Nokia 5800 v60.0.003 Güncellemesi Çıktı [20.10.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
sakın güncelleme harcarsın telefonu orjinal yazılıma dönüp güncellemen lazım

Ne güzel işte, güncelledikten sonra harcar telefonu bayağı para elde eder, V60 gibi efsane yazılımı yüklüyor sonuçta :D

melohit

Üye
bendede işleniyor dio devamı gelmio wifiden denersem olurmu sence ?

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
vay be 2 yıl aradan sonra bu yazılım çıktı ya artık gözüm arkada kalmaz gerçi ben androidliyim ama bu v60 bölümün en tartışılan konusu desek yalan olmaz

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonda çıkıyor yüklenmiyor hata veriyor pc den yüklemeye çalışıyorum ovi suitede çıkmıyor bi yardım edin arkadaşlar :hmmm

hamdi mert

hamdi mert

Üye
ben telden denedim telde hacli ve widgetli v101 fw var olmadı indiriyor fakat güncelleniyor çubuğu hiç dolmadan açılıyor ve açılınca güncelleme uyumlu değil diyor ovi den yazılım güncelle dersek dongrade yapıp v007 mi yapıyor diyeceğim binim ovi suite son sürüm arıyor fakat hiçbir güncelleme bulmuyor yenile diyincede durum aynı v101 olduğundan olabilir mi?

vahos

Üye
tarayıcı bazı internet sitelerindeki videoları açmaya başladı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Rambo sen bundan daha iyisini yapardın dimi :D

mito1172

mito1172

Üye
telefondan güncellemeyi sorunsuz yaptım. tuş kilidi güzel olmuş, internet tarayıcısıda. güncellemeden sonra önceki ayarlarda değişmedi ve hiçbir uygulama silinmedi. sanki hızlamış gibi geldi bana ramde iyileştirme doğru. yanlız bende bi gariplik var yani güncellemeden öncde öyleydi. netteki videoları görüntüsüz müzik dosyası gibi açıyor ses var görüntü yok açarkende şu uyarı geliyor mp4 format tamam diyorum sadece ses dosyası olarak açılıyor bunun sebebini çözemedim. bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

mucahit215

Üye
v52 de şarjım çok güzel gidiyodu..v60a geçtim,bi video,2 müzik dinle hemen batarya zayıf diyor..v52ye tekrar geçebilme şansım var mı?

anaconda21

Üye
arkadaşlar ben dün akşam güncelledim hemde 2 tane 5800 güncelleme esnasında bir sorun olmadı yeni gelen özellikler ise slide unlock, internet tarayıcı ve menüde hızlanma bunları fark ettim v52 de menü birazda olsa ağır çalışıyordu şimdi hızlanmış öyle ahım şahım özellikler olmasada sonuçta yinede 5800 kullanıcıları için güncelleme ideal oldu

sensizmcanim

Üye
arj-kadaslar unlem ısaretı cıkıyo guncelenmıyo yardımcı olurmusunuz

mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefondan güncellemeyi sorunsuz yaptım. tuş kilidi güzel olmuş, internet tarayıcısıda. güncellemeden sonra önceki ayarlarda değişmedi ve hiçbir uygulama silinmedi. sanki hızlamış gibi geldi bana ramde iyileştirme doğru. yanlız bende bi gariplik var yani güncellemeden öncde öyleydi. netteki videoları görüntüsüz müzik dosyası gibi açıyor ses var görüntü yok açarkende şu uyarı geliyor mp4 format tamam diyorum sadece ses dosyası olarak açılıyor bunun sebebini çözemedim. bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
o hatayı biliyorum.bazı videolarda yapıyor bunu.ucplayer ya da julyplayer ile o videoları açmayı deneyin.

----------Eklendi @ 20:42:14 ---------- Yazıldı @ 20:40:22 ----------

v52 de şarjım çok güzel gidiyodu..v60a geçtim,bi video,2 müzik dinle hemen batarya zayıf diyor..v52ye tekrar geçebilme şansım var mı?
maalesef şimdilik yok.ama hack yaptıysanız aio patch isimli konuma göz atmanızı öneririm.
aio patch

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaşlar tarayıcının resimlerini koyar mısınız rica ediyorum

Telefonu güncelledim eski tarayıcının görüntüsünü nereden bulabilirim ki

----------Eklendi @ 20:59:04 ---------- Yazıldı @ 20:55:14 ----------

arkadaşlar, şimdi fark ettim, bu versiyonda mesaj yazarken türkçe karakter girdiğinizde "indirgenmiş destek" özelliği artık çalışmıyor..
yani mesajın içeriğinde türkçe karakterler varsa, her karaktere fazladan 3 karakter daha ekliyor.
mesaj ayalarında "tam destek" veya "indirgenmiş destek" seçseniz bile durum aynı..

misal,mesaj içeriğine "karşılık" kelimesi yazdınız, 8 karakter yerine bunu 16 karakter gibi algılıyor.
bu benim için çok büyük bir eksiklik.. özellikle mesaj sık sık kullanan arkadaşlar için de sorun olacaktır bu..

Evet aynen senin dediğin gibi ne yazılım miş

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Biri şu v60ı modlasin da şu hataları halleder ve home screen vs eklerse çok hoş olur :)

savaronajointed

savaronajointed

Üye
yahu bu telefonda ram yok rom yok neye uğraşıyoruz hala :D
v:1.000.000.000 gelsede yapacak pek bir şey yok ...

ilyasozer

Üye
arkadaşlar bende sunucu sertifikasi güvenilir deyil diyor bilen varmı?

sado_27

sado_27

Üye
Arkadaşlar kimse guncellemesın bu nokıa nın oyunu baksanıza kendı sıtelerınde bıle yok ovı storede yok nokıa softwarede yok nafırımde yok nokıa cwf yapımını engellemek ıcın bunu yaptı sadece telden guncellenıyor yoksa nokıa coktan kendı sıtelerınde bas bas bagırırdı benım gorusum bu

Enki_omk

Üye
menüde örn.mesajlardayken seçenekler dediğimizde en üstte çıkan * açık uygulamaları göster* butonu yok.s ne açık ne kapalı bakamıyorum bu nasıl bir sürümdür yaw.s

----------Eklendi @ 04:08:27 ---------- Yazıldı @ 03:55:30 ----------

evet ilk hatayı verdi.s resetleyince geldi şu an buton aktif.. Telefon or.....u oldu valla yaa!..

ilkertoksoz

Üye
arkadaşlar ben de yeni güncelleme ekrana gelip güncelleme yapamayanlardanım. Bana yardımcı olursanız minnettar olurum. Saygılar

Üst Alt