TheMadness
Üye
Daha galeri açılmıyor androidde sen gelmiş yaşam biçimi diyorsunfandroidlik bir yasam bicimi![]()

Daha galeri açılmıyor androidde sen gelmiş yaşam biçimi diyorsunfandroidlik bir yasam bicimi![]()

Adamin telefonunun isletim sistemi froyo.normal bendede yavasti.ama simdi vizir vizir.ayrica androidin galerisi 3d symbianin temel 2d galerisine gore yavas acilmasida normal.Daha galeri açılmıyor androidde sen gelmiş yaşam biçimi diyorsun![]()
Birader portlamadan bahsediyoruz.portlandigi zaman orjinal program kadar dusuk ram tuketmez cok daha fazla tuketir.yani anlayacaginiz gta3 icin cokda fazla umutlanmayin bilakis en az cift cekirdek islemci istiyor.ve arm11 680 mhz....Symbian ile Android'in farkını unuttun galiba![]()
Adamin telefonunun isletim sistemi froyo.normal bendede yavasti.ama simdi vizir vizir.ayrica androidin galerisi 3d symbianin temel 2d galerisine gore yavas acilmasida normal.
----------Eklendi @ 20:31:40 ---------- Yazıldı @ 20:29:06 ----------
Birader portlamadan bahsediyoruz.portlandigi zaman orjinal program kadar dusuk ram tuketmez cok daha fazla tuketir.yani anlayacaginiz gta3 icin cokda fazla umutlanmayin bilakis en az cift cekirdek islemci istiyor.ve arm11 680 mhz....
)aaa bak ben onu unuttum dogru yaaChainfire 3D var, tegra için çıkartırlarsa fazla kasma olmadan oynayabileceğizi düşünüyorum tek çekirdek Androidlerdede.. (Android'in bu özgürlükçü yanını seviyorum, adam gidiyor tek çekirdekli cihazlar için tegra driverı yazıyor biz oyunlarını oynayabiliyoruz)Symbian içinse eğer gelecekte çift çekirdekli bir cihaz çıkartırsa Nokia onun için de yayınlayabilirler.
tmm oleyy bendede calisacak

Adamin telefonunun isletim sistemi froyo.normal bendede yavasti.ama simdi vizir vizir.ayrica androidin galerisi 3d symbianin temel 2d galerisine gore yavas acilmasida normal.
zaten var biliyorum ama androiddeki asphalt 6 900 mb civarı Symbianda 300 mb civarı... ayrıca benim galaxy s de bazen asphalt 6 ram yetmezliğinden kendi kendine kapanıyor...(genellikle araba seçerken-512 MB Ram)
O cok zor. cunku en az 512 mb 1 gb ram gerekli ayrica desteklenen modellerde hep cift cekirdekli modelleri yazmislardi
o pinch zimbirtisi neyin nesi hic bilmiyorum.ayrica neden o kadar fazla ram yedigini windows 7 kullananlar superfetch özelligi ile bilirlerYa Nokia milleti mahvetti ezdi geçti. Başından beridir o kadar para saydığı Qt ile yapacağı buydu, yalnızca IDE olarak kullanmak değil.Symbian böyle devam edip, iOS, Android ve Windows Phone uygulamalarını da alırsa; Noki a da yeniden Symbian kullanmaya başlayabilir----------Eklendi @ 21:02:30 ---------- Yazıldı @ 21:00:18 ----------Of saçmalama ya, Belle ile 701'de galerinin açılması 1 sn sürmüyor; gelmiş bana açılışta 200 MB RAM harcayan Android'i savunuyorsun. Berbat hazırlanmış "albümleri görebilmek için pinch" özelliğini de unutmayalım.----------Eklendi @ 21:04:27 ---------- Yazıldı @ 21:02:30 ----------N8'de genellikle pek kapanmıyor (256 MB RAM), 701'in halini sen düşün (512 MB RAM)
o pinch zimbirtisi neyin nesi hic bilmiyorum.ayrica neden o kadar fazla ram yedigini windows 7 kullananlar superfetch özelligi ile bilirler![]()
hee tmm simdi farkettim tuttugum zaman tek parmaga dogru kayiyorPinchten kastım şey ya, hani galeride albümler çıkıyor ya önceden; "çimdik" hareketiyle albümün içindeki bazı resimler böyle dağılmaya başlıyor. Android galerisinde yapamamışlar onu bozuk görünüyor.Android, uygulama / oyunalrını emülatör ile açmaya devam ederse; 2 sene sonra 8 GB RAM'li Android cihazlar çıkar herhalde.
neyse cok buyuk problem degil ileride duzeltirler.erdem wp7 yi aslında bu kadar kasan nokia berbat olduğunu kendide biliyordu ama nafile çaba ve belle den sonra dönmeli diyorum bende ki çift çekirdek cihazlar hem symbian hemde wp7 klasmanında gelecektir yani 2012 yılı içerisinde diye düşünüyorum
öyle deme kendi bölümlerinde muhabbet, arkadaşlık olmayınca buraya geliyor garipler.bi an android genel sandim. arkadaslar ayip oluyo amA.. ben symbian kullanirken bu bolume gelip artizlik yapanlardan pek haz etmezdim acikcasi.. gercekten rahatsiz edici bi durum..
napsınlar, burdaki samimiyeti orda bulamıyorlardır.Herkese ihtiyacim var. Bundan sonraki adim da Gelistirici forumu olacak. Ben ayni zamanda NokiaTurkiyeden de destek isteyecegim. Buna odul koyabilirim mesela.erdem meegotürkiye de oytun abi var ona başvur sonuçta qt onlarada yarar sağlar
diğer sistemlere de mi açılıyorsun yoksa erdem?Herkese ihtiyacim var. Bundan sonraki adim da Gelistirici forumu olacak. Ben ayni zamanda NokiaTurkiyeden de destek isteyecegim. Buna odul koyabilirim mesela.

öyle deme kendi bölümlerinde muhabbet, arkadaşlık olmayınca buraya geliyor garipler.napsınlar, burdaki samimiyeti orda bulamıyorlardır.

Zaten birkaç oyunu portladılar. PES 2011 gibi.Madem Böyle Birşey Vardı Bu Haber Öncelerdende Çıkmıştı Geliştiriciler Ek Kar Olarak Neden Bunuda Yapmasınlar ki. Bence Bununda Sınırlandırmaları Vardır. Şimdiye Kadar En Azından Birkaç Deneme Çıkardı En Azından..
