Ben bu kızı nasıl ayarlıyacam? :)

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu kızı nasıl ayarlıyacam? :)
Herkeşe merhaba öncelikle konuya direk giriyorum olay şöyle:
bu sene lise 4'e geçtim. Okulun açıldığı gün sınıfa bizim erkek gurubuyla çıkıyoruz. Bizimkiler beni omuzuyla tekleyince kızı birine çarptım. Neyse kız güzel baya.sonra sınıfta herkez sıralara geçti ben şöyle bi bakıyorum sınıfa giden kalan olmuş mu diye ön sırada biri var arkaya dönünce yüzünü gördüm. Aman allahım çarptığım kız. Neyse kız bizim sınıfa ankaradan tayin olmuş. Neyse ikinci gün kız benim yan sıraya geldi oturdu. Kız beni kesiyor ben de onu arada bana bakarken yakalıyorum. Ben sınıfta sihirbazlık Yaptığımdan herkez kıZA bak bu bizim sınıfın sihirbazi deyince kız gülüyo felan. Neyse ben her ders ders ayağa kalktığımda kız bana bakıyor. Bugün de kıZA gidip ee geçen haftanın edebiyat ders notu var mi dedim defterini verdi ben de yazdım. Ama şu kızı kendime nasıl ayarlarım? Forum ahalisi yardımlarınızı bekliyorum. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
arani iyi tut yakinlas biraz tani onu sonra kiza acilirsin zaten

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Bunlar yanlış şeyler kendini ifade edemediğin için buraya danışıyorsun.. Eğer kendine karşı özgüvenin yoksa böyle şeyleri bırak ama varsa danışmadan buraya Seni Seviyorum demeden kendini ifade et.. Bu kadar herkezede tavsiyem bu...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
jeosalih

jeosalih

Üye
Yüzüne söyleyecek cesaretin yoksa. Yine bi ders notu iste. İçinden ne geçiyorsa onun hakkından abartmadan sıradaki ilk boş sayfaya yaz:) Ama dşkat duygularını abartma sakın

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
onun içinde bi sihirbazlık yap :D :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
jeosalih

jeosalih

Üye
:) .

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Yüzüne söyleyecek cesaretin yoksa. Yine bi ders notu iste. İçinden ne geçiyorsa onun hakkından abartmadan sıradaki ilk boş sayfaya yaz:) Ama dşkat duygularını abartma sakın
bunu kesin yapacağım

----------Eklendi @ 18:25:08 ---------- Yazıldı @ 18:22:55 ----------

onun içinde bi sihirbazlık yap :D :)
şöYLE bir şey Yapacağım nasıl olur öncelikle bir adını Yazan kolye alacağım sonra avucuma koyacağim sonra elime bir ufak ip alıp bunu yakar misin diyecegim ve ip alev olurken kolyeyi çıkaracağım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya cok aceleye gelir gibi azcik tanis kiz senden iyice hoslansin daha kizi tam tanimiyomussun hem tabi karar senin :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
ya cok aceleye gelir gibi azcik tanis kiz senden iyice hoslansin daha kizi tam tanimiyomussun hem tabi karar senin :)
bi ders notu istedim ancak o kadar konuştuk başka konuşmadım ama yarın konuşacağım :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Akşam yemegine çık

jeosalih

jeosalih

Üye
Her zaman işi ağırdan almak iyi değildir. Hemen hoşlandığını söylemesen bile belli etmeye çabucak başlasan iyi olur derim. Önce tanışalım iyice kaynaşalım sonra söylerim dersen biri görebilirsin kolunda.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bi ders notu istedim ancak o kadar konuştuk başka konuşmadım ama yarın konuşacağım :)
iste dedigim o yakinlas kizla azcik eger dedigin seyi yaparsan ters tepki yapabilir sen yanlis anlamista olabilirsin asik adam farkli anlayabiliyo bazi seyleri zamanla yakinlasirsin ve anlarsin senin hakkindaki hislerini

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
şöYLE bir şey Yapacağım nasıl olur öncelikle bir adını Yazan kolye alacağım sonra avucuma koyacağim sonra elime bir ufak ip alıp bunu yakar misin diyecegim ve ip alev olurken kolyeyi çıkaracağım :)
:oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bence hemen duygularını söyleme, ilk önce kendini tanıt,sevdir. takılın sinemaya,yemeğe felan gidin. daha sonra kıza açıl. :ehe tabi kız seni seviyor ise o zaman bekeleme açıl. bu defter olayı güzelmiş. uygula o takdiği. :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman işi ağırdan almak iyi değildir. Hemen hoşlandığını söylemesen bile belli etmeye çabucak başlasan iyi olur derim. Önce tanışalım iyice kaynaşalım sonra söylerim dersen biri görebilirsin kolunda.
inşallah

----------Eklendi @ 19:05:40 ---------- Yazıldı @ 19:04:15 ----------

bence hemen duygularını söyleme, ilk önce kendini tanıt,sevdir. takılın sinemaya,yemeğe felan gidin. daha sonra kıza açıl. :ehe tabi kız seni seviyor ise o zaman bekeleme açıl. bu defter olayı güzelmiş. uygula o takdiği. :ehe
biZIM ilçede sinema Yok ki :) eee defter olayı derken

----------Eklendi @ 19:09:53 ---------- Yazıldı @ 19:05:40 ----------

iste dedigim o yakinlas kizla azcik eger dedigin seyi yaparsan ters tepki yapabilir sen yanlis anlamista olabilirsin asik adam farkli anlayabiliyo bazi seyleri zamanla yakinlasirsin ve anlarsin senin hakkindaki hislerini
yanındaki arkadaşıma dedim ki gardaş ben her ayağa kalktığım da kız bana bakıyor mu diye diyo ki arkadaşım gardaş walla her ayağa kalktığında diyo kız SENI kesiyor diyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
inşallah ----------Eklendi @ 19:05:40 ---------- Yazıldı @ 19:04:15 ---------- biZIM ilçede sinema Yok ki :) eee defter olayı derken ----------Eklendi @ 19:09:53 ---------- Yazıldı @ 19:05:40 ---------- yanındaki arkadaşıma dedim ki gardaş ben her ayağa kalktığım da kız bana bakıyor mu diye diyo ki arkadaşım gardaş walla her ayağa kalktığında diyo kız SENI kesiyor diyor
hmm... Ben yine de azcik tanis yakinlas derim ama soyledigim gibi karar senin :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
hmm... Ben yine de azcik tanis yakinlas derim ama soyledigim gibi karar senin :)
en iYI Yarın okula vardığımda günaydın derim biraz kendimi tanitirim ufak bi iki sihirbaZLİK yaparım sonucunu Yazarım burayA ayRİCA yardımın için sağol :)

Üst Alt