Hukuk61
Üye
30TL'ye 500DK-2000MS-SINIRSIZ İNTERNET-BU TARİFEYİ KULLANIP FATURASI NORMAL GELEN VARMI??
arkadaslar ben bu tarifedeyim 10 gündür, güncel faturamı sorguluyorum 36 tl fln diyor,2 tl si tamam sorgulama ücreti ama 4 tl nerden geldi onu bilmiyorum,aradıgımda fatura kesilmeden bişe diyemiyoruz diyolar anlamadım bişe. neyse mesele o değil..
sınırsız internet tamam güzelde müşteri hizmetleri diyorki ;"yurtiçi wap ve yurtdısı avea internet üzerinden data aramalarını bu sınırsız internet paketi kapsamında olmaz" ayrıca ücretlendirilir.Peki ben avea wap ,avea internet üzerinden yurtdısı yurt içi ayrımını neye göre yapıcam? girdiğimz sitelerin hangisi yurtiçi hangisi yurtdısı nerden bilicem bunun kıstası ne? internet paket aşımı fln söz konusu olursa çok milletin canı yanar bunu kontrol edebilirmiyiz? Bu tarifeyi kullanıp faturası gelen varmı?
Ayrıca telefonu kablo ile pcye baglayıp kullansak,farklı ücretlendirme olurmu?
sınırsız internet tamam güzelde müşteri hizmetleri diyorki ;"yurtiçi wap ve yurtdısı avea internet üzerinden data aramalarını bu sınırsız internet paketi kapsamında olmaz" ayrıca ücretlendirilir.Peki ben avea wap ,avea internet üzerinden yurtdısı yurt içi ayrımını neye göre yapıcam? girdiğimz sitelerin hangisi yurtiçi hangisi yurtdısı nerden bilicem bunun kıstası ne? internet paket aşımı fln söz konusu olursa çok milletin canı yanar bunu kontrol edebilirmiyiz? Bu tarifeyi kullanıp faturası gelen varmı?
Ayrıca telefonu kablo ile pcye baglayıp kullansak,farklı ücretlendirme olurmu?

kaç aydır kullandığım paketin hızını biliyorum sağol