Faturam 246.5 TL geldi bu imkansız öğrenciyim ben yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Faturam 246.5 TL geldi bu imkansız öğrenciyim ben yardım edin :(
Arkadaşlarım avea bana öyle bi kazık attıki aklınız durur. Ben her öğrenci gibi ayda 9 tl ye 120 dk heryone konuşuyordum. Ufak tefekte mesaj yolluyordum toplasan 3-4 tane. Yani faturam 5 ay boyunca en fazla 15-20 tl geliyordu. Taa ki bu aya kadar. Faturamı ödemeye gittiğimde ordaki bayan bana 2 tane faturamın oldugunu söyledi. Bende tamam 2 sini öderim herhalde diyerekten faturalarımın mıktarını söyledi. 1 tanesi 19.50 tl, diğeri 246.5 tl idi. Orada şok olmuştum. Bu nasıl olur flan derken , ablaya dedimki şimdi 19.50 tl'lik faturamı ödeyim şimdi ama kadın 246.50 kuruşluk faturayı kesti. Bende abla 246.5 tl lik faturayı kestin diyince iptal etmeye çalıştı ama olmadı , yani şu an kimliğim orda.. Herneyse gel gelelim avea'nın bana yaptığına. Ben hemen orda aveayı aradım. Müşteri hizmetleri temsilcisi bana faturanız incelenıp bana geri donus yapacaklarını soyledı.Sora geri donuş yaptılar . inceleme sorunsuzmuş. Bende onlardan kendı faturama bakmak ıstıyorum. Hiç bir şey yapmadım bana neden bu kadar fatura kesmeye çalışıyorsunuz dedim.Robot müşteri temsilcisi ise yardım edebıleceğim başka konu varmı diye soru soruyordu. Sinirlerim iyice bozulmuştu. 1 gün sonra e-mail adresime fatura dökümümü göndermişler.Faturamı inceledim.BAKINIZ DİKKATİNİZİ ÇEKİYORUM , BURASI ÇOK ONEMLİ. BENİM TELEFONUM YURTDIŞINDAN GELDİ. YANİ İNTERNET AYARLARI BİLE YAPILMAMIŞ. GPRS NİN G SİNE BİLE GİRİLMİYOR. YANİ AVEA WAP MIDIR HER NEYSE BENİM TELEFONUMU BİLE TANIYIP BANA INTERNET AYARLARIMI GONDEREMEDI.YANİ O TELEFON İNTERNETE GİREMEZ ÇÜNKÜ AYARI YAPILMAMIŞ TELEFONUM SAMSUNG GT-7722. . FATURAMA BAKTIĞIMDA GPRS 02 161.1954 TL yazıyordu. Bu imkansızdı çünkü telefonumda internet adı altında ne wap ne de gprs ayarı vardı. Üstelik saat gece saat 00.28.50 de yapmışlar böyle bir şeyi. Yani anlayacağınız avea tarafında dolandırıldım.Ben öğrenci adamım 246.5 tl değerinde faturayı nasıl ödücem. kafayı yemek üzereyim yardım edin.

greenmile

greenmile

Üye
dolandırıldığını düşünüyorsan mahkemeye ver bu şekilde öyle de böyle de alırlar bu parayı

• Beğen
Tepkiler: Theorem ve okan_okay
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl verecem bunları ben mahkemeye, ben adliyenin önündne bile geçmedim şimdiye kadar yapılırmı bu bana ya :( Aveaya geçtiğim güne lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kardeşim büyük geçmiş olsun. Benim takıldığım nokta şu kadın nasıl olurda 240 liralık faturayı yanlışlıkla keser? Sanki bilerek yapmış gibi geliyor bana. İkinci takıldığım nokta ise 2 adet faturanın gelmesi. Biraz tuhaf. Son olarak gece saat 28:50 nasıl oluyor :) Herneyse, sanırım birşekilde hattından internete girilmiş. Mahkemeye başvur ya da şu müşteri temsilcileriyle tekrar görüş. Senin adına çok üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: okan_okay
greenmile

greenmile

Üye
Nasıl verecem bunları ben mahkemeye, ben adliyenin önündne bile geçmedim şimdiye kadar yapılırmı bu bana ya :( Aveaya geçtiğim güne lanet olsun

adliyeye gideceksin dilekçe yazıp vereceksin ama bu faturadan daha fazla masraf çıkma ihtimali var

Benimde takıldığım bir bölüm var bu 2 fatura aynı dönem içinde mi gelmiş,düzenli faturalarını ödüyorsan 1 ayda nasıl 2 tane fatura geliyor ki? Mahkemeden önce şunları bir açıklığa kavuşturalım

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kardeşim büyük geçmiş olsun. Benim takıldığım nokta şu kadın nasıl olurda 240 liralık faturayı yanlışlıkla keser? Sanki bilerek yapmış gibi geliyor bana. İkinci takıldığım nokta ise 2 adet faturanın gelmesi. Biraz tuhaf. Son olarak gece saat 28:50 nasıl oluyor :) Herneyse, sanırım birşekilde hattından internete girilmiş. Mahkemeye başvur ya da şu müşteri temsilcileriyle tekrar görüş. Senin adına çok üzüldüm.

28:50 değil; 12yi 28 geçe 50. Salise :oke:

• Beğen
okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
2 adet fatura birden gelmedi 19.50 tl ondan bir önceki ayın faturası Sonraki ayda 240 lira. Bir de 00.28.50 derken Gece saat 12 demek ıstedım .o saatte telefonuma kimse dokunamaz.Hem kilit kodu var hem de evde ben ile annemden başka kimse yok yani o saatte ne ben teelefonuma elliyorum ne de kimse.Bu telefonun wap ayarları bile yok diyorum yani avea kafasından uyduruyor gprs olayını.Ayrıyetten şu mahkeme olayındanda cok korkuyorumm :( daha once hic basıma bole bısey gelmedı

greenmile

greenmile

Üye
o zaman tek yol mahkeme perşembe hemen yasal yollara başvur arkadaşım

internetten çıkmasan bile bu kadar fatura gelmez ya ki ayarları olmayan bi telefondan bahsediyoruz

----------Eklendi @ 21:35:08 ---------- Yazıldı @ 21:32:24 ----------

neyinden korkuyosun yahu haksızlığa uğradığından eminsen başvur ama şüphen varsa başvurma :)

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. Bana aveanın genel mudurlugu telefon numarasını verdıler.Dilekçe şeklinde faks çekecekmişim. Sonra bana geri döneceklermiş.Yarın ilk işim faks çekmek olacak. Allah'ıma dua ediyorumda yanlışlık olduğunu fark ederlerde benim gibi bi öğrenciye böyle bir şey yapmazlar.

greenmile

greenmile

Üye
faksı yarın çekme kaybolur gider dilekçe ilk iş günü çek derim ben

----------Eklendi @ 21:51:21 ---------- Yazıldı @ 21:47:41 ----------

şikayetvar.com'a da yazabilirsin seni genel merkezden arayacaklardır,faks unutulur gider.Ama şikayetvar.com'a firmalar çok duyarlı davranıyor,tavsiye ederim

greenmile

greenmile

Üye
yarın çekersem dilekce gitmezmı yani ?

yarında göndersen,ilk iş günü olan perşembede göndersen aynı hiçbi farkı yok.Yani dilekçeyi yarın gönderirsen tatil olduğu için işleme alınmayacak,bu yüzden sen perşembe günü sabahtan gönder faksla anında alırlar.Yarın göndermenin anlamı yok

Burak

Üye
dostum hakkını ara. O faturayıda ödeme.
Kullanmadıgın şeyi neden ödüyosun ki ? Ödeme

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım niye faturali kullanıyorsunuz? Avea faturali hattan mağdur olan binlerce insan oldu ve hepsinden söke söke aldı parayı :(
Faturali hat ögrenci işi değil ve olmamali bence

• Beğen

lord1902

Üye
Avea. Vodafne, turkcell. Asla faturalı kullanmyn

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Babamda kontörlü hattan faturalıya geçmişti geçen sene. Maalesef hiçbir zaman belirtilen ücreti ödemiyor. Herzaman en az 5 lira yukarısını ödüyor. Hattabazen 30 liralık kampanyalarda 100-200 lira fatura geldiği bile olmuştur.

Yani bu faturalı olmanın bir zararı. Bu zararı görenler için hat farketmiyor.

• Beğen
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Daha önce de söyledim iş adamısındır yada ufakta olsa bir iş yerin vardır ticaret yapıyorsundur telefon ihtiyacındır. Bir nevi telefondan konuşmak para kazanmanı sağlıyordur faturalı hattı anlarımda sen öğrenciysen yada öyle para kazanma anlamında hat kullanmıyorsan faturalı hat neyine arkadaşım. 150-200 DK konuşup 3-4 tane mesaj atıyormuşssun bunu kontörlü hatta 20 TL ye de çok rahat hatta fazlasıyla yapardın belki... Neyse geçmiş olsun umarım ödemek zorunda kalmazsın...

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Aveaya o kadar itiraz etmeme rağmen avea bana 246.5 tl yi iteledi :ağlarım: vodafona gecmeyı dusunuyorum. SAKIN AVEAYA GEÇMEYİN ÇOK DOLANDIRICI BİR OPERATÖR BEN DÜŞTÜM SİZ DÜŞMEYİN !

• Beğen
Tepkiler: Burak
erdew

erdew

Üye
Aveaya o kadar itiraz etmeme rağmen avea bana 246.5 tl yi iteledi :ağlarım: vodafona gecmeyı dusunuyorum. SAKIN AVEAYA GEÇMEYİN ÇOK DOLANDIRICI BİR OPERATÖR BEN DÜŞTÜM SİZ DÜŞMEYİN !

Böyle bir tecrübe ögrenmen kötü olmus

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Olay Avea değil arkadaşım faturalı herkesde her operatörde canları yananlar var. Telefon sayesinde para kazanan biri değilsen faturalıdan uzak duracaksın.

Üst Alt