Acil yardım lazım E63'ten anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım lazım E63'ten anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz?
Teknik bilgimin yetersizliğinden kaynaklanan bir hata yaptım:
Format atmadan önce hafıza kartını çıkarmıştım, zannediyorum ki hafıza kartındaki uygulamalar yüzünden telefon formattan önce yükleyebildiğim uygulamalara önce süresi geçmiş sertifika, tarihi sertifika tarihine aldığımda ise sertifika hatası veriyor.
Hafıza kartına format atıp hard format mı çekmeliyim; yoksa sorun başka biyerden mi kaynaklanıyor işte ben bunu çözemedim.
Yardımcı olan, olacak, olmayı düşünen veya sadece konuyu okumakla yetinecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlr.

mstf_l

mstf_l

Üye
onceden telefon hackli miydi

celibar

celibar

Üye
Sorun hafıza kartından değil. telefonu önceden biri hacklemis ve uygulamaları sorun olmadan yükleyebiliyodun.format atınca hack kalkmış.şimdi yeniden hacklemen gerekiyo.

mstf_l

mstf_l

Üye
Sorun hafıza kartından değil. telefonu önceden biri hacklemis ve uygulamaları sorun olmadan yükleyebiliyodun.format atınca hack kalkmış.şimdi yeniden hacklemen gerekiyo.
Bence oyle degil cunku oyle birsey olsa once tarih hatası verip sonra sertifika hatası vermezdi direk sertifika hatasi verirdi bana symbianın klasik hatalarından gibi geldi

nakres2991

Üye
arkadaşlar hack ne anlama geliyor ve ne işe yarıyor

nakres2991

Üye
ben nokıa e63 var nasıl uygulayabilirim

mstf_l

mstf_l

Üye
s60 v3 destek bolumunde yıginla hack metodu var telefondan girdigim icin link veremiyorum

nakres2991

Üye
ok saol

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
onceden telefon hackli miydi
3 Ay önce aldım telefon hackli deildi. Sadece bu formattan 1 ay önce bikere daha atmıştım. O zaman bişey olmamıştı.

----------Eklendi @ 21:57:37 ---------- Yazıldı @ 21:55:27 ----------

Sadece hello carbide yükledim ama daha açmadan bişey olur diye vazgeçmiştim. Hemen kaldırmıştım. bi kaç gün sonra o ilk formatı attım. O zaman bişey olmadıydı şimdi olması imkansız zaten hack denemek istemedim zaten yapmadım.

----------Eklendi @ 22:03:07 ---------- Yazıldı @ 21:57:37 ----------

Bence oyle degil cunku oyle birsey olsa once tarih hatası verip sonra sertifika hatası vermezdi direk sertifika hatasi verirdi bana symbianın klasik hatalarından gibi geldi
Kardeş klasik hata olması imkansız :( Pc suite ilk bağlandığında Mmsync diye bişey vardı. bu 2. Formattan sonra senkronizasyon yapıyım dedim kendi kendime. Sonra mmsync yüklensinni dedi süresi geçmiş sertifika hatası verdi 2010 yapıp yükledim önceden böyle olmazdı oviden yüklenenlere de hata veriyo

----------Eklendi @ 22:06:59 ---------- Yazıldı @ 22:03:07 ----------

Bu arada aynen yazıyorum
Nokia E63-1
500.21.009
Rm-437
02.06.2010

Telefon 3 ay önce 06.06.2011 tarihinde türkselin kurumsal kampanyasıyla alındı.

2 kez format attım 1. De bi sorun olmadı 2. De olan oldu.

mstf_l

mstf_l

Üye
epey bi kafam karısti :hmmm bi daha hard format dene olmazsa tekrar yazılım atacaz

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi

nakres2991

Üye
arkadaşlar hello carbide proğramı ücretlimi

nakres2991

Üye
e 63 göre bulamadım lütfen yardım

mstf_l

mstf_l

Üye
ne oldu attın mı flash

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
telİ helloox2.03 İle hackle en son fwde bİle çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt