30TL'ye 500DK-2000MS-SINIRSIZ İNTERNET-BU TARİFEYİ KULLANIP FATURASI NORMAL GELEN VARMI??

Sponsorlu Bağlantılar

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
30TL'ye 500DK-2000MS-SINIRSIZ İNTERNET-BU TARİFEYİ KULLANIP FATURASI NORMAL GELEN VARMI??
arkadaslar ben bu tarifedeyim 10 gündür, güncel faturamı sorguluyorum 36 tl fln diyor,2 tl si tamam sorgulama ücreti ama 4 tl nerden geldi onu bilmiyorum,aradıgımda fatura kesilmeden bişe diyemiyoruz diyolar anlamadım bişe. neyse mesele o değil..
sınırsız internet tamam güzelde müşteri hizmetleri diyorki ;"yurtiçi wap ve yurtdısı avea internet üzerinden data aramalarını bu sınırsız internet paketi kapsamında olmaz" ayrıca ücretlendirilir.Peki ben avea wap ,avea internet üzerinden yurtdısı yurt içi ayrımını neye göre yapıcam? girdiğimz sitelerin hangisi yurtiçi hangisi yurtdısı nerden bilicem bunun kıstası ne? internet paket aşımı fln söz konusu olursa çok milletin canı yanar bunu kontrol edebilirmiyiz? Bu tarifeyi kullanıp faturası gelen varmı?

Ayrıca telefonu kablo ile pcye baglayıp kullansak,farklı ücretlendirme olurmu?

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Güncel tutarı dikkate alma yurtdışı internet dediği hattını Türkiye dışında kullanırsan paket dışı olur ondan söz ediyor.İnternet sınırsız paket aşım sorunu yok.

---------- Eklendi @ 19:27:39 ---------- Yazıldı @ 19:24:04 ----------

Birde yurdışı,yurtiçi olması sitenin bulunduğu yerle ilgili değil.Ona bakarsan hiçbir siteye giremezsin %99'u yurtdışı sunucularını kullanıyor.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ya bu yeni nesilde SES INTERNET YADA SMS sorgusu yaparken herhangi bi ücret gidiyor mu fatura sorgulamasında gidiyor ama bu konuda bilgim yok :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yurt içi her yöne görüşmeler kaç
saniyede bir ücretlendirilir? 6 saniyede bir ücretlendirilecektir. Hatta ait güncel borç bilgisi nasıl
öğrenilebilir? Güncel borç bilgisi "GUNCEL" yazıp
5555'e gönderilerek son birkaç güne
kadar olan faturalanmamış kullanım
tutarı öğrenilebilir. Bu servisten alınan
her bilgi mesajı 0,99 TL olarak
ücretlendirilir. Tarifeler kapsamında kalan dakika
miktarı nasıl öğrenilebilir? "SES" yazılıp 5555'e SMS
gönderildiğinde kalan dakika bilgisi
ÜCRETSİZ olarak öğrenilebilir. Her yöne
dakikaların %80'i ve %100'ü
kullanıldığında sistemden SMS ile
otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Tarifeler kapsamında kalan SMS
miktarı nasıl öğrenilebilir? "SMS" yazılıp 5555'e SMS
gönderildiğinde kalan SMS bilgisi
ÜCRETSİZ olarak öğrenilebilir. Her yöne
SMS'lerin %80'i ve %100'ü
kullanıldığında sistemden SMS ile
otomatik olarak bilgilendirme yapılmaktadır. Tarifeler kapsamında kalan cepten
internet miktarı nasıl öğrenilebilir? "INTERNET" yazılıp 5555'e SMS
gönderildiğinde hız düşümü
gerçekleştirilecek olan 2 GB'lık
kullanıma ulaşılması için kalan cepten
internet kullanım hakkı bilgisi
ÜCRETSİZ olarak öğrenilebilir. 2 GB'ın %80'i ve %100'ü kullanıldığında
sistemden SMS ile otomatik olarak
bilgilendirme yapılmaktadır.

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler bilgilendirmen icin,sen bu tarifedemisin arkadasim? Telefonu modem olarak pcye baglayarak kullandiysan bi sorum daha olabilirmi:)

Gamzemustafa

Üye
Telefonu modem olarak kullanıp msn'den görüntülü olarak konusmaya ek ücret ödeniyor mu.bnde yeni nesil 1500 kullanıyorm.sınırsız internetim war.

Gamzemustafa

Üye
Bnde yeni nesil 1500 tarfsndeyim.telefonmdan blgisayarıma cewirmeli internetle bağlayıp msn den görntülü konusunca ek ücret öder miyim.cwplrnz icn simdidn tskrler...

