watercity
Üye
bişi sorcambu yeşile basınca kamera yı açması için bu uygulamanın açık olması gerekiyor peki bu aççık olduğu için ram yer mi
yer tabiki ama çok az kafanı yorma
bişi sorcambu yeşile basınca kamera yı açması için bu uygulamanın açık olması gerekiyor peki bu aççık olduğu için ram yer mi

kururken sertifika hatası diyo yüklenmiyo napıcam nolur söyle

evet uygulama bende de var.Youtube uygulama mı ?
Youtube uygulama mı ?
cfw lerden haber yokmu milletin diline düştük. Bizimde ram i artırılmış hızı yükseltilmiş bir cfw miz olsa 
eline sağlık üstad güzel program, ben şahsen fotograf çekerken başka bir tuşa ihtiyaç duymuyorum. Ama şu var ekran görüntüsü almak için bi program yüklemiştim oda kamera tuşu istiyordu o bağlamda işe yarayabilir.
Bide söz konudan dışarıcfw lerden haber yokmu milletin diline düştük. Bizimde ram i artırılmış hızı yükseltilmiş bir cfw miz olsa
patron yok mu phnt den bir haber![]()

Bence o kadar gerekli degil bi süre sonra bakmadan bile yerini bulabiliyosun ben alıştım artık ona alışamam![]()

Yok kardeş henuz bi haber beklıyoruz bakalım..eline sağlık üstad güzel program, ben şahsen fotograf çekerken başka bir tuşa ihtiyaç duymuyorum. Ama şu var ekran görüntüsü almak için bi program yüklemiştim oda kamera tuşu istiyordu o bağlamda işe yarayabilir.
Bide söz konudan dışarıcfw lerden haber yokmu milletin diline düştük. Bizimde ram i artırılmış hızı yükseltilmiş bir cfw miz olsa
patron(bu ben oluyorum) yok mu phnt den bir haber
![]()
bEN bu işlerden anlamıyorum se bana link versen ben ordan yapsam olmazmı bulamadım dediğin sertifika alma forumunu
Opda dan sertifika alıp Sertifikalaman lazım s60v5 genel bölümünde 5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma var yapabilirsen onla al sertifikayı sonrada hackle istersen kurtulursun sertifika hatalarından![]()

arkadaşımın işine çok yaradı teşekkürler![]()

hiç bir şey anlamadm yha :P
zaten sana gerek yok sizin tuşunuz varhiç bir şey anlamadm yha :P

zaten sana gerek yok sizin tuşunuz var![]()