ben faturasiz yikilan paket kullaniyordum 10 ay kadar oldu. bu hafta avea bana bir iyilik yapti. eger hattimi faturali ya tasirsam -yani bu tarifeye- bir sene boyunca aylik 10 tl indirim kazanacagimi mesaj attilar. ee ben de kacirmadim tabii. hemen sazanlama.

yanliz su var ki msteri hizm. tam bir fiyasko. benim hattimda 10 lira vardi. bundan nasil faydalanabilirim die sordum. ilk basta bana musteri hizm. arayip bu bakiyenin ilk faturadan dusulecegini soylediler. aradim bu sefer de bana ;bu islemi avea.com dan yapmam gerektigini soylediler. siteyi talan ettim. nerdeyse 4 saat. ama yok bulamadim. tekrar aradim saygi deger mus. hizm. karsidaki kisi bu seferde bana benim hicbirsey yapmamam gerektigini ve bu islemin zaten otomatik olarak yapilacagini soyledi. basimdan gecenleri soyledigim de ise cevap alamiuorum artik ilk faturamizi gorecegiz. dogrusu ben bu ay odemem olmayacagini bekliyorum cunku; ayin 9unda gecis yaptim. 27sine kadar 18 gunluk ucretten 10 lira indirim ve 10 lira eski bakiye dususu. fatura ne gelecek bakalim. paylasinca birilerine yardimci olabilecegini dusunerek yazdim.