Hukuk61

Hukuk61

Üye
    Konu Sahibi
msn için de ayrıca ücret ödemezsiniz.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
bende bugün itibariyle yeni geçtim.(40tlik tarife) ama geçen deneme amaçlı arkadaşın kontürlü 1gb kotalı net paketini test ederken pc den hertürlü programı denedim.sayfalarda rahat rahat dolaştım.herhangi bir ücretlendir me olmadı bilginiz olsun.

hidayet02

hidayet02

Üye
fatura Sorgusu icin 9333 ü ücretsiz Arayabilirsiniz ve Güncel Kalan Bedava Dakikalarınızı Ögrenebilirsiniz. Fatura Sorgusu icin Ayrıca 4441500 Bedava Dakikalarınızlada Arayabilirsiniz. Bedava Dakikalarınız Yoksa Dakikada 0.45 Kurusla Ücretlenirsiniz. Direk Olarak Musteri Hizmetlerini 500 den Aramayınız, Çünkü Bedava Dakikanız Olsa Bile Dakikada 0.45 Bakiyenizden Düser... Güncel Yazıp 5555 e Gondererek Sorgu Yapmayınız. Hem 0.90 kurus Duser Bakiyenizden, Hemde Kampanyasız Fatura Tutarını Ogrenerek Yanılırsınız...

Saygılarımla...

gscangs

gscangs

Üye
arkadaşlar bende bu tarifeyi aldım ama faturalılarda 200 300 gibi fatura gelebiliyormuş korkmaya başladım açıkçası napsam tarife mi değiştirsem

hidayet02

hidayet02

Üye
arkadaşlar bende bu tarifeyi aldım ama faturalılarda 200 300 gibi fatura gelebiliyormuş korkmaya başladım açıkçası napsam tarife mi değiştirsem

Ne Alaka Kardesim? Ben Yeni Nesil 1000 Tarifesinl Kullanıyorum ve 3 Ayımı Doldurdum. Gayet Memnunum. Sana Verilen 500 dk Sen Kalkıp 1000 dk Konusursan 300 de Gelir 500 de Gelir. 9333 ü Ücretsiz Ara Kalan Dakikanı Kalan Sms ini Ücretsiz Öğren. Zaten internet Sınırsız. Kullan Kullanabildiğin Kadar. İster Cepte Kullan, İster Pc de Kullan...

gscangs

gscangs

Üye
Ne Alaka Kardesim? Ben Yeni Nesil 1000 Tarifesinl Kullanıyorum ve 3 Ayımı Doldurdum. Gayet Memnunum. Sana Verilen 500 dk Sen Kalkıp 1000 dk Konusursan 300 de Gelir 500 de Gelir. 9333 ü Ücretsiz Ara Kalan Dakikanı Kalan Sms ini Ücretsiz Öğren. Zaten internet Sınırsız. Kullan Kullanabildiğin Kadar. İster Cepte Kullan, İster Pc de Kullan...

peki benim hat bugün açıldı hesap kesim ne zaman olur 3 gün sonra benden 30 tl istemesinler :)
yoksa ben kullanmaya başladıktan sonra 1 ay mı oyur

hidayet02

hidayet02

Üye
peki benim hat bugün açıldı hesap kesim ne zaman olur 3 gün sonra benden 30 tl istemesinler :)
yoksa ben kullanmaya başladıktan sonra 1 ay mı oyur

Her Ayın 27 sinde Hesap Kesilir. Ben Hesap Kesiminden 1 Hafta Öncesinde Faturalıya Geçtim, 1 Haftalık Faturam 8 Tl . Sabit Ücretim 40 Tl. Yani Kullandıgın Kadar Gelir En Fazla 8-9 TL Gelir

place3461

place3461

Üye
arkadaşlar bu kullandığınızın internet hızı değişiyor mu şuan 1 gb olanı kullanıyorum hız sabit bunda nasıl

gscangs

gscangs

Üye
Her Ayın 27 sinde Hesap Kesilir. Ben Hesap Kesiminden 1 Hafta Öncesinde Faturalıya Geçtim, 1 Haftalık Faturam 8 Tl . Sabit Ücretim 40 Tl. Yani Kullandıgın Kadar Gelir En Fazla 8-9 TL Gelir

mail atmıştım dönüş yaptılar ayın 27 si hesap kesim tarihiymiş benden 8 günlük falan kullanım bedeli alacaklarmış bugün yarın kullanmaya başlarım artık aslında bu tarifeyi gsmobile dende yapsaydı ona geçerdik ama yok heralde

1 GB Lik Pakette Hızda Düşüş Olmaz...

ama 1gb tı geçince gelecek faturadan bayağı tansiyon düşüklüğü olur heralde çok dikkatli olmak lazım bende şu an vodafonun cepnet paketi var ayda 4 gb rahat oluyor 8 tl veriyorum şimdi avea da oldu bakalım hangisi daha iyi olacak

place3461

place3461

Üye
1 GB Lik Pakette Hızda Düşüş Olmaz...

ben zaten 1 gb internette düşüş olur mu demedim:D kaç aydır kullandığım paketin hızını biliyorum sağol:D ben bu sınırsız olan internet paketinin hızını dedim ama tahminim ki değişmiyor avea diğer operatörler kadar saçma bir internet paketi çıkaracağını sanmıyorum:)

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Normal geliyor

gscangs

gscangs

Üye
arkadaşlar vodafonda direk pc suite ile giriyordum avea da herhangi bir ayar yapmaya gerek varmı modem olark kullanmak için
tarifem yeni nesil 500 tarifesi

- - - Eklendi - - -

birde internet kısmında miktar gözüküyor ondan sonra fazla para almazlar deme ya

Üst Alt