c6 01 allah rızası için yardım edin ya delircem yoksa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 allah rızası için yardım edin ya delircem yoksa
annayı güncelledim güncelleyeli şarjı 5 6 saatte bitiyor çok sinir bozucu durum nokia c6 01 için 50 saat müzik dinleme süresi diyor ıvır zıvır benim 50 saat müzik dinlemem için telefonu en az 6 7 kere fullemem lazım şarjı 5 6 saatte bitiyor ne olur yardım edin bide tekrardan pr 1.2 ye dönmenin yolu varmı yoksa garantiye vermelimiyim bi sorun daha var ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor buda çok sinir bozucu bi durum ne olur bi yardım edin :off:

aslında güzel telefon şarj ve ekran parlaklıgı sorunu olmasa bide çok iyi olacak

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Benim 5800 da aynı şey olduğu söylenebilir.Cfw atmıştım aynen dediğin gibi en fazla 8 saatte bitiyor.Ama bi kaç gün sonra düzeldi.Şuan 2 güne kadar dayanıyo ;).Sakın tam dolmadan çıkarma şarjdan.Ve telefon şarjı bittiğin de şarja tak.(kapandığında yani).Etkisini gösterecektir. ;)

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Benim 5800 da aynı şey olduğu söylenebilir.Cfw atmıştım aynen dediğin gibi en fazla 8 saatte bitiyor.Ama bi kaç gün sonra düzeldi.Şuan 2 güne kadar dayanıyo ;).Sakın tam dolmadan çıkarma şarjdan.Ve telefon şarjı bittiğin de şarja tak.(kapandığında yani).Etkisini gösterecektir. ;)

tam doluyor çıkarıyorum cihazı 1 müzik açıyorum dinliyorum 2 3 dakika sonra yine dolmaya başlıyor ve 10 15 dakika doluyo sonra yine batarya dolu diyor normalmi sence :hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye
Güncelleme sonrası olan şeyler hocam, symbian forumunda bunu söyledim fakat aldığım tepki kendi çöplüğüne dön oldu :) Gerçekleri benden iyi biliyorlar ama onlara acı veriyor gerçekleri itiraf etmek.. Anna tamamiyle sorunlu olmuş tam buglar giderilmemiş vesaire.. Sarj konusunda zaten ben widgetlardan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum.. Yerinde olsam ya eski versiyona dönerim yada 2.el'den satıp yeni bir cihaz bakardım pek tabi symbian olmayan :pro:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bi yardım eden yokmu la garantiye vereyimmi vermeyimmi ciddi şarj sorunu var :off:

----------Eklendi @ 11:30:05 ---------- Yazıldı @ 11:29:09 ----------

Güncelleme sonrası olan şeyler hocam, symbian forumunda bunu söyledim fakat aldığım tepki kendi çöplüğüne dön oldu :) Gerçekleri benden iyi biliyorlar ama onlara acı veriyor gerçekleri itiraf etmek.. Anna tamamiyle sorunlu olmuş tam buglar giderilmemiş vesaire.. Sarj konusunda zaten ben widgetlardan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum.. Yerinde olsam ya eski versiyona dönerim yada 2.el'den satıp yeni bir cihaz bakardım pek tabi symbian olmayan :pro:

eski versiyona nasıl dönecem onu bilmiyorum ama aklımda satmak yok belki 4 5 ay sonra hevesimi almadım daha

ali.oren

ali.oren

Üye
kardeş ben telefonu yeni aldım hemen anna yükledim. Bence bu yazılım çok harika. Şarj konusunda kötü llabilir zaten pili de küçük ve zayıf. Ana sayfada seçeneklere tıklayıp çevrimdışı yapınca şarj daha iyi gidiyor. Galaxy ace, gio ve fit i inceledim. Ekran kaliteleri çok kötü o yüzden bu fiyata alınabilecek en iyi telefon. Rakip ararsan wave 1

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben telefonu yeni aldım hemen anna yükledim. Bence bu yazılım çok harika. Şarj konusunda kötü llabilir zaten pili de küçük ve zayıf. Ana sayfada seçeneklere tıklayıp çevrimdışı yapınca şarj daha iyi gidiyor. Galaxy ace, gio ve fit i inceledim. Ekran kaliteleri çok kötü o yüzden bu fiyata alınabilecek en iyi telefon

arkadaşım yazılım kötü demiyorum şarjı çabuk bitiyor 5 6 saatte normalmi günde 2 3 kere dolduruyorum ben hep pirizmi arıyacam :dry:

• Beğen
Tepkiler: ali.oren

karizma85

Üye
slm millet bende c601 kullanıyorum bana bejeweled oyunu lazım sağlam bi link kopyalarsanız sewinirim tşk...

İsmail Çolak

Üye
kardeşimin c6-01 ine ovi üzerinden güncelleme yaptım şarj durumu aynı yani hemen bitme gibi bişey söz konusu değil.

• Beğen
Tepkiler: ali.oren
ali.oren

ali.oren

Üye
arkadaşım yazılım kötü demiyorum şarjı çabuk bitiyor 5 6 saatte normalmi günde 2 3 kere dolduruyorum ben hep pirizmi arıyacam :dry:

Bende o yüzden wave 1 dedim. Batarya 1500 mah olduğu halde en fazla 2 gün gidiyor. C6 ise 1050 mah. Yani amoled ekran için yetesiz. Yani bu tercih meselesi. Bataryası 1050 mah olduğu halde bu telefonu almak ben bu telefonu hergün şarj etmeyi kabul ediyorum demektir. Ben ekran koruyucuyu da kapattım şimdi biraz daha iyi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardeşimin c6-01 ine ovi üzerinden güncelleme yaptım şarj durumu aynı yani hemen bitme gibi bişey söz konusu değil.

bende bitiyor kardeşim sen hiç telefon kullanmıyosun galiba

onur_Q7

onur_Q7

Üye
tam doluyor çıkarıyorum cihazı 1 müzik açıyorum dinliyorum 2 3 dakika sonra yine dolmaya başlıyor ve 10 15 dakika doluyo sonra yine batarya dolu diyor normalmi sence :hmmm
Şuan ne desem yalan olur ama bi müzikle de olcak iş değil.Anca 5-6 tane dinlesen şarj doluyor der.O da belki.Ama dediğim gibi tam şarjı bitmeden koyma.Bataryanın ömrünü kısaltıyo :S

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Şuan ne desem yalan olur ama bi müzikle de olcak iş değil.Anca 5-6 tane dinlesen şarj doluyor der.O da belki.Ama dediğim gibi tam şarjı bitmeden koyma.Bataryanın ömrünü kısaltıyo :S

bozuk telefonumu sattılar ne :hmmm garantiye götüreyimmi

onur_Q7

onur_Q7

Üye
bozuk telefonumu sattılar ne :hmmm garantiye götüreyimmi
0 (sıfır) aldıysan bozuk telle alakası yoktur.Garantiye götürmek senin bileceğin bi iş.Ama en az 2 veya 3 hafta beklersin.Ben o anları yaşadığımdan diyorum ona göre gönder bence.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
0 (sıfır) aldıysan bozuk telle alakası yoktur.Garantiye götürmek senin bileceğin bi iş.Ama en az 2 veya 3 hafta beklersin.Ben o anları yaşadığımdan diyorum ona göre gönder bence.

0 aldım ama nasıl sıfır adamların elinde c6 01 kalmamış adam bana vitrindeki telefonu verdi yani koyuyolar ya millet kurcalıyo öyle işte aldıgımda telefon bomboştu içinde ne varsa silmişler abuk subuk mesajlar yazmışlardı 550 liraya aldmı :hmmm

onur_Q7

onur_Q7

Üye
KArdeş öle tel mi alınır ya :hmmm 0 dediğin kimse tarafından ellenmemiş. :) Daha nasıl diyim ki adı üstünde sıfır tel.Paketindee koyarlar sen gitmişsin,Daha doğrusu adam sana vitrinden vermiş hem de sıfır fiyatına :D

----------Eklendi @ 13:54:33 ---------- Yazıldı @ 13:54:04 ----------

Öylemi?

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
KArdeş öle tel mi alınır ya :hmmm 0 dediğin kimse tarafından ellenmemiş. :) Daha nasıl diyim ki adı üstünde sıfır tel.Paketindee koyarlar sen gitmişsin,Daha doğrusu adam sana vitrinden vermiş hem de sıfır fiyatına :D

----------Eklendi @ 13:54:33 ---------- Yazıldı @ 13:54:04 ----------

Öylemi?

600 de normal fiyatı 50 lira indirdi :hmmm

onur_Q7

onur_Q7

Üye
2.el alsan daha iyidi :)

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Bence verme ama yine de sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt