Türkiye'deyken Türkiyeye hoşgeldiniz sms’i + 1309 TL fatura geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demircanumut

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'deyken Türkiyeye hoşgeldiniz sms’i + 1309 TL fatura geldi
Merhaba,

24/09/2011 Tarihinde tatil için bodrum’un akyarlar ilçesine gittim. 1 GB Kapasiteli internet paketim olduğu için ve hiçbir zaman bunu aşamadığım için bodrumda da cep telefonumu kullandım ve internete girdim. Ertesi sabah bana Türkiyeye hoşgeldiniz sms’i geldi ve tahmin ettiğim gibi kos adasından bağlanıldığını tahmin ettiğimden avea yı aradım ve durumu izah ettim. Bana 22 ekimde faturanız kesilecek o tarihe kadar beklemelisiniz denildi.

28/09/2011 Tarihinde istanbula döndüm ve izmire gittim 1 günlüğüne. 29/09/2011 tarihinde cep telefonuma yoğun yurtdışı kullanım bedeli olan 800.00 TL’lik bir faturamın olduğu ve aynı gün yani 29/09/2011 tarihinde ödenmediği taktirde hattımın kısıtlanacağı bildirildi ve izmirde hastanede olduğumdan ve birkaç saat içinde de İstanbul uçağına yetişmem gerektiğinden cep telefonuma en ihtiyacım olan bir gündü. Ama gecikmiş bir faturam olmamasına rağmen ve fatura kesim tarihim olan 22/10/2011 tarihi olmamasına rağmen iletişim özgürlüğü adı altında çarşaf çarşaf reklamlar veren türkiyenin en kurumsal şirketlerinden biri sandığım avea hattımı kısıtladı. Ne Hastanedeki anneme ulaşabildim, ne havayolunu arayabildim nede online check in yapabildim!!!

Uçaktan iner inmez ilgili tutardaki ara ödeme adı altında talep edilen faturayı kredi kartımla ödedim. Ve defalarca ve defalarca bir yetkilinin bana ulaşması için talepte bulundum.
Hiçbir müşteri hizmeti yetkiliniz bana gerekli açıklama yapmadı. Taa ki 20 gün sonra faturalandırma servisinden serhat bey isimli bir şahsın telefonuna kadar.

Sağolsun tüm hikayeyi dinledi ve bana bu tutarın bir depozito gibi ara ödeme olarak alındığı 22/10/2011 tarihinde kesilecek olan fatura tutarımdan düşülerek geri kalanının bana iade edileceği söylendi. Bende 15 yıllık turkcel kullanıcısıyken avea ya geçmiş biri olarak tekrar turkcell e geçmedim ve serhat beyin aylık sabit ücretim üzerinden P indirim jestini ( yaklaşık 17.50 TL) hoş karşıladım ve 22 ekimi bekledim.

Bu süre içerisinde 800 TL lik yaptığım ödemeye istinaden bir faturanın hem fiziki hemde e mail olarak gönderilmesini istememe rağmen; iş bilmez ve bir o kadar saygısız müşteri hizmetlerinizden bir tanesi benle dalga geçer gibi 23/08/2011-23/09/2011 arası dökümümü hem fiziki 15 posta olarak iş adresime hemde iş mailime göndermiş. Özellikle 24/09/2011 den sonrasını talep edip ve sadece ödediğim tutarın faturasını istemem rağmen ama bana dalga geçer gibi 23/09/2011 tarihine kadar olan döküm gönderiliyor ve kel alaka bir şey yapılıyor.


23 ekimde faturamın kesilmiş olacağı düşüncesiyle avea müşteri hizmetlerini aradım.ve faturamın kesildiğini ama detaylarının 27/10/2011 tarihinde alınabileceği söylendi.

23 ekimde faturam kesiliyor ama hiç ama hiç kimse bana ne kadar olduğunu ve detaylarını söylemiyor.


Bugün 27/10/2011. Ben ilk başta ödediğim 800 TL’lik faturamın iadesi için çabalarken bugün 509 TL lik yeni bir fatura ile şok oldum!!! Aradım yine ve yine ilgisiz bir müşteri temsilcisinin programlanmış sesini dinledim. Fatura detay Dökümümü istememe rağmen hala dökümüm bana ulaşmadı ve şimdi de 7 kasımı beklemem söyleniyor.


Bugün tüm hukuki işlemlere başlayacağımı, tüm kurumsal hatlarının avea olduğu bir bankanın genel müdürlüğünde çalıştığımı ve gerek insan kaynakları gerek ilgili bölümlerle görüşüp kurumsal hatlarımızın başka bir gsm operatörü ile değiştirilmesi için elimden gelen tüm çabayı sarfedeceğimi, 15 yıllık turkcelli iken aveaya geçmiş bir mağdur müşteriniz olduğumu ve tüm hukuki yollara başvuracağımı ve biran önce başka bir şebekeye geçeceğimi, bundan sonra şirketinizle hiçbir şekilde çalışmayacağımı ve çalışmayacağım gibi sosyal ve iş çevremdeki herkesi bu nahoş durumdan haberdar ederek sizinle çalışmamaları gerektiğini bildireceğimi ve yurtdışına çıkmadığımı gerek pasaportumaki giriş çıkış mühürleriyle gerek ilgili birimlerden alacağım belge ile ispat edip sonuna kadar hakkımı arayacağımı ve 1400 TL maaş alırken 1309 TL (800+509) gibi bir faturayı asla ve asla ödemeyeceğimi tarafınıza bildiririm.



İlgili konularda bana dönüş yapılması hususunu

Bilgilerinize sunarım.
Umut D./Bankacı
 


Burak

Üye
durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Kesinlikle mahkemeye başvurmalısınız.
 
erdew

erdew

Üye
bir avea mahduru daha cok gecmis olsun umarım en kısa zamanda sonuca ulasırsın bence herkes aveadan uzak durmalı
 
greenmile

greenmile

Üye
Tam Turkiye'ye hos geldiniz demisler yani.Sonucu merakla bekliyoruz
 

Burak

Üye
aynen merakla bekliyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt