N8 Symbian Belle Madness CFW V2.1 Güncellendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
biliyorum da bunlarin farkli oldugunu sen benden daha iyi biliyorsun. Ishte ben de bilmemistim ilk evvelde... Yukledim sonra okudum yalnizca rm 596 icin oldugunu ) telefon acilmadi... 4 saate ancaq duzelte bildim ) geri dondurdum. Hem de turkce )
tamam senin bi bilgin varmi? Ne zaman cikar? Biktim bu unofficial bilgilerden ve yalanci official vadlerden..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Madness 3 Yarın yüklenecektir. Madness 3 test durumu: BAŞARILI. Yüklediğinize değecek.

----------Eklendi @ 20:20:32 ---------- Yazıldı @ 20:19:03 ----------

biliyorum da bunlarin farkli oldugunu sen benden daha iyi biliyorsun. Ishte ben de bilmemistim ilk evvelde... Yukledim sonra okudum yalnizca rm 596 icin oldugunu ) telefon acilmadi... 4 saate ancaq duzelte bildim ) geri dondurdum. Hem de turkce )
Nasıl geri döndürdün? Bazı arkadaşlar C7 C6-01 E6 E7 downgrade yapmak istiyordu ondan.

Emil_Ceferli

Üye
hic sadece kac saat aradim ve 24.xxx buldum firmware. Tam hatirlamiyorum. O zaman 25.007 yokdu. Onu buldum ve flash atdim phoenixle. Aynen belleyi kurugumuz kibi onu kurdum acildi

n000k

n000k

Üye
Madness 3 Yarın yüklenecektir. Madness 3 test durumu: BAŞARILI. Yüklediğinize değecek.

Nasıl geri döndürdün? Bazı arkadaşlar C7 C6-01 E6 E7 downgrade yapmak istiyordu ondan.
bayram hediyesi niyetine mi?? :D hadi bakalım yarın şu v3 e kavuşalım (h)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman gelecek sarj durumu nasil kurtulus40 tan gecmeli miyim efekt yuklencek mi
Şarj durumu çok iyi. Hızlandırıldı. Efektler C:/Animations/Effects içine atılıyor. Denemeni tavsiye ederim. Ve ayrıca yardımları için kurtulus40'a teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 20:32:13 ---------- Yazıldı @ 20:26:29 ----------

hic sadece kac saat aradim ve 24.xxx buldum firmware. Tam hatirlamiyorum. O zaman 25.007 yokdu. Onu buldum ve flash atdim phoenixle. Aynen belleyi kurugumuz kibi onu kurdum acildi
İlginç. Direk downgrade yapılmıyor diye biliyordum.

Emil_Ceferli

Üye

kardesh ama senden bi shey istiyicem. Olur mu olmaz mi bilmiyorum...

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
N000K bu sürümü hayli hayli beğeneceksin.

----------Eklendi @ 20:33:29 ---------- Yazıldı @ 20:33:01 ----------

kardesh ama senden bi shey istiyicem. Olur mu olmaz mi bilmiyorum...
Tamam sorabilirsin.

sand_storm

sand_storm

Üye
ya arkadaşlqr benim telefonuma arama gelince ekran açılmıyor.tuş kilidini açınca açılıyor acaba neden oluyor bilen varmı

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlqr benim telefonuma arama gelince ekran açılmıyor.tuş kilidini açınca açılıyor acaba neden oluyor bilen varmı
Tüm dosyaları refurb olarak yüklediğine emin misin?

----------Eklendi @ 20:35:08 ---------- Yazıldı @ 20:34:53 ----------

Yazılımsal bir sorun.

Emil_Ceferli

Üye
N000K bu sürümü hayli hayli beğeneceksin.

----------Eklendi @ 20:33:29 ---------- Yazıldı @ 20:33:01 ----------

Tamam sorabilirsin.

bak shimdi ben turkce versiyon yazdim. Dili turkce. Ama euro 2 oldugundan telefon klavyesinde y ve z yerleri farkli, semvoller karisik.... Dolayisiyla, ben turkce yazilim istiyorum amma klavye ingilis klavyesi. Onu da bulamiyorum. Sanirim orijinali bulunmaz. Cevirmek olur sadece oylemi?

n000k

n000k

Üye
bence tekrar flaş at.. ve madness ın dediği gibi refurbish bas!!

