Müzikçalar Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
Müzikçalar Sorunu ?
Geçenlerde telefonuma birkaç albüm attım daha sonra beğenmedim sildim bu sefer albüm olarak kaldı içinde hiç müzik yok sadece albüm ismi var. ne siliniyo nede kitaplığı yenileyince gidiyor.

kırmızı ile işaretlediğim albümler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm yav bendede ekolsyzırı açmıyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla bilmiyorum ekolayzir uygulaması var onu yükledim onda hepsini görüyor ama müzik çakardan açmıyor

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
ilginç anlamadımki neden böyle yapıyo bu çalar :D ttpot kullanıyorum onda hiç sorun olmuyo acaba yüklediğimiz sürümden olabilirmi ki önceden de yüklemiştim bu sürümü böle yapmamıştı yüklerkenmi sorun oldu acaba :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
yok ondan değil yazılımı yükledikten sonra bi format atmıştım format atmadan önce müzik çalardan açılıyordu formattan oldu galiba

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
yok ondan değil yazılımı yükledikten sonra bi format atmıştım format atmadan önce müzik çalardan açılıyordu formattan oldu galiba

ne edeceuk ozman :D bi bilen gelirde sesimize kulak verir inş :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
valla bilmiyorum ben ekolayzir programdan hallediyorum şimdilik :D senin o sorununu da anlamadım şimdi

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
valla bilmiyorum ben ekolayzir programdan hallediyorum şimdilik :D senin o sorununu da anlamadım şimdi
yav hüseyin abi çok sinir bozuyo :D albümlerin hepsinin resmi var (titizimdir biraz :D) onlar orda resimsiz tam ordada cıtlak çıkmışlar, deli oluyorum :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
dosya yöneticisinden müzikleri başka bi klasöre taşı müzik çalari yenile bakalım düzlecek mi

Jerkez38

Jerkez38

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı. müziklerin hepsini pcye attım telde müzik bırakamdım gene aynısı gitmiyo naletler
:vur

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:hmmm valla bende anlamadım fatih
tekrar albay oldum galiba vay bee :islik

ozell91

Üye
aynı sorun bende de vardı..iğrenç bi şey ve malesef baya uğraşmama rağmen gitmemişti..şimdi symbian anna ya geçince silinebiliyorlar..

TheMadness

TheMadness

Üye
Hard format + Flash sorunun kökten çözümü :kop:

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben valla her gün flash atıyorum belle. Temiz iyi oluyo :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt