yakamozkurdu
Üye
Dediğinizi C7'de harfiyen uyguladım firmware ile 8 dosya + sondaki büyük dosyayı da indirdim ve telefonum Türkçeleşti. Emeğine sağlık, paylaşımların için sonsuz teşekkür. Hayatımda ilk defa 1 cep telefonuna risk alarak ve size güvenerek
flash attım ve sayenizde başardım.
Naçizane bir şeyler yazmak istiyorum. Navi firm ile bulunan 8 dosyayı dediğiniz klasöre atıp Phoenix ile flash atmaya kalkınca en başta bir dosyanın eksik olduğu uyarısı geldi ve flash atamadım. Sonra en sondaki dosyayı da navi ile yükleyip aynı klasöre kopyaladım ve flash attım. Problem çıkmadı. Demekki benim telefonda C7 Charcoal Black modelinde son dosyayı da atmak gerekiyormuş.
Sağlıcakla kalın....
----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:07:08 ----------
Bir de hocam cihazı flashlamadan önce mutlaka ovi suitte backup yapmamız gerekir. Yoksa telefon fabrikadan yeni çıkmış gibi ve içindeki bilgiler yok olmuş vaziyete döner Türkçe yüklendikten sonra. Tekrar teşekkürler.
flash attım ve sayenizde başardım.Naçizane bir şeyler yazmak istiyorum. Navi firm ile bulunan 8 dosyayı dediğiniz klasöre atıp Phoenix ile flash atmaya kalkınca en başta bir dosyanın eksik olduğu uyarısı geldi ve flash atamadım. Sonra en sondaki dosyayı da navi ile yükleyip aynı klasöre kopyaladım ve flash attım. Problem çıkmadı. Demekki benim telefonda C7 Charcoal Black modelinde son dosyayı da atmak gerekiyormuş.
Sağlıcakla kalın....

----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:07:08 ----------
Bir de hocam cihazı flashlamadan önce mutlaka ovi suitte backup yapmamız gerekir. Yoksa telefon fabrikadan yeni çıkmış gibi ve içindeki bilgiler yok olmuş vaziyete döner Türkçe yüklendikten sonra. Tekrar teşekkürler.