c6 01 allah rızası için yardım edin ya delircem yoksa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
benim telefonumda symbian 3 varken telımı bi sorundan dolayı garantiye yolladım . Garantiden geldiğinde servıs anna yı yüklemiş . Ben simdi napsam bana bi çözüm arayın . Tel daha 1aylık

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
ben gönderdim servise sarj dayanmıyor diye 1 haftadır orda bakalım sonuç ne olacak

hizan

hizan

Üye
ben gönderdim servise sarj dayanmıyor diye 1 haftadır orda bakalım sonuç ne olacak

arkadaşlar sitede şarz sorunu na çözüm diye konu var hiçmi bakmıyorsunuz. bir göz atın derim.

1: önce uygulamalarda bul proğramı var onu açın seçenekler dey,n açık olanları kapatın ve çıkın

2: ıntranet i açınseçenekler, ayarlar açık olanları kapatın ve şarz sorununuz bitsin .

NOT: sonuçları buraya yazmayı unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

hzl0106

Üye
benim telefonumda symbian 3 varken telımı bi sorundan dolayı garantiye yolladım . Garantiden geldiğinde servıs anna yı yüklemiş . Ben simdi napsam bana bi çözüm arayın . Tel daha 1aylık
Bana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sık ;)

enes_x

Üye
Bana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sık ;)
tamam patron senin dediğin gibi yapim . Insallah symbian belle en kısa surede gelır :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaşım formumuzdan okuduğum bir bilgi yardımıyla format attım tekrar güncellemeleri yüklerdim ve şarjım annadan önceki halini almıştı.. n8 kullanıcısıyım bu arada.. hizan arkdaşımın sölediklerini yapıncada şarjım 2 güne çıktı..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitede şarz sorunu na çözüm diye konu var hiçmi bakmıyorsunuz. bir göz atın derim.

1: önce uygulamalarda bul proğramı var onu açın seçenekler dey,n açık olanları kapatın ve çıkın

2: ıntranet i açınseçenekler, ayarlar açık olanları kapatın ve şarz sorununuz bitsin .

NOT: sonuçları buraya yazmayı unutmayın.

yeni batarya ve eski yazılıma dönecek pr 1.2 ye yemişim annasını bişeye benzemiyo zati

Lenneth

Üye
Symbian'la sorun yaşayınca artık normal karşılıyorum, takmayın kafanıza yav :) Benim cihazda deli gibi reset atıyordu bir aralar, şimdi atmıyor ama yine atsa Symbian der geçerim. Bozmam moralimi :)

hizan

hizan

Üye
Symbian'la sorun yaşayınca artık normal karşılıyorum, takmayın kafanıza yav :) Benim cihazda deli gibi reset atıyordu bir aralar, şimdi atmıyor ama yine atsa Symbian der geçerim. Bozmam moralimi :)

telefonun format atması yazılımın düzgün yüklenmemesinden kaynaklanıyor. yazılımı phoenix ile tekrar yükleyin bir daha format atmaz.

sayko054

Üye
Merhaba
Aynı sorun bende de var. Ekran parlaklığı sorun değil, güç tasarrufu aktif olunca oluyor. iptal ediniz..
şarjı az gidiyor.kurcalamazsanız 2 -3 gün gider...

syildirimmm

Üye
ışık sensörü denilen bir parça var ön tarafta ortamın ışığına göre telefonun ekran parlaklığını ayarlıyor ondandır.:aha:

şavaklı

Üye
şarj çubuklarının olduğu yere tıklayıp güç tasarrufunu etkinleştire getir ve internet açık kalmasın şarjın 3 -4 gün gider

cengizx1

cengizx1

Üye
annayı güncelledim güncelleyeli şarjı 5 6 saatte bitiyor çok sinir bozucu durum nokia c6 01 için 50 saat müzik dinleme süresi diyor ıvır zıvır benim 50 saat müzik dinlemem için telefonu en az 6 7 kere fullemem lazım şarjı 5 6 saatte bitiyor ne olur yardım edin bide tekrardan pr 1.2 ye dönmenin yolu varmı yoksa garantiye vermelimiyim bi sorun daha var ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor buda çok sinir bozucu bi durum ne olur bi yardım edin :off:

aslında güzel telefon şarj ve ekran parlaklıgı sorunu olmasa bide çok iyi olacak

kardes sen en ıyısı telefonunu flashla eger flashlamak ıstersen bende hazır dosyaları var ben upload ederım sana :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
flashlamak artık cok kolay hale geldı.. bır cok yerde detaylı anlatım ve vıdeolar var.. adım adım uygularsanız hıcbır sorun olusmayacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt