C5-03 Kullanıcıları Bana Dua Edin :D ( Link Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Resimleri hafta sonu yenilerim şimdi yazarak anlatıyım dur.
Uygulamayı açtığında ekran boş olacak optionstana gir, add de sonra original yazan yer seçili oluyo zaten yeşil tuşa bas altında yes yazar. Mapped ke.ye gel optionstan special ke.ye bas sonra camerayi seç done de artık kamerayı açıp kullanabilirsin :) Yeşil tuş ile çekebilmen için uygulamanın açık olması lazım :oke:

EliteHunting

EliteHunting

Üye
yalnız program açıkken camda çalışıyor
rehbere girip arama yapabilmek için yeşile basdığım zaman direk cam açılıyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
yalnız program açıkken camda çalışıyor rehbere girip arama yapabilmek için yeşile basdığım zaman direk cam açılıyor
O sorun var ışte rehbere girip seçeneklerden ara dersin veya uygulamayı kapatıp foto çekeceğin zaman açarsın

EliteHunting

EliteHunting

Üye
benden kaynaklanan bir sorun mu dedim ama şükür diğilmiş.normal çekimde ekranı kullanabilirsin ama kendini çekmen için birebir :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Harika birde ev ekranı kurdum tele mütişoldu tell sana bişi sorcam bildiğin türkçe ev teması var mı
Forumda Orange tsunami var Türkçe bekle linkinı bulum

----------Eklendi @ 23:52:16 ---------- Yazıldı @ 23:50:32 ----------

www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/orange-tsunami-siyah-mod-by-ethnic-428736.html

----------Eklendi @ 23:53:53 ---------- Yazıldı @ 23:52:16 ----------

benden kaynaklanan bir sorun mu dedim ama şükür diğilmiş.normal çekimde ekranı kullanabilirsin ama kendini çekmen için birebir :)
Kendimizi çekerken elim sürekli yan tarafa kayıyordu kirasım geliyodu :)

smh_yasar

Üye
gablın ben yükledim rar dosyasın dan çıkardım tele attım telde kurarken sertifika hatası saglayiciya baş vurun dedi ne yapmam gerekiyor acaba söylermişim yada yeniden yüklermışin iyi çalışmalar ve flaş yükleye biliyormuyuz onuda söylermişim çok teşekkürler şimdiden ellerine sağlık

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
sertifikan varsa yükleyebilirsın boşver sertifikayı hackle telefonu kafan rahat etsin. Flash yükleyemezsin

smh_yasar

Üye
hack nasıl yapılıyor acaba onuda anlatırmışın detaylı olarak lütfen. Face den heralde video izleyemıyoruz heralde flaş yuklemezsek.bide dokunmatik ekran benim okadar çok hassas değil kalibre ediyorum ama pek faydası yok bunun hakkında bi bilgin varmı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Joker adlı üye hackledi sertifikasız ben başka türlü hackledim ona sor o anlatsın. Face den izleyemezsin flash ister o da olmaz ama bolt browser ile izleyebilirsin. Dokunmatik hakkında bi bilgim yok çok mu kötü dokunmatik

smh_yasar

Üye
yok okadar cok kotu degıl ama bı okdarda ıyı degıl bıraz bastırmam lazım telefonun telfnun guvnlık ayarlarından sertıfıka ayarlarıyla bı degısıklık yapsak nasıl olur acaba ben senın o yukledıgın program kurmak ıstıyorum lutfen yardım edermısınz kamera tusunu kılıt tusu yapmak ıstıyorum cok sagolun sımdıden tesekkurler

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
yok okadar cok kotu degıl ama bı okdarda ıyı degıl bıraz bastırmam lazım telefonun telfnun guvnlık ayarlarından sertıfıka ayarlarıyla bı degısıklık yapsak nasıl olur acaba ben senın o yukledıgın program kurmak ıstıyorum lutfen yardım edermısınz kamera tusunu kılıt tusu yapmak ıstıyorum cok sagolun sımdıden tesekkurler
Yok oralardan olmaz bu konudakileri uygula telefonu hackle bi daha uğraşmazsın sertifika ile www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html

Joker.

Joker.

Üye
Yok oralardan olmaz bu konudakileri uygula telefonu hackle bi daha uğraşmazsın sertifika ile www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/bilgisayar-kullanmadan-en-basit-sekilde-tum-symbian-telefonlari-hackleme-anna-s-3-s60v5-s60v3-547684.html
Im Joker. İşte ben o konu ile hack ledim hiç bir sorun olmuyo çook kolay benim 5 dk aldi telde internete girip hemde hack yapmaya çalışınca geçiş yap filan süre yiyiyo sen 2 dk yaparsın hemde beklemiyon Tavsiye Ederin

smh_yasar

Üye
Im Joker. İşte ben o konu ile hack ledim hiç bir sorun olmuyo çook kolay benim 5 dk aldi telde internete girip hemde hack yapmaya çalışınca geçiş yap filan süre yiyiyo sen 2 dk yaparsın hemde beklemiyon Tavsiye Ederin
Işte bende diyorum ya hack nasıl yaptın. Yaptım diyosum ama anlatmıyon nasıl olduğunu anlatırmışın

EliteHunting

EliteHunting

Üye
çok süper bir prg zor oldu güç oldu ama oldu en sonunda

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye

Üst Alt