Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
sakın güncelleme harcarsın telefonu orjinal yazılıma dönüp güncellemen lazım
Ne güzel işte, güncelledikten sonra harcar telefonu bayağı para elde eder, V60 gibi efsane yazılımı yüklüyor sonuçta

sakın güncelleme harcarsın telefonu orjinal yazılıma dönüp güncellemen lazım

Hangi sitedeymıs o link atsana bitarayıcı bazı internet sitelerindeki videoları açmaya başladı

o hatayı biliyorum.bazı videolarda yapıyor bunu.ucplayer ya da julyplayer ile o videoları açmayı deneyin.telefondan güncellemeyi sorunsuz yaptım. tuş kilidi güzel olmuş, internet tarayıcısıda. güncellemeden sonra önceki ayarlarda değişmedi ve hiçbir uygulama silinmedi. sanki hızlamış gibi geldi bana ramde iyileştirme doğru. yanlız bende bi gariplik var yani güncellemeden öncde öyleydi. netteki videoları görüntüsüz müzik dosyası gibi açıyor ses var görüntü yok açarkende şu uyarı geliyor mp4 format tamam diyorum sadece ses dosyası olarak açılıyor bunun sebebini çözemedim. bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
maalesef şimdilik yok.ama hack yaptıysanız aio patch isimli konuma göz atmanızı öneririm.v52 de şarjım çok güzel gidiyodu..v60a geçtim,bi video,2 müzik dinle hemen batarya zayıf diyor..v52ye tekrar geçebilme şansım var mı?
Arkadaşlar tarayıcının resimlerini koyar mısınız rica ediyorum
arkadaşlar, şimdi fark ettim, bu versiyonda mesaj yazarken türkçe karakter girdiğinizde "indirgenmiş destek" özelliği artık çalışmıyor..
yani mesajın içeriğinde türkçe karakterler varsa, her karaktere fazladan 3 karakter daha ekliyor.
mesaj ayalarında "tam destek" veya "indirgenmiş destek" seçseniz bile durum aynı..
misal,mesaj içeriğine "karşılık" kelimesi yazdınız, 8 karakter yerine bunu 16 karakter gibi algılıyor.
bu benim için çok büyük bir eksiklik.. özellikle mesaj sık sık kullanan arkadaşlar için de sorun olacaktır bu..