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bak shimdi ben turkce versiyon yazdim. Dili turkce. Ama euro 2 oldugundan telefon klavyesinde y ve z yerleri farkli, semvoller karisik.... Dolayisiyla, ben turkce yazilim istiyorum amma klavye ingilis klavyesi. Onu da bulamiyorum. Sanirim orijinali bulunmaz. Cevirmek olur sadece oylemi?
Orjinali yakında çıkar. İstersen bir gün ilgilenelim? Hackli bir cfw yaparız?

Emil_Ceferli

Üye
yok kardesim bence cikmaz o. Ingiliscede ingilizce klavye. Turk olan da euro 2. Alman, fransiz ve saire. Bunun da klavyesi farkli. Yapabilirmisin bi gun bana? Cok makbul gecer guzel kardesim

sand_storm

sand_storm

Üye
yok onunla alakalı değil ben telefona belle yüklemiştim sonra üzerine anna yükleyince telefon daha açılmadı ve kvk ya verdim.sonra kvk dan cihaz değişimi diye yeni n8 verdiler. ogünden beri böyle yani.orjinal anna yüklemişlerdi.yine sorun aynıydı.belki yazılım hatası diye tekrar belle yükledim sorun aynı.olmazsa tekrar verecem teli kvk ya

Emil_Ceferli

Üye
Madness, kardesim ozel mesaj olarak yazamadim burdan yaziyim. shimdi n8 de virtual klavye var. giris seceneklerinden giris dilini ingilizce ve ya turkce yapabiliyoz. bende de oyle. ama e7 de kendi qwerty klavyesi de oldugu icin o klavyede degismek mumkunsuz. yani, qwerty yerine qwertz klavye olmus. y yazilan c diye cikiyor, ve s. bi cok semvoller karisik. duzelmiyor da. telefondaki virtual klavye dili degishse de bu degishmiyor. ne yapa bilirim??? bana oyle bi yazilim lazim ki, her sheyi turkce olsun. bi tek bu klavye ingilizce... yani klavyede yazilani bastigimda ishte o simvol ciksin!!! deliricem ya. bu ne :)

n000k

n000k

Üye
yok onunla alakalı değil ben telefona belle yüklemiştim sonra üzerine anna yükleyince telefon daha açılmadı ve kvk ya verdim.sonra kvk dan cihaz değişimi diye yeni n8 verdiler. ogünden beri böyle yani.orjinal anna yüklemişlerdi.yine sorun aynıydı.belki yazılım hatası diye tekrar belle yükledim sorun aynı.olmazsa tekrar verecem teli kvk ya
o zaman keşke verseydin hemen be kardeşim anında yine cihaz değişimi alırdın.. bence bayramdan sonra hemen götür.. yani anna yükle öyle götür ver geri sorunu bildir..

sand_storm

sand_storm

Üye
o zaman keşke verseydin hemen be kardeşim anında yine cihaz değişimi alırdın.. bence bayramdan sonra hemen götür.. yani anna yükle öyle götür ver geri sorunu bildir..
bayramdan sonra verecem zaten. Acaba diyorum bellenin üzerine anna mı yüklesem belki bu sefer anakart değişir.ozaman sorun otomatikmen çözülür.

n000k

n000k

Üye
bayramdan sonra verecem zaten. Acaba diyorum bellenin üzerine anna mı yüklesem belki bu sefer anakart değişir.ozaman sorun otomatikmen çözülür.
yani teli yine öldürüpmü vermeyi düşünüyorsun?? ee zaten aynı şey yüzünden tel değişmedimi senin? bu sefer işkillenebilirler ama? valla ne bileyim.. en iyisini yine sen bilcen.. ama bence kurtul bu telden.. bi eksikliği var gibi bu telin..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Dostum yeni surumuzde rofs2 icine baska diller ekleyebilirmiyim? yeteri kadar yer olcak mi? bana hem okuma hem yazma dili lazim..6-7 mb kadar yer lazim..kurtulusunkinde olmadi 3mb eksik kaldi..calismalar cok guzel tesekkur eder basarilar dilerim..

Üst Alt