kollar ama gerçekler değişmez biz kullanıpda söylüyoruz öyle havadan bakıp yazmıyoruz aksini idda edersen ne ile aksini kolladığınıda anlat bizide aydınlat, galaxys2 iphone4s den kesinlikle üstün değil bunu çok emin şekilde söylüyorum herlade sen iphone 4s i daha görmedin . ben iphone4 bile daha üstün görüyorum bak iki cihaz birden var bende yalan söyleyecek halimiz yok,azıcık bilerek konuşun ben galaxys2 ye dark rom yüklesem bile iphone kadar stabil değil kullanışlı değil
ya kardesim bak bu sitedeki en kralınızın aylık geliri 2000 tl bile yoktur o telefon 2650 civarı komik değilmi? istese herkes taksitle alır ben eminim sen o telefonu donanımı için almamışsındır.. (sen anladın) milletin ayranı yok içmeye faytonla gider s... paranın lafını yapmayın burda
Para hesabını neden yaptığı belli. 
bırak hakan abi adam hala kendi gibi sanıyor milleti hava için alıcaz sanki iphone u aldığım dakka jailbreak yapıp installous yüklücem cihaza haberi yok
O arkadaşın 2200tl maaşı var dağılın.Para hesabını neden yaptığı belli.
----------Eklendi @ 20:11:24 ---------- Yazıldı @ 20:10:12 ----------
Ios 5 Untethered jb olsa varyaaaa...

sende 3gs e dönerdin biliyorum

18 yasındasın askerliğini yapmamıs adamla muhattap olmuyorum![]()

Ipod da var.
----------Eklendi @ 20:45:59 ---------- Yazıldı @ 20:44:46 ----------
Parasıyla milleti ezmeye çalışan adamla muhattap olmuyorum dikkat edersen.
----------Eklendi @ 20:47:08 ---------- Yazıldı @ 20:45:59 ----------
Zaten çocuk gibi yazan bir insanın 22 yaşında olduğuna kimse inanmaz.![]()
( yaş ortalaması 16-18)ne yapalım adamım ortama ayak uydurmak lazım( yaş ortalaması 16-18)

Bu bir itiraf mı?![]()
sitenin yaş ortalaması yani sizden bahsettim (bizde ayak uyduruyoruz)
Sorularının cevaplarını bilemem ama,ben ikisi arasından GS2 yi seçerdim.