ben gönderdim servise sarj dayanmıyor diye 1 haftadır orda bakalım sonuç ne olacak
Bana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sıkbenim telefonumda symbian 3 varken telımı bi sorundan dolayı garantiye yolladım . Garantiden geldiğinde servıs anna yı yüklemiş . Ben simdi napsam bana bi çözüm arayın . Tel daha 1aylık
tamam patron senin dediğin gibi yapim . Insallah symbian belle en kısa surede gelırBana sorarsan telefondaki anna dursun çünkü nokıa en kısa zamnada yeni güncelleştirmesini yayınlar ve bütün sorunlar ortadan kalkar. Koskoca nokıa bunu görmemezlikden gelecek değil ya sen biraz dişini sık![]()

arkadaşlar sitede şarz sorunu na çözüm diye konu var hiçmi bakmıyorsunuz. bir göz atın derim.
1: önce uygulamalarda bul proğramı var onu açın seçenekler dey,n açık olanları kapatın ve çıkın
2: ıntranet i açınseçenekler, ayarlar açık olanları kapatın ve şarz sorununuz bitsin .
NOT: sonuçları buraya yazmayı unutmayın.
Symbian'la sorun yaşayınca artık normal karşılıyorum, takmayın kafanıza yavBenim cihazda deli gibi reset atıyordu bir aralar, şimdi atmıyor ama yine atsa Symbian der geçerim. Bozmam moralimi
![]()
annayı güncelledim güncelleyeli şarjı 5 6 saatte bitiyor çok sinir bozucu durum nokia c6 01 için 50 saat müzik dinleme süresi diyor ıvır zıvır benim 50 saat müzik dinlemem için telefonu en az 6 7 kere fullemem lazım şarjı 5 6 saatte bitiyor ne olur yardım edin bide tekrardan pr 1.2 ye dönmenin yolu varmı yoksa garantiye vermelimiyim bi sorun daha var ekran parlaklıgı sürekli düşüp yükseliyor buda çok sinir bozucu bi durum ne olur bi yardım edin
aslında güzel telefon şarj ve ekran parlaklıgı sorunu olmasa bide çok iyi olacak