okan_okay
Üye
Faturam 246.5 TL geldi bu imkansız öğrenciyim ben yardım edin :(
Arkadaşlarım avea bana öyle bi kazık attıki aklınız durur. Ben her öğrenci gibi ayda 9 tl ye 120 dk heryone konuşuyordum. Ufak tefekte mesaj yolluyordum toplasan 3-4 tane. Yani faturam 5 ay boyunca en fazla 15-20 tl geliyordu. Taa ki bu aya kadar. Faturamı ödemeye gittiğimde ordaki bayan bana 2 tane faturamın oldugunu söyledi. Bende tamam 2 sini öderim herhalde diyerekten faturalarımın mıktarını söyledi. 1 tanesi 19.50 tl, diğeri 246.5 tl idi. Orada şok olmuştum. Bu nasıl olur flan derken , ablaya dedimki şimdi 19.50 tl'lik faturamı ödeyim şimdi ama kadın 246.50 kuruşluk faturayı kesti. Bende abla 246.5 tl lik faturayı kestin diyince iptal etmeye çalıştı ama olmadı , yani şu an kimliğim orda.. Herneyse gel gelelim avea'nın bana yaptığına. Ben hemen orda aveayı aradım. Müşteri hizmetleri temsilcisi bana faturanız incelenıp bana geri donus yapacaklarını soyledı.Sora geri donuş yaptılar . inceleme sorunsuzmuş. Bende onlardan kendı faturama bakmak ıstıyorum. Hiç bir şey yapmadım bana neden bu kadar fatura kesmeye çalışıyorsunuz dedim.Robot müşteri temsilcisi ise yardım edebıleceğim başka konu varmı diye soru soruyordu. Sinirlerim iyice bozulmuştu. 1 gün sonra e-mail adresime fatura dökümümü göndermişler.Faturamı inceledim.BAKINIZ DİKKATİNİZİ ÇEKİYORUM , BURASI ÇOK ONEMLİ. BENİM TELEFONUM YURTDIŞINDAN GELDİ. YANİ İNTERNET AYARLARI BİLE YAPILMAMIŞ. GPRS NİN G SİNE BİLE GİRİLMİYOR. YANİ AVEA WAP MIDIR HER NEYSE BENİM TELEFONUMU BİLE TANIYIP BANA INTERNET AYARLARIMI GONDEREMEDI.YANİ O TELEFON İNTERNETE GİREMEZ ÇÜNKÜ AYARI YAPILMAMIŞ TELEFONUM SAMSUNG GT-7722. . FATURAMA BAKTIĞIMDA GPRS 02 161.1954 TL yazıyordu. Bu imkansızdı çünkü telefonumda internet adı altında ne wap ne de gprs ayarı vardı. Üstelik saat gece saat 00.28.50 de yapmışlar böyle bir şeyi. Yani anlayacağınız avea tarafında dolandırıldım.Ben öğrenci adamım 246.5 tl değerinde faturayı nasıl ödücem. kafayı yemek üzereyim yardım edin.
Aveaya geçtiğim güne lanet olsun
Herneyse, sanırım birşekilde hattından internete girilmiş. Mahkemeye başvur ya da şu müşteri temsilcileriyle tekrar görüş. Senin adına çok üzüldüm.
vodafona gecmeyı dusunuyorum. SAKIN AVEAYA GEÇMEYİN ÇOK DOLANDIRICI BİR OPERATÖR BEN DÜŞTÜM SİZ DÜŞMEYİN !