Ben bu kızı nasıl ayarlıyacam? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
gelısmelerı yaz bze de merak ettımm:megafon:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bugün yanına vardım dedim kız çıkışta bir şey konuşalım mi dedim ne gibi dedi önemli şeyler dedim olmaz dedi ben de şu an kendimi bekleme moduna aldım en geç 2 hafta süre içinde gelişme olmazsa ben den ümidi kessin

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bugün yanına vardım dedim kız çıkışta bir şey konuşalım mi dedim ne gibi dedi önemli şeyler dedim olmaz dedi ben de şu an kendimi bekleme moduna aldım en geç 2 hafta süre içinde gelişme olmazsa ben den ümidi kessin

sen böle "kız çıkışta konuşalım mı?" dersen biraz zor ayarlarsın. :ehe

greenmile

greenmile

Üye
Herkeşe merhaba öncelikle konuya direk giriyorum olay şöyle:
bu sene lise 4'e geçtim. Okulun açıldığı gün sınıfa bizim erkek gurubuyla çıkıyoruz. Bizimkiler beni omuzuyla tekleyince kızı birine çarptım. Neyse kız güzel baya.sonra sınıfta herkez sıralara geçti ben şöyle bi bakıyorum sınıfa giden kalan olmuş mu diye ön sırada biri var arkaya dönünce yüzünü gördüm. Aman allahım çarptığım kız. Neyse kız bizim sınıfa ankaradan tayin olmuş. Neyse ikinci gün kız benim yan sıraya geldi oturdu. Kız beni kesiyor ben de onu arada bana bakarken yakalıyorum. Ben sınıfta sihirbazlık Yaptığımdan herkez kıZA bak bu bizim sınıfın sihirbazi deyince kız gülüyo felan. Neyse ben her ders ders ayağa kalktığımda kız bana bakıyor. Bugün de kıZA gidip ee geçen haftanın edebiyat ders notu var mi dedim defterini verdi ben de yazdım. Ama şu kızı kendime nasıl ayarlarım? Forum ahalisi yardımlarınızı bekliyorum. :)

sen o kızı ayarlıyamazsın neden mi kız güzelmiş kapmışlardır onu:D (sadece ilk mesajına göre yorum yapıyorum:) )

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu , bir kıza karşı ne kadar çok laf gevelersen şansın o kadar azalır ...
Tüm cesaretini topla , aynen şunları söyle ... Pardon , 2 dakikanı alabilir miyim de .. Çek müsait yere , senden hoşlanıyorum kelimesini söyle ... Alacağın cevaba göre yolunu belirle ...
Vereceği cevap ya evet ya hayır ... Bu kadar basit :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Yahu , bir kıza karşı ne kadar çok laf gevelersen şansın o kadar azalır ...Tüm cesaretini topla , aynen şunları söyle ... Pardon , 2 dakikanı alabilir miyim de .. Çek müsait yere , senden hoşlanıyorum kelimesini söyle ... Alacağın cevaba göre yolunu belirle ...Vereceği cevap ya evet ya hayır ... Bu kadar basit :)
bir daha soracam aYNEN Bu şekilde. Ayrıca kız biraz çekingen sanırım.

----------Eklendi @ 17:52:45 ---------- Yazıldı @ 17:52:01 ----------

aynen basima geldi aynisi kizi kacirdik o sekilde bu kizlari anlamak zor ya
aYNEN bi kullanma klavuZU lazım bize

----------Eklendi @ 17:53:32 ---------- Yazıldı @ 17:52:45 ----------

sen o kızı ayarlıyamazsın neden mi kız güzelmiş kapmışlardır onu:D (sadece ilk mesajına göre yorum yapıyorum:) )
çıktığı yok

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Derse girdiginde sınıfın penceresinde serenat yap

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çekingen olması çok daha iyi , emin ol =)
Söylediklerimi yaptığında an da , işlem tamamdır ...

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Çekingen olması çok daha iyi , emin ol =)Söylediklerimi yaptığında an da , işlem tamamdır ...
bizim sınıf biraz kalabalık ve kız sırada öYle Soru çöZÜYOR baZEN kızlar wc yE gidiyOR birde akrabası var sınıfta benim iyI tanıdığım kıZ

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
defterine gizlice seni seviyorum yaz yanına galp koy. altına da ismini yaz. :ehe veya direk çık karşısına itiraf et. hayır dese de salla gitsin. :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
defterine gizlice seni seviyorum yaz yanına galp koy. altına da ismini yaz. :ehe veya direk çık karşısına itiraf et. hayır dese de salla gitsin. :ehe
ah bide benim için kolay olsa biraz Utanıyorum ayrıca kızla konurken kalbim feci halde atıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bizim sınıf biraz kalabalık ve kız sırada öYle Soru çöZÜYOR baZEN kızlar wc yE gidiyOR birde akrabası var sınıfta benim iyI tanıdığım kıZ
akrabasi olan kizi madem iyi taniyorsun ilk onunla bi konus mesela nelerden hoslaniyo falan ogren onunla nasil konusabilecegini sor

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ah bide benim için kolay olsa biraz Utanıyorum ayrıca kızla konurken kalbim feci halde atıyor

bilirim o anları yaa:ehe ama cesaretini toplayıp direk söyle. yoksa böyle daha acı verir benden demesi. :ehe
kızla okulda hiç vakit geçiriyor musunuz. ? bence ilk kızla gez dolaş. lunaparka felan götür. (kızlar hoşlanırlar) arkadaşlık et yani. daha sonra hoşlandığını söyle. yani kendini senin yanındayken mutlu hissetsin. :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

:dry:cok kosma pesınden sımarmasın agırdan al kendını

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
greenmile

greenmile

Üye
Kiz daha yeni gelmis hoslaniyorum falan deme ilk once samimi ol kaynas zamani gelince acilirsin

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bilirim o anları yaa:ehe ama cesaretini toplayıp direk söyle. yoksa böyle daha acı verir benden demesi. :ehe kızla okulda hiç vakit geçiriyor musunuz. ? bence ilk kızla gez dolaş. lunaparka felan götür. (kızlar hoşlanırlar) arkadaşlık et yani. daha sonra hoşlandığını söyle. yani kendini senin yanındayken mutlu hissetsin. :ehe
aynen kizin ilk once tanimasi lazim tanimadigi bi cocuk gel bi konusalim onemli seyler var falan derse tabi kabul etmezbu arada kiz anlamis olabilir durumu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Evlenme teklif et

Üst Alt