Şimdi iOS, Android ve Windows Phone Uygulamalarını, Symbian'a Portlayabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
2012 ikinci yarısının gazete manşetleri...iPhone 5 yapay zekanın geldiği son nokta... 2013 'ün robot teknolojisinde patlamanın yaşanacağı yıl olacağı öngörülüyor...2012 son çeyrek gazete manşetleri...tüm firmalar 2013 için yapay zekaya sahip modellerini hazırlıyorlar... ama iPhone 5S in yayına yaklaşabilirlermi orası muamma...
Sana bi iphone 5 lazım. :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
2014...
insan hareketlerini taklit edebilen sizinle konuşan sizin işinizi yapan her yerde yardımcınız olacak robotlar geliştirilme aşamasında..
akıllı telefonlarda yaygınlaşan üst düzey yapay zekanın vücud bulmuş halinin ilk örneklerini bu yıl içinde ufak ufak görebiliriz..

2015

ve ilk robotlar üretiliyor..
NFC robotların en büyük yardımcılarından biri...

----------Eklendi @ 00:44:55 ---------- Yazıldı @ 00:43:10 ----------

Sana bi iphone 5 lazım. :D
kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim... :oke:
bu firmanın arkasında illimunati var bundan eminim...o yüzden beni çok sarıyor

mesut1979

Üye
iphone 5 in cikacagini kim söylüyor ,cikarsada o kadarda umut baglama 5 e en son teknolojiler olacak diye bu zamana kadar iphonedeki ozelliklerin ve ilklerin hepsini kendisi steve jobs buldu ve cikardi eee bu adam rahmetli oldu bundan sonra o müthis yenilikleri kim bulacak ve cikaracak ? ,tamam ben simdiki yöneticisine zekasiz ve mal demiyorum ama 3-4 sene sonra apple durumu suanki durumu gibi olmiyacak biraz ariyacak.

Del Rey

Del Rey

Üye
2014...
insan hareketlerini taklit edebilen sizinle konuşan sizin işinizi yapan her yerde yardımcınız olacak robotlar geliştirilme aşamasında..
akıllı telefonlarda yaygınlaşan üst düzey yapay zekanın vücud bulmuş halinin ilk örneklerini bu yıl içinde ufak ufak görebiliriz..

2015

ve ilk robotlar üretiliyor..
NFC robotların en büyük yardımcılarından biri...

Dünya'da robotlar algılama ve verilerden cevap bulup yanıtlama algoritmasını aşamazsa; ki bildiğimiz yapay zekanın temeli; pek işe yaracağını sanmıyorum.

Yani, benim alacağım Apple marka bir robotun, sesi algıladıktan sonra karşılık olarak vereceği veriyi bulduğu bir robotun yanısıra, söylediklerimi bir insan gibi yorumlayabilmesine ihtiyacım var.

Siri'nin yapabildikleri yalnızca aldığı iletiyi dile dökmek, ve bunun karşılığını veri tabanından bulup cevap vermek.

----------Eklendi @ 09:13:22 ---------- Yazıldı @ 09:12:13 ----------

Kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim... :oke:

Al işte, tikican.

----------Eklendi @ 09:18:39 ---------- Yazıldı @ 09:13:22 ----------

nokia aegis guvenlik protokulunu kullaniyor

Aynı zamanda SHA-3 Alogritmasını da kullanıyor.

Lenneth

Üye
Bakalim ne kadar uygulama ve oyun portlanacak :)

Del Rey

Del Rey

Üye
kesinlikle artık herşeyim Apple olacak bundan eminim... :oke:

Bu arada Illuminati'yi çok seviyorsan Nokia da kullanmanı tavsiye ederim. Bugün N8 Anna güncellemesini izlerken fark ettim.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
Hadi portlansa süper olacak :) iostaki veya android deki yüksek mb oyunlar portlanabilir mi ki ??

Del Rey

Del Rey

Üye
Hadi portlansa süper olacak :) iostaki veya android deki yüksek mb oyunlar portlanabilir mi ki ??

Yazılım portlamak ile boyut arasında nasıl bir bağ var onu anlamadım.

Qt API Mapping aracının işlevi şu:

iOS, Android ve Symbian için uygulamalar C ile yazılıyor.
Qt bir C IDE'si.
Yalnızca uygulamalardaki platform API'leri değişik türde.
Qt API Mapping aracı ise yalnızca bu API'lerin Qt'de nasıl olduğunu gösteriyor.

Geliştirici yalnızca API'leri ve bazı sürücüleri değiştiriyor o kadar.

Boyutla moyutla alakası yok bu işin. İsterse 3 GB oyunu da portlarlar 1 MB oyunu da.

aydnzara

Üye
Bu portlama ne zaman başlar bilen veya fikri olan var mı?

aydnzara

Üye
Başladıysa oyunlar nerde ne zaman çıkacak?

Consul9

Consul9

Üye
Symbiancılar için çok iyi bir haber,ama her oyun stabil çalışırmı bilinmez:hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
Başladıysa oyunlar nerde ne zaman çıkacak?

Bu konulardan fazla anlamadığını düşünüyorum. "Oyunlar nerde?" diyip duruyorsun da, yapımcıya bağlı bu. Ki araç henüz çok yeni. Gameloft HD oyunlarını 701'in gelişiyle portlayabilir. Yani şıp deyince olmuyor bu işler.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bu konulardan fazla anlamadığını düşünüyorum. "Oyunlar nerde?" diyip duruyorsun da, yapımcıya bağlı bu. Ki araç henüz çok yeni. Gameloft HD oyunlarını 701'in gelişiyle portlayabilir. Yani şıp deyince olmuyor bu işler.
Hatta anna ve bellede çalışmıyor bile QT onu halletmeleri lazım :D

aydnzara

Üye
anlasam zaten sormazdım!

Del Rey

Del Rey

Üye
Hatta anna ve bellede çalışmıyor bile QT onu halletmeleri lazım :D

Afedersin, Qt Belle'de çalışmıyor mu? Kafayı mı buldun sen?

----------Eklendi @ 12:41:15 ---------- Yazıldı @ 12:40:09 ----------

anlasam zaten sormazdım!

Şimdi yaşına bakıyorum, bir de yanıtlarına. Konunun en başında herşey detaylı biçimde anlatılmış, aynı zamanda adres de verilmiş. Sense 10 yaşındaki çocuklar gibi gelip "Hani oyunlar" diyorsun.

TheMadness

TheMadness

Üye
Afedersin, Qt Belle'de çalışmıyor mu? Kafayı mı buldun sen?

----------Eklendi @ 12:41:15 ---------- Yazıldı @ 12:40:09 ----------

Şimdi yaşına bakıyorum, bir de yanıtlarına. Konunun en başında herşey detaylı biçimde anlatılmış, aynı zamanda adres de verilmiş. Sense 10 yaşındaki çocuklar gibi gelip "Hani oyunlar" diyorsun.
Arıza verebiliyor.

aydnzara

Üye
Birader ben senin gibi akşama kadar pc başında değilim telden giriyorum ne bileyim

Üst Alt