iPhone 4S vs Galaxy S II

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klsb44mirc

klsb44mirc

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4S vs Galaxy S II
iPhonela galaxy s2 arasında kaldım arkadaşlar tasarım ve özellik bakımından hangisini tercih etmeliyim?
Bir kaç sorum var:

• Galaxy S2 android 4.0a geçecekmi ?
  • Geçerse ne değişecek?
  • Hangi telefonda uygulama konusunda sıkıntı çekmem?
  • Android Marketi duymuştum iPhone için böyle bir uygulama dükkanı var mı?
  • Galaxy S2'de anlık borsa senedi takibi yapılabilecek bir uygulama var mı? (iPhone'daki gibi)
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

anılbaran

anılbaran

Üye
4s benim düşüncem :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sorularının cevaplarını bilemem ama,ben ikisi arasından GS2 yi seçerdim.

ercnshn'

ercnshn'

Üye
Galaxyye içim ısınmıyor bi türlü iphoneyide pek sevmiyorum bazı özellikleri yüzünden en iyisi git nokia n8 e6 felan al düşük gibi gözüksede çok sağlamlar :)

ahmet2552

Üye
iphone varken diğerine paramı verilir yahu

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
1-Kesin bilgi yok.
2-Arayüz ve hız değişecek.
3-İkisindede uygulama sorunu çekmezsin.
4-iPhone için App Store var.
5-Var.

Bana göre galaxy s2 almalısın iPhone sadece gösteriş amaclı telefon :oke:

johnm

johnm

Üye
Galaxy s2 almalısın

android 4 e güncellenecek , ilk part çift çekirdekli telefonlar
android market te istediğin her uygulamayı bulabilirsin bol çeşit ovi store gibi deildir
app store var ama uygulamalar ücretli, ücretsiz uygulamalar pek işine yaramaz
galaxy s2 tasarım ve sağlamlık açısından iphone 4s ten üstün
android 4 ile telefon daha sağlam olucak ama istersen nexus s prime yi al ilk android 4 lü telefon olucak
iphone 4s te flash player yok html 5 desteği her sitede yok
galaxy s2 de flash desteği ve html 5 desteği var hiçbir sitede sıkıntı çekmezsin

bana kalırsa 3300 tl iphone 4s e vereceğine 2 kat daha iyi olan (bana göre) 1600 lira veya indirimleri takip et samsung galaxy s2 al

symbian telefon alayım deme bitmiştir eğer symbian adam akıllı bir sistem olsaydı nokia wp7 ye geçmezdi
ama dersen lumia 800 nasıl diye onuda düşünme uygulama yok markette 35 bin tane uygulama var yarısı çöp
ve nokianın ilk wp7 li telefonu daha iyileri çıkacaktır :naughty:

Not : androidfanboy değilim sadece öz eleştirim eğer iphone 4s le samsun galaxy s i karşılaştırsaydınız iphone 4 derdim :aha: ama ics samsung galaxy s e gelince gene samsung diycem :aha:

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4s her türlü daha üstün ama fiyatı çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
franzliszt

franzliszt

Üye
iphone 4s hertürlü çok üstün istersen 7gblık fullhd film atıp izlersin ama android fat olduğu için 4gb üstü hiçbir dosya atamazsın ayrıca sağlamlık,kalite,destek ve hava olarak on gömlek daha üstün bir cihaz eline alırsan kendi kendinede anlarsın ve yurt dışından 2400tl ye kadar getiriyorlar şuan kaçak 32 gb sahibindene bak görürsün

----------Eklendi @ 20:45:08 ---------- Yazıldı @ 20:44:25 ----------

yukarıdaki yorumada katılıyorum,para işi bu işler, ama kesinlikle iphone daha iyi tartışmam bu konuda

__xXx__

__xXx__

Üye
Vallaha kullanıcısı olarak s2 yi öneririm ama bendeki yazılımsal olarak çok sorun çıkarmıştı ilk başlarda haberin olsun iphone çok pahalıdır ama çevremden alıpta şu sorunu var bu sorunu var diyen duymadım

johnm

johnm

Üye
iphone 4s hertürlü çok üstün istersen 7gblık fullhd film atıp izlersin ama android fat olduğu için 4gb üstü hiçbir dosya atamazsın ayrıca sağlamlık,kalite,destek ve hava olarak on gömlek daha üstün bir cihaz eline alırsan kendi kendinede anlarsın ve yurt dışından 2400tl ye kadar getiriyorlar şuan kaçak 32 gb sahibindene bak görürsün

----------Eklendi @ 20:45:08 ---------- Yazıldı @ 20:44:25 ----------

yukarıdaki yorumada katılıyorum,para işi bu işler, ama kesinlikle iphone daha iyi tartışmam bu konuda

imzanızda sg2 super amoled plus resmi var ama ayfoncusunuz mantık hatası 1

Uruloki

Uruloki

Üye
iphone 4s ama şimdi alma resmi olarak gelmesini bekle derim ben

franzliszt

franzliszt

Üye
imzanızda sg2 super amoled plus resmi var ama ayfoncusunuz mantık hatası 1

mantık hatası değil dostum galaxys2 im ve iphone4 üm var sağlam işin b..nu çıkartarak kullanan bir adam olarak sgs2 gibi bir cihazdan iphone4 verimini alamamaktayım bunun nedeni program yetersizliği ve appstorea karşı olan kalitesizlik yani appstoreun program ve kolaylığı yanında kullanmak program bulmak eziyet sgs2 ye.. buna rağmen mükemmel bir donanım ve video başarısına sahip bir alet , küçük karşılaştırmalardada daima iş programa yöneliyor iphone üstün çıkıyor bu benim fikrimdir biri çıkar derki sgs2 üstün usulce anlatırım.
şuan için söylüyorum; gps performansı,müzik performansı,safari performansı,kullanım kolaylığı , stabilliği,havası,dış malzeme kalitesi,program oyun bolluğu sgs2 den bana göre üstün benim sgs2 de gördüğüm üstünlükler ; ekran ,mkv performansının yüksek bit oranları olsada çok akıcı oynatması,internet yükleme hızı(moskovada olduğum için 21mbitlik internetin nasıl birşey olduğunu görebiliyorum sgs2 de ),kağıt üstünde ram,cpu,romlar daima galaxys2 kazanır ama pratikte değil ( neden kağıt üstünde diyorum , çünkü daha adam gibi program oyun yok donanım var biz halen 10 mb lık dandik program ordusu görüyoruz android markette, appstoreda tam aksine çoşmuş 800-900 mblık programlar salıveriyor garageband bile 500mb, ben kazık yemekten yana değilim iphone alında demiyorum .. bütçen kadar alacaksın marka hiç önemli değil ama karşılaştırma olursa benim ihtiyaçlarım dahilende herzaman iphone daha iyidir rahattır.galaxys2 alanada hayırlı olsun güle güle kullansın derim bu htc içinde geçerli farklı bir marka içinde

----------Eklendi @ 00:37:12 ---------- Yazıldı @ 00:34:36 ----------

birde aşşağıdaki resim sgs2 nin amoledine iphoneunda retinasına dikkat çeken , çekişmeyi hatırlatan ufak bir resim :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Iphone 4S daha ustun bencede.. ama fıyat olarak ona 3300 Tl vermek nasıl ıcıne sinecek onu bılmıyorum. Bı telefon ıcın bu ucret cok fazla gercekten...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone al

pRime.

pRime.

Üye
Iphone 4S daha ustun bencede.. ama fıyat olarak ona 3300 Tl vermek nasıl ıcıne sinecek onu bılmıyorum. Bı telefon ıcın bu ucret cok fazla gercekten...

2600 tl'den başlıyor fiyatı ama yine de pahalı.

Del Rey

Del Rey

Üye
iPhone 4S daha üstün. Ancak fiyatının gereğini karşılamıyor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Iphone 4s birazcık daha üstün bence de ama 3.000 tl'yi kesinlikle haketmiyor. SGS2 derim o fiyatını fazlasıyla hakeder işte.

Kefelon

Üye
benim için para önemli değil diyosan al 4s yi uygulamalarıda parayla yüklüyceksin androidde bari bedava yükleyebiliyosun (korsana hayır ama neyse :D ) ama ben cebimide düşünüyorum uygunfiyata kaliteli birşey almak istiyorum diyosan tabikide GS2 bunları bi kenara bırakıp bana sorarsan GS2 al derim :oke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...