2.El Galaxy s2 mi İphone 4s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
donanim hersey zannetmiyorum eger oyle zannetseydim s4 alirdim fakat sizde telin hakkini yemeykn ip4 ney kardesim tek cekirdek cogu oyunda kasiyor ve sisiyor gercekten ios ta tek sisen cihaz ip4 ve ipad 2 ama 4s simiyor fakat s2 ip4 le kiyaslanacak kadar dusmedi son karar arkadasin gitsin baksin istedigini alsin

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
4s galaxy s4le yarisir

MrExpert

MrExpert

Üye
donanim hersey zannetmiyorum eger oyle zannetseydim s4 alirdim fakat sizde telin hakkini yemeykn ip4 ney kardesim tek cekirdek cogu oyunda kasiyor ve sisiyor gercekten ios ta tek sisen cihaz ip4 ve ipad 2 ama 4s simiyor fakat s2 ip4 le kiyaslanacak kadar dusmedi son karar arkadasin gitsin baksin istedigini alsin

sen ip4 ile s2 nin çıkış tarihlerine bak ondan sonra gel buda konuş s2 ye rakip olarak ip4 çıkmıştır ve ip4 ün kastığı oyunları söylermisin bana hangileri ben niye rastlamadım ? mağazada telefonu 10dk inceleyip burda biliyormuş gibi konuşmamanı tavsiye ederim ama tabi sen düzmantık donanım iyiyse cihaz iyidir mantığına bürünmüş bir üyesin biz neyapalım.

vegatablo

vegatablo

Üye
ip 4 gangsyar vegas real racing 3 ikisinde kasiyor most wandetd yollar sonradan geliyor

vegatablo

vegatablo

Üye
bence en iyisi sen git ip3g al ios kullaniyor s4 twn bile iyidir

123ql

Üye
    Konu Sahibi
4s ios kullanmıyomu kardeşim :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
ikisinide kullanmadan konuşmayın bence. abimde s2 var. bende iPhone 4. sana yemin ederim 4 ü bile değilmem s2 ye. git iPhone al. samsung s2'ye desteği kesti neredeyse. 1 Ghz Tek çekirdek işlemci ile 1.2 Ghz Çift çekirdek işlemci aynı ise bide sen 4s'i düşün. 4s al arkana bakma :)

Üst Alt